Emrullah ŞALK artık oynatın bu çocuğu dev kaleci emo.. seviyorum seni kardeşim..
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Teşekkür ederim
Bugün Rizeli bir arkadaşımla buluştum , geçen Manisa maçını izlediğini ve takımın çok kötü olduğunu , geleceğinide bizim gördüğümüz gibi kötü gördüğünü söyledi .
Suat Kaya gitmiş mi , aaa şaşırmış gibi yapalım hadi
Yorum
-
Suat'ın görevine son verildi

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Ulvi Suvarioğlu, Teknik Direktör Suat Kaya'yla alınan başarısız sonuçlar sonrası yollarını ayırdıklarını söyledi.
Bank Asya 1. Ligi'nde sezonun ikinci yarısında oynadığı üç maçıda kaybeden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Suat Kaya'nın görevine son verildi.
Konuyla ilgili olarak Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Ulvi Suvarioğlu, alınan başarısız sonuçların ardından Suat Kaya'nın görevine son verdiklerini söyledi.
Suvarioğlu, şöyle konuştu:
"Sezonun ikinci yarısı öncesi göreve getirdiğimiz teknik direktör Suat Kaya'yla çıktığımız üç maçtada sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bizde kendisiyle görüşüp karşılıklı anlaşarak bugün itaberiyle yollarımızı ayırdık. Şu andan itibaren Çaykur Rizespor'u hedefine ulaştıracak hoca arayışlarımız sürüyor. Önümüzdeki hafta başında yeni bir hoca ile anlaşmış olacağız. Bu hafta sonu oynayacağımız Boluspor maçında ise takımın başında İdari Menajerler Murat Kuş ve İsmail Coşkun olacak" diye konuştu.
Bu arada Çaykur Rizespor'un Suat Kaya'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Raşit Çetiner ile görüştüğü öğrenildi. Öte yandan yeşil mavili takımda, ikinci yarı öncesi görevine son verilen Teknik Direktör Metin Diyadin, kulüpten 350 bin TL alacağı olduğunu öne sürerek Futbol Federasyonu'na başvurdu. TFF'de Çaykur Rizespor'dan konuyla ilgili bir cevap istedi.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
Bu arada Çaykur Rizespor'un Suat Kaya'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Raşit Çetiner ile görüştüğü öğrenildi. Öte yandan yeşil mavili takımda, ikinci yarı öncesi görevine son verilen Teknik Direktör Metin Diyadin, kulüpten 350 bin TL alacağı olduğunu öne sürerek Futbol Federasyonu'na başvurdu. TFF'de Çaykur Rizespor'dan konuyla ilgili bir cevap istedi.
Metin Diyadin'i yürekten kutluyorum.
İşte size onurlu Türk antrenörü !Bordomavi.netYorum
-
ÇAYKUR RİZESPOR: 1 - BOLUSPOR: 4
Stat: Atatürk
Hakemler: Gökhan Güneşer xx, Engin Gökçe xx, Gökhan Ercan xx
Çaykur Rizespor: Ferhat x, Ömer x (Dk. 59 Şadi x), Erman x, Serdar x, Okan xx, Riberio x, Görkem x (Dk. 62 Mesut x), Ufukhan x, Murat Ocak x, Özgür x (Dk. 67 Ali x), Volkan x
Boluspor: Atacan xx, İbrahim xx, Aytek xxx, Gökhan Çalışal xxx, Sertan xxx (Dk. 88 Sezer ?), Tayfun xxx, Gökhan Caba xxx, Ömer xx, İlyas xxx (Dk. 86 Mustafa ?), Fatih xx (Dk. 82 İlgar Gurbanov x), Edim xxx
Goller: Dk. 2 Okan (Çaykur Rizespor) Dk. 6 ve 54 Edim, Dk. 35 (Penaltıdan) Tayfun, Dk. 60 Aytek (Boluspor)
Sarı Kartlar: Dk. 39 Özgür, Dk. 58 Serdar, Dk. 66 Erman, Dk. 89 Volkan (Çaykur Rizespor), Dk. 50 Gökhan Caba (Boluspor)
Kırmızı Kart: Dk. 75 Ufukhan (Çaykur Rizespor)
1-0 dan 1-4 Neler Oluyor Rizede.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
-
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
-
Hani istikrar.
Hani hoca,futbolcu devamlılığı.
Para bol sanırım hemşerim.
Al-ver-yolla...
Borçları biliniyormu?Yorum
Content Ads