Gs bunlara fark atar , bomboş bir takım FB şuan bütün tuşlara basıyorlar takımı çorbaya çevirdiler. Uzun vadede ligin durumu çok kötüye gidiyor 2 takımlı bir lig dizaynı çabası var , heran büyük bir kaos yaşanabilir. Görünürde FB-GS düşman havası veriliyor ama bence ikiside durumdan gayet memnun en kötü 2. Liğim var diyor ve ligi sonuna kadar bana yarıştırırlar havasındalar. Anadolu kulüpleri piyonluklarının farkında onlarıda muhtemelen parayla vs ayarlıyorlar siz ligde kalın pastadan payınızı alın oturun diyorlar. Burda BJK ve biz ne kadar karşı koyucaz o önemli bu iki camia ağırlığını koymak zorunda gerekirse zorbalıkla olacak bu iş ama olmak zorunda ona doğru gidiyor mevzu çünkü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu
Daraltma
X
-
En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 02.02.2025, 22:24.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
-
Rakiplerin canı yanınca: "Yabancı VAR'ı biz istedik."
Kendi lehlerine karar verilince: "Yabancı VAR'ı herkes istedi."
Vergi kaçakçısı, bermudalı malın tekini; yüz yıllık kulübe as başkan yapmışlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
penaltıda top oyunda mı değil mi tartışılır
oyundaysa bile top anadolu yakasında olay avrupa yakasında
bu çekişler faulse şikecilerin savunma oyuncuları rakip forvetleri yaka paça indirirken nerede bu hakemler nerede bu var
bu çekişler faulse penaltıysa her maç on penaltı olur
hadi diyelim faul dedin ikinci sarıyı nerden uydurdun ortada top felan yok neyin sarısı hem de ikinci sarı olacak nasıl bir ihlal gördün
tüm şakşakçılarınız yardakçılarınız ile birlikte yerin dibine geçesiniz inş.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Fenerin maçını izlemedim ama Amrabat in direkt kırmızı kart görmemesinden daha skandal bir pozisyon izledim o da penaltı pozisyonu.
Bu tip pozisyonlarda penaltı veriliyorsa her maç penaltı olur. Bizim maçta aynısı Mendy e oldu. Orada da penaltı yoktu ama şu fenerin pozisyon penaltıysa bizim Mendy pozisyonu daha net penaltı.
İho resmen fenere çalışıyor. Böyle komedi olamaz, ligin kalitesi hiç bu kadar düşmemişti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakiplerin canı yanınca: "Yabancı VAR'ı biz istedik."
Kendi lehlerine karar verilince: "Yabancı VAR'ı herkes istedi."
Vergi kaçakçısı, bermudalı malın tekini; yüz yıllık kulübe as başkan yapmışlar.
biz de seksenlerdeki komser rıza karakteriyle bu cümbüşe dahil olsakhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
-
ulan palamut
şunun çeyreği olayla bize kaybetsen ağzından köpükler çıka çıka konuşuyordun
şimdi işim futbol felan gülmeler esprilerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan palamut
şunun çeyreği olayla bize kaybetsen ağzından köpükler çıka çıka konuşuyordun
şimdi işim futbol felan gülmeler espriler
vah vah vahTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı pozisyonun daha neti bizim maçta oldu pozisyona bakmadılar bile. Heriflere hem penaltı verdiler hem rakibi 10 kişi bıraktılar hem de Amrabat denen herifi atmadılar. 1 taşla 3 kuş. İnsan mı bunlar ya
Yorum
-
İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede bizim medya ekibi ? Ne iş yaparlar ? Şuan 2 pozisyonu yanyana koyup her platformda gostermeleri sorgulamarı gerekmiyor mu ?
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs şahan'ı asbaşkan yapsa
biz de seksenlerdeki komser rıza karakteriyle bu cümbüşe dahil olsak
Maçı seyretmedim, kardeşime sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum:
"Abi, bu maçta hakeme değinmeden teknik taktik konuşan birini görürsen iki şey aklına gelsin:
Ya mesleğine aşık bir profesyoneldir.
Ya da katıksız ..."En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.02.2025, 18:58.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
gs maçında bizim serdarın gördüğü sarı
dün akşam mochinin gördüğü sarı
2 değil 12 değil böyle 22 tane örnek bulursun
şunların karşısına djıkunun, serdar azizin, osterwoldenin, becaonun, marcaonun, d. sanchezin, bardakçının yaptığı "tatlı sert", "topa sert", "sağlam stoper" vb. etiketlerle süslenen insanlık dışı faullerini koysa ya biri
penaltılar kırmızılar konuşuluyor da şunlar hep göz ardı ediliyor
asıl şerefsizlik burda dönüyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Hakemlik bir şey görmedim" demiş Adnan Oktarcı.
Maçı seyretmedim, kardeşime sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum:
"Abi, bu maçta hakeme değinmeden teknik taktik konuşan birini görürsen iki şey aklına gelsin:
Ya mesleğine aşık bir profesyoneldir.
Ya da katıksız o... çocuğudur."
Baskı altındalar, yoksa böyle taraflı yönetmezler.
Yorum
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünün benzerini bugün yaşıyoruz. İki takım hariç diğerleri figüran
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum