İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
Ligin tadı iyice kaçtı gerçekten. Yalnız GS ligin ikinci yarısında oyun ritmini iyice kaybetti. Adana'yı bir şekilde evlerinde rahat geçerler ama FB maçı öncesindeki Rize deplasmanları zor. GS FB'yi yenerse 9+1 puan o saatten sonra kapanmaz. Diğer sonuçlarda yarış sonuna kadar devam eder...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yorum
-
-
komikler ya
şikecilerin sadece bir maçının tek bir yarısından şöyle 5 dakikalık video çıkartırım.
bazen 45 dakikaya da gerek kalmaz. ne 45i 15 dakika, bizim bir sezon hatta tüm tarihimizdeki hatalı kararların kat kat fazlası için yeterli olur. (daha üç-beş hafta önce kazma stoperleri 15 saniye içinde 3 penaltı bir kırmızılık hareket yapıp da hiçbiri çalınmadı)
utanmaz hırsızlar
videoda üç karar var hatalı olarak ele alınabilecek (antep malatya ve ads maçlarındaki pozisyonlar)
çinlinin gördüğü sarı dünyanın en doğru kartıdır
öyle böyle travma bırakmadı o kart bu hırsızlarda
kudurma sebepleri de "bu kadar para harcıyoruz, bu kadar kayrılıyoruz, bu kadar şike yapıyoruz, yalamadığımız yer kalmıyor" biz olamıyoruz bu kıçı kırıklar bunları yapmadan nasıl oluyor diye düşünmektendirEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 04.02.2025, 15:27.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Hakemlere İngilizce dersi verilmeli. İngilizce bilmeyen hakem SL'de maç yönetememli.
"Ok I wıll kensıl penaltı" iyi güldüm buna.
Arda Kardeşler iyice saçmalamış. Ama iptal edilen ilk penaltı güzel bir örnek olmuş. Banza'nin üstüne çıkanlar vardı, Mourinhonun algı yaptığı pozisyon. Aynısı resmen
Yorum
-
verdigi penaltiya bak hem de 500 metre öteden, yapacagin ise ziçayim Sansalan
bjknin gençleri bizimkilerden iyi mi bilmem, daha fazla süre aldiklari kesin, daha pirpir gibi olduklari için daha çok firsat yakaladiklari da bir gerçek ammaaaa bu Anadolu takimlari da onlari parlatmak için ellerinden geleni yapiyor.... bizim en dandik topçuyu bile 2 kisiyle kapatirken bjknin gençleri yaylada oynar gibi ne zaman görsem bomboslar hey gidi hey bizimkilere de böyle bosluk biraksalar da anlasak...
simdi kalkip da bjknin gençleri çok iyi bosa kaçiyor gibi saf saf yorumlar yazmaz kimse herhalde ?
bunlar bir tarafa, bjk haftaya bizi rahat yener, Senol hoca oradan puan alamaz (1p versinler sahaya bile çikmam)
bugünkü Sivas'i da ayni sartlarda hayatta yenemezdik soguk deplasman falan Senol hocayla 3 yer dönerdikTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverdigi penaltiya bak hem de 500 metre öteden, yapacagin ise ziçayim Sansalan
bjknin gençleri bizimkilerden iyi mi bilmem, daha fazla süre aldiklari kesin, daha pirpir gibi olduklari için daha çok firsat yakaladiklari da bir gerçek ammaaaa bu Anadolu takimlari da onlari parlatmak için ellerinden geleni yapiyor.... bizim en dandik topçuyu bile 2 kisiyle kapatirken bjknin gençleri yaylada oynar gibi ne zaman görsem bomboslar hey gidi hey bizimkilere de böyle bosluk biraksalar da anlasak...
simdi kalkip da bjknin gençleri çok iyi bosa kaçiyor gibi saf saf yorumlar yazmaz kimse herhalde ?
bunlar bir tarafa, bjk haftaya bizi rahat yener, Senol hoca oradan puan alamaz (1p versinler sahaya bile çikmam)
bugünkü Sivas'i da ayni sartlarda hayatta yenemezdik soguk deplasman falan Senol hocayla 3 yer dönerdik
BJK maçının havası farklı olur, ben en kötü 1 puan diyorum.
Gençlerinde bir numara yok, uzatmalarda risk aldılar o kadar.Biraz abartı yazı olmuş
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK maçının havası farklı olur, ben en kötü 1 puan diyorum.
Gençlerinde bir numara yok, uzatmalarda risk aldılar o kadar.Biraz abartı yazı olmuşTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir ama ben genel olarak yazdim sdce bu maç özelinde degil... bizim tifil Cihan'a bile acimiyorlar bam güm girip sindiriyorlar... hattâ hatirlayalim begenmesek de Ömür'e de tekme tokat giriyorlardi, bjknin fbnin gençlerine yapsinlar bakalim aynisini serefsiz Anadolu takimlari, anca gölge gibi izlesinler piyasa yaptirsinlar
İkisi de topla oynamayı seven oyuncularda ondan.Mustafa Hekimoğlu çöpün teki, bomboş giderken ezdi topu.
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisi de topla oynamayı seven oyuncularda ondan.Mustafa Hekimoğlu çöpün teki, bomboş giderken ezdi topu.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftaya bize golü var gör bak, Semih de uzun aradan sonra bize atar geçen seneki gibi =)
Olimpiyat'ta oynanma ihtimali yüksek.Mustafa'nın GS maçından beri golü yok, Semih'te baya formsuz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum