bütün karadeniz takımlarına ihtiyacımız var rize.ordu.girasun.bolu.samsun. inşallah bu sene birbirlerini yemezlerde en az biri çıksa yine iyi
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Yorum
-
Başlığın arkada kalmasına gönlüm razı olmadı
Rizesporum Türkcell süper lig bu sezon sensiz çok zorSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
-
Çok iyi transferler yaptı bu sezon Rize.Metin Diyadin çıkartacaktır onları.Ben inanıyorum.ColmandanteYorum
-
Bir rizeli olarak içim sızlamıyor değil umarım Metin diyadin inşallah Rizemizi tekrar döndürecek süper ligeYorum
-
Yorum
-
rizespor taraftarının yaptıgını hiçbir zaman unutmam kendi insanımızdan bu tavırları görmek üzücü rize - trabzon macında kim olursa olsun fenerbahce bayragı acamaz yazık ogünden sonra rize benim için bitmiştir kardes sayanlar saymaya devam etsin ben etmiyorum , ama rize düştügünde cok azda bişey olsa üzülmüştüm rize düştügü için degil sadece karadeniz takımı kalmadıgı içinYorum
-
bence bu tür olaylara prim vermeyelim arkadaşlar iki klubun ve şehir insanının iyi geçinmesini istemeyen kişilerin yapmış oldukları hareketleri lutfen gormezden gelelim rizeliler trabzonluları trabzonlularda rizelileri sevmeye mecbur deıldır ama amca çocukları nasıl bırbırlerını sevmez aynı insanlarız aynı yöreyiz banada trabzonsporu bırakmam için çook eskiden trabzonnsporun rizesporu son maçta yenıp çeşitli şaibelerle rizeyi küme düşürdüünden bahsetmişlerdi ama ben hiçbirine kulak asmadım ve bugun iyi bir trabzonsporluyum rizeyide bu halde görmek beni çok üzüyo. inşallah sende bu oynanan oyunun farkına varırsın ve kardeş takımına sahip çıkarsın....rizespor taraftarının yaptıgını hiçbir zaman unutmam kendi insanımızdan bu tavırları görmek üzücü rize - trabzon macında kim olursa olsun fenerbahce bayragı acamaz yazık ogünden sonra rize benim için bitmiştir kardes sayanlar saymaya devam etsin ben etmiyorum , ama rize düştügünde cok azda bişey olsa üzülmüştüm rize düştügü için degil sadece karadeniz takımı kalmadıgı içinKARADENİZ FİRTUNASIYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum