Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN Rize beşiktaş maçına org yapmıyormu
    ( yoksa BMN Rize temsilciliği yokmu yoksa acaba kurulma zamanı gelmedimi )
    skorboard un altındayım..beklerim....
    ....................Celliac ..................

Yorum

• Ben o yorumu BMN Rize temsilciliği açılması gerektiğini düşündüğümden yazmıştım.
      (BMN yönetimine duyurulur )

Bu arada rizeye bir org yapalımmı arkadaşlar ?
      lazman'ı skorbordun altında yalnız bırakmayalım
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben o yorumu BMN Rize temsilciliği açılması gerektiğini düşündüğümden yazmıştım.
        (BMN yönetimine duyurulur )

Bu arada rizeye bir org yapalımmı arkadaşlar ?
        lazman'ı skorbordun altında yalnız bırakmayalım
        gerçi tahminim epeyce bir taraftarın yanımda olacağı ama BMN den de birilerini görmek fena olmaz hani...
        ....................Celliac ..................

Yorum

• Bir aksilik olmazsa bende orada olacağım
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• bursa yonetımı bu macta bısler olur dıe savcılıga basvurmus he bu bursalılardan her sey beklenır ya

Yorum

• bursadan hersey beklenir...

hele ki o reklamlarindan sonra artik HERSEY beklenir!
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Serefsiz Bursaspor.
                Rizeyi kendileri ile karistirmislar.

Ah ulan bir Küme düsmedi su Topi Toplar.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serefsiz Bursaspor.
                  Rizeyi kendileri ile karistirmislar.

Ah ulan bir Küme düsmedi su Topi Toplar.
                  Alemsin abi, sesini duyar gibiyim..
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Sike arayan bursaspor once kume dusmeden onceki sezon oynadiklari istanbulspor macina bakmali. Ha yetmetse bir sonraki sezonda; rizespor bursada ilk devre 2-0 ondeyken, devre arasinda koridorlarda kameralari disari cikartip rizesporlulara meydan dayagi cektiklerini ve macin 4-2 lehlerine bittigini hatirlasinlar. Kume dustukleri sezonda besiktas zaten onune gelene yeniliyordu.Rizespor ve Akcaabat Sebat, besiktasi yenen takimlardan sadece ikisi. Ama olmaz, kume dustuler ya suclu baskalari olacak illa. Gelmis yillar sonra birde savciliga basvuruyorlar. Tek kelimeyle rezillik, ama yinede camialarina yakisacak sekilde davranista bulunmuslar. Kongrelerinde fener marsi calanlardan baska ne beklenebilirki zaten..
                    En son TheRapZoNe tarafından düzenlendi; 18.04.2008, 11:08.

Yorum

• Ankarada spor camiasını yakından takip eden bir arkadaşımla bir saat önce kadar bir telefon görüşmesi yaptım.Öyle şeyler söylediki inanılır gibi değil.

Gençlerbirliğinin küme düşürülmeyeceğini söyledi.Bunun için bizim bakanımız bile devredeymiş.Gençlerbirliği maçından en fazla beraberlik alabilirsiniz dedi.O kadar kendinden emindiki sinirden kendimi yedim.

Aynı şekilde Konyanında Ankaragücünü yeneceğini iddaa etti.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ankarada spor camiasını yakından takip eden bir arkadaşımla bir saat önce kadar bir telefon görüşmesi yaptım.Öyle şeyler söylediki inanılır gibi değil.

Gençlerbirliğinin küme düşürülmeyeceğini söyledi.Bunun için bizim bakanımız bile devredeymiş.Gençlerbirliği maçından en fazla beraberlik alabilirsiniz dedi.O kadar kendinden emindiki sinirden kendimi yedim.

Aynı şekilde Konyanında Ankaragücünü yeneceğini iddaa etti.
                        Nasıl adamlar bu kadar emin konuşuyorsa..
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Umarım ligde kalır...
                          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                          **Latocan**

Yorum

• rizeye başarılar;çok zor maça çıkacaklar ama inşallah puansız dönmezler.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• valla zor olucak gibi ama inş kalır iyi bir kadroo kurar rizespor
                              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Biz gençleri yenersek RİZE'de bjk yi yenecektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X