Çaykur Rizespor

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • pReN@_61
    • 10.12.2004
    • 26027
    • İstanbul

kötü oldu bu..

(UEFA)

Yorum

• Miraç Atalay Çiftçi
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 02.03.2006
      • 8255
      • Yönetici
      • İstanbul

İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi
      Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktör Raşit Çetiner ile bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.
      Bu imzanın ardından revizyona gidildi ve sözleşme son haliyle 3 yılı opsiyonlu 4,5yıla çıkarıldı.
      Şaşıyorum doğrusu, 3 yıl opsiyon neye göre nasıl yapılır.
      Oldu olacak ömürlük opsiyon tanısaydınız.
      Güvensizliğin işareti olarak alğılıyorum. Ve sorguluyorum, güvensizliğin içinde 4,5 yıllık imza da neyin nesi?
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Harun-61
        • 29.05.2004
        • 20107
        • Yönetici
        • Trabzon

Rize'yi bu hale getirenler keyifle izliyordurlar bu durumu....

.
        En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 14:51.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şahin_53
          • 18.11.2008
          • 1405
          • tekstil
          • Bursa

Çok geride kaldık umarım yeni hoca birşeyler yapar. Güven ve istikrarı sağlar..
          Rize'spor bu senede çıkamazsa işi çok zor..
          ALLAH yar ve yardımcıları olsun.
          Bmn|Bursa
          Trabzonspor'lular Birliği
          ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Misina
            • 20.07.2006
            • 8291
            • İşçi
            • Trabzon

Rizesporun bu günlere gelmesinin en büyük nedeni Ekrem Cengizi Bu kulüpten küstürp uzaklaştıranlardır.

Nasıl ki Selami Yardım sebattan küstürülüp uzaklaşınca takım her yıl küme düşer duruma geldi rizenin akıbetide aynı olacak gibi görünüyor.
            En son Misina tarafından düzenlendi; 13.02.2009, 03:25.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Burçak
              • 31.05.2005
              • 29451
              • İnşaat Teknikeri/Su Ürünleri Mühend
              • Trabzon

ozaman bunda Rizespor taraftarlarının da suçu var diyebiliriz.
              Ekrem Cengizin gitmesini çok istemişlerdi.
              Olan oldu artık en kısa zamanda ciddi şekilde gelecek sezonun planlaması yapılmalı.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• ÖmerFarukYılmaz
                • 26.07.2005
                • 8663
                • İstanbul

İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi
                Bu imzanın ardından revizyona gidildi ve sözleşme son haliyle 3 yılı opsiyonlu 4,5yıla çıkarıldı.
                Şaşıyorum doğrusu, 3 yıl opsiyon neye göre nasıl yapılır.
                Oldu olacak ömürlük opsiyon tanısaydınız.
                Güvensizliğin işareti olarak alğılıyorum. Ve sorguluyorum, güvensizliğin içinde 4,5 yıllık imza da neyin nesi?
                Çıkar ilişkileri

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hasan Çelik
                  • 20.03.2006
                  • 483
                  • İstanbul

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi
                  ozaman bunda Rizespor taraftarlarının da suçu var diyebiliriz.
                  Ekrem Cengizin gitmesini çok istemişlerdi.
                  Olan oldu artık en kısa zamanda ciddi şekilde gelecek sezonun planlaması yapılmalı.
                  cengiz ailesini rizespor taraftarları çok seviyordu ve kesinlikle bırakmasını istemiyorduk,bu yıl çok kötü yönetiliyoruz sürekli antrenör ve başkan değiştirilirmi?iddaa ediyorum 1.ligin en iyi kadrosu rizespor da fakat bu oyuncuları oynatacak antrenörü bulamadık çok yazık.koskoca 1 yıl çöpe gitti,bize bunu yaşatanlar utansın
                  ne mutlu türküm diyene

Yorum

• Alibeyoglu
                    • 13.10.2007
                    • 1263
                    • Almanya

bölgeyi cok iyi bilen vede cok iyi futbol egitimi olan LEMI CELIK yönetiminde yeniden yapilanmasi caykur rizesporu basariya ulasdirir

Yorum

• Burçak
                      • 31.05.2005
                      • 29451
                      • İnşaat Teknikeri/Su Ürünleri Mühend
                      • Trabzon

RİZESPOR ACI VERİYOR
                      Yeşil-Mavililer, Diyarbakır’a da boyun eğdi, 6 maçlık galibiyet hasretini bitiremedi

Yeni teknik direktör Çetiner ile ilk maçına çıkan Rizespor, kötü gidişe ‘dur’ diyemedi. Diyarbakır’a mağlup olan Yeşi-Mavililer, irtifa kaybetmeye devam etti
                      HEDEF ŞAŞIYOR
                      Rizespor bir türlü kötü gidişe ‘dur’ diyemiyor…Yeşil-Mavililer, yeni tenkit direktörleri Raşit Çetiner ile çıktıkları Diyarbakırspor maçında kötü gidişe son vermek isterken, 90 dakika sonunda yine sahadan hüsran ile ayrıldılar. Rakibi karşısında ilk yarıyı golsüz eşitlikle kapatan Yeşil-Mavililer, ikinci yarıda Ömer’in kontratak golü ile mağlup duruma düşerken, oyunun geri kalan bölümlerinde baskısına rağmen puanı getirecek golü bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Rizespor bu mağlubiyet ile 6 maçlık galibiyet hasretine son veremeyip, Süper Lig hedefiyle başladığı ligde alt sıralara inmeye başladı.
                      HAKEMLER: Serkan Çınar **, Murat Şahin **, Nihat Samuk **
                      Ç.RİZESPOR: Ferhat **, Ömer **, Ali **, Okan **, Riberio * (Dk. 82 Buğra ?), Engin *, Mustafa **, Murat Ocak **, Çağrı * (Dk. 72 Murat Uluç *), Volkan **, Emrah * (Dk. 67 Şadi *)
                      DİYARBAKIRSPOR: Fevzi **, Volkan **, Ersin ***, Ulaş ***, Erhan Çatalcam ***, Mithat ***, Engin ***, Şenol * (Dk. 60 Ömer ***), Erhan Şentürk **, Coşkun * (Dk. 46 Mutlu *), Emrah ** (Dk.90 Birol ?)
                      GOL: Dk. 66 Ömer (Diyarbakırspor)

İlk 6’ya gireceğiz
                      Çetiner, takımını beğendiğini söyledi, “Erken golü bulamayınca stres yaptık” dedi

OYUNU BEĞENDİM
                      Ç.Rizespor teknik Direktörü Raşit Çetiner, Diyarbakırspor maçını kazanmak istedikleri ancak başaramadıklarını söyledi. Çetiner, “Oyuna da iyi başladık Erken golü bulamayınca oyuncularım strese girdi. 65. dakikada ilk kez kalemize gelen Diyarbakır golü bulunca oyun düzenimiz bozuldu. Yinede oyuncularımın ortaya koyduğu oyunu beğendim” dedi.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ
                      Diyarbakırspor maçını geride bıraktıklarını belirten Raşıt Çetiner, “Şimdi önümüzde önemli Malatya maçı var. Seyirci stresi çekmeyeceğimiz için daha rahat puan alabileceğimizi düşünüyorum. Hiçbir zaman ilk altı için umudumu kaybetmedim. Bu oyuncularla ilk altıya gireceğimize inanıyorum” dedi.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• unique
                        • 16.01.2007
                        • 2999
                        • Öğretmen
                        • Giresun

Rize kaç haftadır yeniliyor, inanılmaz ya. Bu gidişle küme düşme potasına bile girecek mağlubiyet serisini bozamazsa, arada yalnızca altı puan var.

Yorum

• pReN@_61
                          • 10.12.2004
                          • 26027
                          • İstanbul

Bu hafta da yenildiler...

Kötü oldu

(UEFA)

Yorum

• Sami Kuk
                            • 05.09.2008
                            • 6332
                            • ÖĞRENCİ
                            • Rize

Hedef lıgı ılk 10 da bıtırıp..Seneye genc kosan basarıya aç kadro kurup.. O kadroyu bozmamak o sene olmasada dıger sene super lıge cıkmaktır..Yani 2 sene daha cıkamayız
                            TrabzonspoRizespor

https://www.facebook.com/samikuk53
                            https://twitter.com/samikuk53

Yorum

• Kazım Uzunboy
                              • 12.12.2006
                              • 23137
                              • Ankara

Ç.Rize'de kongre yapıldı
                              Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. Başkanlığı görevine Metin Kalkavan'ın seçildiği bildirildi.
                              Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Halim Mete, Çaykur Rizespor futbol takımının şirkete devredildiğini belirterek, ''Ticaret Usulu Kanunu'na göre olağanüstü kongre kararı alınmıştı. İstanbul Deniz Ticaret Odası'nda yapılan olağanüstü kongreye 51 şirket ortağından 18'i katıldı. Kurucu başkanımız Şadan Kalkavan aday olmazken, kendisi onursal başkanlık görevine getirildi. Mevcut yönetim içinden Metin Kalkavan, oybirliğiyle Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. Başkanlığı'na seçildi'' dedi. Mete, hedeflerinde hiçbir zaman bir değişiklik olmayacağını ifade ederek, ''Çaykur Rizespor'un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız. Hedeflerimizi biliyoruz. Buna göre tedbirlerimizi alıyoruz. Kayıplarımızın farkındayız. Ancak Çaykur Rizespor camiası büyük bir camiadır. Her zaman bu zorlukları aşacak güce sahiptir'' diye konuştu.
                              Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin başkan yardımcılıklarına Mehmet Emin Erkan ve Halim Mete getirilirken, yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:
                              Mehmet Cengiz, Kemal Yardımcı, Niyazi Mete, Gökhan Kıran, İbrahim Öztürk, Nazım Kalkavan, İrfan Karakaş, Adnan Torlak, Şükrü Cevahir, Ali Çemberci, Ömer Ofluoğlu, Koray Deniz.

spor61.net
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sami Kuk
                                • 05.09.2008
                                • 6332
                                • ÖĞRENCİ
                                • Rize

Ulan şu yönetime bakıyorum duruma bakıyorum..Türkiyenin önde gelen en zengınleri burda ama rizesporun halıne bak.

Ekrem Cengız tek basına daha iyi yapıyordu bunu.. Ama sabır yeni kurulan yönetim yeni kurulan AŞ. var gelecekte umutluyum..
                                TrabzonspoRizespor

https://www.facebook.com/samikuk53
                                https://twitter.com/samikuk53

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...