Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tam anlamıyla Başbakanspor. Çıkmasınlar, gerek yok.

bkz. https://twitter.com/HakannKazdal/sta...52560145260544
    Aynen birde Takimin basina Mustafa Denizli geciya tam oldu.Ama cikarlar.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Insallah cikamazsiniz!!
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Beyler hedefi yanlış seçiyorsunuz. Rizespor'un ne günahı var?
        Alana değil Satana kızın kızacaksanız ..
        Rizespor'a başarılar..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yabancıya gitmediler.Artık süper lige çıksınlar yahu

Yorum

• Sercan ve Eren'i istanbul takımları gibi ayartıp almadılar.Adam gibi 4 milyon 200 bin lirayı ödeyip aldılar.Birine kızacaksanız bizim işgüzar yönetime kızın.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam anlamıyla Başbakanspor. Çıkmasınlar, gerek yok.

bkz. https://twitter.com/HakannKazdal/sta...52560145260544
              Kardeşim benim yorumu aldığın için teşekkürler. Orada ki mesajı anlayan anlamıştır.

Bu arada küme düşmemiz için dua edenlere teşekkür ediyorum.
              Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Rize özür dilemeden kardeşlik hikâye bence. Yıllardır yaptıkları yanına kâr kalırcasına hadi yeniden dost olalım demek yanlış.

Unutmadan, 2.takımımızın en iyi adamlarını neredeyse yarı fiyatlarına verdik. Düşünün ne kadar "büyük" bir kulüp olduğunuzu.

Kirli ilişkiler ve siyasilerle daha ne kadar ayakta kalacaksınız ? Kendinize ait bir başarınız var mı ?
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 16:56.

Yorum

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeşim benim yorumu aldığın için teşekkürler. Orada ki mesajı anlayan anlamıştır.

Bu arada küme düşmemiz için dua edenlere teşekkür ediyorum.
                  taraftari oldugunuz kulubun siyasetten ve mafyadan beslenmesinden gururla bahsetmek yakismamis.

Yorum

• Ben Rize'ye başarılar dilerim ama bu transferlerin ve Denizli'nin transferinin sebebinin ne olduğunu görememek akıl işi değil.

Yorum

• Rize tabikide çıksın.fakat siyasetle çıkacaksa dönüş bıletıne erken rezervasyon yaptırsın.zira Ofspor yanı başında yer kolluyor!
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Rize çıksın ve orda da şehir takımı olgusu yerleşsin artık.Rizede Fener ,Beşiktaş forması giyenleri görünce ben utanıyorum,üzülüyorum,onlar da normal karşılamasınlar bu durumları artık.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          taraftari oldugunuz kulubun siyasetten ve mafyadan beslenmesinden gururla bahsetmek yakismamis.
                          Ustam orada demek istediğim belli. Anlamayan varsa benim sorunum değil.

İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rize çıksın ve orda da şehir takımı olgusu yerleşsin artık.Rizede Fener ,Beşiktaş forması giyenleri görünce ben utanıyorum,üzülüyorum,onlar da normal karşılamasınlar bu durumları artık.
                          Benim anlamadığım ise, bu laflar neden sadece Rize'ye ? Giresun'da Ordu'da Samsun'da herkes kendi takımını mı tutuyor ? Ya Ankara'da ? İzmir'de ? Antalya'da ? Sivas'ta ? Erzurum'da ? Türkiye'nin genelinde var bu. Fakat sadece bize söyleniyor.
                          En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 03.02.2013, 04:03.
                          Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

Benim anlamadığım ise, bu laflar neden sadece Rize'ye ? Giresun'da Ordu'da Samsun'da herkes kendi takımını mı tutuyor ? Ya Ankara'da ? İzmir'de ? Antalya'da ? Sivas'ta ? Erzurum'da ? Türkiye'nin genelinde var bu. Fakat sadece bize söyleniyor.

ben iki takim tutulmasindam bahsetmedim. Bahsettigim olay taraftari oldugunuz kulubun siyaset ve mafyadan beslendigini gururla dillendirmenizdi.

Yorum

E o şehirler için de aynı düşüncelerdeyim,orada da şehir takımı olgusunun yerleşmesini destekliyorum.

Sadece Rizeyi kendi kültürüme,Doğu Karadeniz kültürü,yakın hissettiğim için özel olarak belirttim.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Küme düşmelerini dilerim.
                                niye öyle dedin bro
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X