İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Sercan ve Eren'i istanbul takımları gibi ayartıp almadılar.Adam gibi 4 milyon 200 bin lirayı ödeyip aldılar.Birine kızacaksanız bizim işgüzar yönetime kızın.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Kardeşim benim yorumu aldığın için teşekkürler. Orada ki mesajı anlayan anlamıştır.İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam anlamıyla Başbakanspor. Çıkmasınlar, gerek yok.
bkz. https://twitter.com/HakannKazdal/sta...52560145260544
Bu arada küme düşmemiz için dua edenlere teşekkür ediyorum.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Rize özür dilemeden kardeşlik hikâye bence. Yıllardır yaptıkları yanına kâr kalırcasına hadi yeniden dost olalım demek yanlış.
Unutmadan, 2.takımımızın en iyi adamlarını neredeyse yarı fiyatlarına verdik. Düşünün ne kadar "büyük" bir kulüp olduğunuzu.
Kirli ilişkiler ve siyasilerle daha ne kadar ayakta kalacaksınız ? Kendinize ait bir başarınız var mı ?En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 16:56.
Yorum
-
taraftari oldugunuz kulubun siyasetten ve mafyadan beslenmesinden gururla bahsetmek yakismamis.İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim benim yorumu aldığın için teşekkürler. Orada ki mesajı anlayan anlamıştır.
Bu arada küme düşmemiz için dua edenlere teşekkür ediyorum.
Yorum
-
Ustam orada demek istediğim belli. Anlamayan varsa benim sorunum değil.İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftari oldugunuz kulubun siyasetten ve mafyadan beslenmesinden gururla bahsetmek yakismamis.
Benim anlamadığım ise, bu laflar neden sadece Rize'ye ? Giresun'da Ordu'da Samsun'da herkes kendi takımını mı tutuyor ? Ya Ankara'da ? İzmir'de ? Antalya'da ? Sivas'ta ? Erzurum'da ? Türkiye'nin genelinde var bu. Fakat sadece bize söyleniyor.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize çıksın ve orda da şehir takımı olgusu yerleşsin artık.Rizede Fener ,Beşiktaş forması giyenleri görünce ben utanıyorum,üzülüyorum,onlar da normal karşılamasınlar bu durumları artık.En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 03.02.2013, 04:03.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstam orada demek istediğim belli. Anlamayan varsa benim sorunum değil.
Benim anlamadığım ise, bu laflar neden sadece Rize'ye ? Giresun'da Ordu'da Samsun'da herkes kendi takımını mı tutuyor ? Ya Ankara'da ? İzmir'de ? Antalya'da ? Sivas'ta ? Erzurum'da ? Türkiye'nin genelinde var bu. Fakat sadece bize söyleniyor.
ben iki takim tutulmasindam bahsetmedim. Bahsettigim olay taraftari oldugunuz kulubun siyaset ve mafyadan beslendigini gururla dillendirmenizdi.
Yorum
-
E o şehirler için de aynı düşüncelerdeyim,orada da şehir takımı olgusunun yerleşmesini destekliyorum.İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstam orada demek istediğim belli. Anlamayan varsa benim sorunum değil.
Benim anlamadığım ise, bu laflar neden sadece Rize'ye ? Giresun'da Ordu'da Samsun'da herkes kendi takımını mı tutuyor ? Ya Ankara'da ? İzmir'de ? Antalya'da ? Sivas'ta ? Erzurum'da ? Türkiye'nin genelinde var bu. Fakat sadece bize söyleniyor.
Sadece Rizeyi kendi kültürüme,Doğu Karadeniz kültürü,yakın hissettiğim için özel olarak belirttim.
Yorum
-
niye öyle dedin broİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüme düşmelerini dilerim.
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum