Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    penaltidan dolayi çekilseler iyi, ama olaydan çok sonra çekildiler, skinti orada... sanki maaslar falan ödenmiyor diye önceden karar alinmis 30.dkda falan sahadan çekilecek seklinde... bilemedim

Bir süre tartışmışlardır, başkanları da kararı vermiştir.

Yorum

• Galatalinin sari görmesi lazimken penalti aldi.
      İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
      ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Gayse magdur arkadaslar, kumpas yapilmis gayseye

Yorum

• Darısı fb nin rakiplerine artık. Ama yemez onlara karşı sahadan çekilmeye. ADS'u yinede kutlamak lazım. Bizim bile yapamayacağımız bir şeyi yapmışlar.
          Bu 2. takımın lehine yapılanlara artık dur denilmeli. BJK içinde geçerli. Onlarında en az 8-10 puanı var hakem hatalarından.

Maça bakmadım ama pozisyonu az önce gördüm? Hakem buna direk penaltı mı çaldı? Ve VAR iptal etmedi, öylemi?
          Bunu amatörde ki hakemler yemiyordu, Süper lig hakemlerine bak sen

Edit: Hakem Oğuzhan Çakırmış. Nedeni anlaşıldı. Şu 2024 jenerasyonlu hakemlerin hepsini postalayacaksin. Hepsi tetikçi. fb ve gs lehine çalışıyorlar. 2023lü Direnç Tonusluoglu ve Burak Pakkan içinde geçerli.
          En son MA291 tarafından düzenlendi; 09.02.2025, 20:45.

Yorum

• Acun Bey geçen hafta yabancı VAR'dan memnun olduklarını söylemişti. Bu akşamki penaltıdan sonra yabancı VAR eleştiremezler.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.02.2025, 20:52.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbulspor fb gs bjk ye sesi cikmayip, rakip trabzon olunca sahadan cekilmisti.
              Ads ise gs ye karsi sahadan cekildi. Saygi duyulacaksa buna saygi duyulsun.
              İsin daha igrenci, dusundukce midemi bulandiran bir baska tarafi ise gecen hafta rize fenere karsi dogranmayi bile isteye kabul ediyordu. Ne bir tepki oldu ne bir isyan...

Acaba diyorum tum bunlar " Bakin VAR sistemi bir ise yaramiyor. En iyisi kaldiralim." Demek icin mi?
              Ads nin başkan şbli
              Ayni şeyi şb maçında yapmaz
              Olması gereken omurgalı anadolu takımlarının hakkı yendiği an sahadan çekilmesi. Her türlü yenileceksin bari dik dur
              Ama dediğim gibi. Şbli gs maçında gsli şb maçında çekilir yine sisteme hizmet eder piyonluklarına devam ederler
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Hakem Mertens’in ayağını takmasını yanlış görmüş olabilir ama VAR nasıl müdahale etmedi inanılır gibi değil…
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İzleyemedim, keşke izleseydim büyük makarayı kaçırdım.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• 1-2-3 maç olur neyse derler eskisi gibi. Bunlar her maçı hakem ittirmesiyle kazanıyor. 2'si de. 100-200 milyon euroluk kadro kurup hala daha her maç hakem desteğiyle kazanmaya utanmayıp bir de gariban takımları suçluyorlar. Ha suç bunlarda değil tabi Anadolu takımlarında. Şöyle sahadan çekilin her maç bırakın oynasınlar bakalım. Bu işten nemalananların mamaları bir kesilsin bakalım.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir süre tartışmışlardır, başkanları da kararı vermiştir.
                      tartisma epey sürmüs o zaman... çözemedim açikçasi saçma geldi bana bu olay
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Orasını bilemem ama, maçında başında böyle komik penaltı çalınmaz.Bari VAR'a bırak

Yorum

Adnanın başkanı eski fb başkanlık seçimlerinde Azizin listesindeymiş adam ağır fenerli, kesin bir yerlerle görüştü ondan sonra takımı çekme kararı aldı.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

penaltidan dolayi çekilseler iyi, ama olaydan çok sonra çekildiler, skinti orada... sanki maaslar falan ödenmiyor diye önceden karar alinmis 30.dkda falan sahadan çekilecek seklinde... bilemedim
                            Murat Sancak açıklama yaptı. 15 dakika boyunca 4. hakemi ikna etmeye çalışmışlar, 4. hakem orta hakeme haber vermemiş.
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Sikebahcenin "Türk futbolunu ne hale getirdiniz" diye
                                Gsnin "iyiler mutlaka kazanir" diye
                                Açıklama yapması
                                Yerin içine girin lan siz
                                İki kupa yapın verin geçin şunlara
                                Ligi yayınları fikstürü mali işleri kanunları kurallari vd her şeyi bu iki yamyam camiaya göre ayarlayın geçin
                                Şu rezaleti evimizden sadece izlemek zorunda bırakan erto ve sürüsü sizin de canınız cehen
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X