Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs bunlara fark atar , bomboş bir takım FB şuan bütün tuşlara basıyorlar takımı çorbaya çevirdiler. Uzun vadede ligin durumu çok kötüye gidiyor 2 takımlı bir lig dizaynı çabası var , heran büyük bir kaos yaşanabilir. Görünürde FB-GS düşman havası veriliyor ama bence ikiside durumdan gayet memnun en kötü 2. Liğim var diyor ve ligi sonuna kadar bana yarıştırırlar havasındalar. Anadolu kulüpleri piyonluklarının farkında onlarıda muhtemelen parayla vs ayarlıyorlar siz ligde kalın pastadan payınızı alın oturun diyorlar. Burda BJK ve biz ne kadar karşı koyucaz o önemli bu iki camia ağırlığını koymak zorunda gerekirse zorbalıkla olacak bu iş ama olmak zorunda ona doğru gidiyor mevzu çünkü.
    En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 02.02.2025, 22:24.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Rakiplerin canı yanınca: "Yabancı VAR'ı biz istedik."

Kendi lehlerine karar verilince: "Yabancı VAR'ı herkes istedi."

Vergi kaçakçısı, bermudalı malın tekini; yüz yıllık kulübe as başkan yapmışlar.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• penaltıda top oyunda mı değil mi tartışılır
        oyundaysa bile top anadolu yakasında olay avrupa yakasında
        bu çekişler faulse şikecilerin savunma oyuncuları rakip forvetleri yaka paça indirirken nerede bu hakemler nerede bu var
        bu çekişler faulse penaltıysa her maç on penaltı olur
        hadi diyelim faul dedin ikinci sarıyı nerden uydurdun ortada top felan yok neyin sarısı hem de ikinci sarı olacak nasıl bir ihlal gördün

tüm şakşakçılarınız yardakçılarınız ile birlikte yerin dibine geçesiniz inş.
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Fenerin maçını izlemedim ama Amrabat in direkt kırmızı kart görmemesinden daha skandal bir pozisyon izledim o da penaltı pozisyonu.

Bu tip pozisyonlarda penaltı veriliyorsa her maç penaltı olur. Bizim maçta aynısı Mendy e oldu. Orada da penaltı yoktu ama şu fenerin pozisyon penaltıysa bizim Mendy pozisyonu daha net penaltı.

İho resmen fenere çalışıyor. Böyle komedi olamaz, ligin kalitesi hiç bu kadar düşmemişti.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rakiplerin canı yanınca: "Yabancı VAR'ı biz istedik."

Kendi lehlerine karar verilince: "Yabancı VAR'ı herkes istedi."

Vergi kaçakçısı, bermudalı malın tekini; yüz yıllık kulübe as başkan yapmışlar.
            gs şahan'ı asbaşkan yapsa
            biz de seksenlerdeki komser rıza karakteriyle bu cümbüşe dahil olsak
            Eze eze 2021-2022.

Yorum

• ulan palamut
              şunun çeyreği olayla bize kaybetsen ağzından köpükler çıka çıka konuşuyordun
              şimdi işim futbol felan gülmeler espriler
              Eze eze 2021-2022.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ulan palamut
                şunun çeyreği olayla bize kaybetsen ağzından köpükler çıka çıka konuşuyordun
                şimdi işim futbol felan gülmeler espriler
                beterini yasasalardi yaa müstehak gerçekten bunlara, en sert açiklamasi "hakem çok cesurdu, bi büyük takim maçi daha almayi garantiledi"
                vah vah vah
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı pozisyonun daha neti bizim maçta oldu pozisyona bakmadılar bile. Heriflere hem penaltı verdiler hem rakibi 10 kişi bıraktılar hem de Amrabat denen herifi atmadılar. 1 taşla 3 kuş. İnsan mı bunlar ya
                  Nerede bizim medya ekibi ? Ne iş yaparlar ? Şuan 2 pozisyonu yanyana koyup her platformda gostermeleri sorgulamarı gerekmiyor mu ?

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nerede bizim medya ekibi ? Ne iş yaparlar ? Şuan 2 pozisyonu yanyana koyup her platformda gostermeleri sorgulamarı gerekmiyor mu ?
                    Tüm Anadolu takımları gibi bizde sistemin parçasıyız. Figüraniz yani. Zaten bu sistemden gerçekten rahatsız olsan takımı cekerisin..boşuna eziyet bu lig.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gs şahan'ı asbaşkan yapsa
                      biz de seksenlerdeki komser rıza karakteriyle bu cümbüşe dahil olsak
                      "Hakemlik bir şey görmedim" demiş Adnan Oktarcı.

Maçı seyretmedim, kardeşime sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum:

"Abi, bu maçta hakeme değinmeden teknik taktik konuşan birini görürsen iki şey aklına gelsin:
                      Ya mesleğine aşık bir profesyoneldir.
                      Ya da katıksız ..."
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.02.2025, 18:58.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• gs maçında bizim serdarın gördüğü sarı
                        dün akşam mochinin gördüğü sarı
                        2 değil 12 değil böyle 22 tane örnek bulursun
                        şunların karşısına djıkunun, serdar azizin, osterwoldenin, becaonun, marcaonun, d. sanchezin, bardakçının yaptığı "tatlı sert", "topa sert", "sağlam stoper" vb. etiketlerle süslenen insanlık dışı faullerini koysa ya biri
                        penaltılar kırmızılar konuşuluyor da şunlar hep göz ardı ediliyor
                        asıl şerefsizlik burda dönüyor
                        Eze eze 2021-2022.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Hakemlik bir şey görmedim" demiş Adnan Oktarcı.

Maçı seyretmedim, kardeşime sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum:

"Abi, bu maçta hakeme değinmeden teknik taktik konuşan birini görürsen iki şey aklına gelsin:
                          Ya mesleğine aşık bir profesyoneldir.
                          Ya da katıksız o... çocuğudur."

Baskı altındalar, yoksa böyle taraflı yönetmezler.

Yorum

• Dünün benzerini bugün yaşıyoruz. İki takım hariç diğerleri figüran

Yorum

• İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünün benzerini bugün yaşıyoruz. İki takım hariç diğerleri figüran
                              İşte bu yüzden Fenerbahçeye öfke kusarken bari Galatasaray olsun diyenlere kızıyorum, hiçbir farkları yok.O sene FB yerine Cimbomla çekişseydik FETÖ desteği ile belki yarışı o kadar bile götüremezdik.BJK da masumluğundan değil güçsüzlüğünden geri kalıyor.Üçünün de birbirinden farkı yok.

Yorum

• Kart sınırındaki herkes sarı gördü gsde. TFF az delikanlı olsa ekstra ceza verir.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X