Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bunu milliyetçileğe dökmeye gerek yok. Kişinin tercihidir. Sen tutarsın Galatasaray'ı , ben tutmam. Buna dayanarak Türk'sün değilsinde denilmez
Avrupa'dan da örnekler var
Avrupa'ya gidince onları tutarlarmış.
Bir de şuanları söylersen sevinirim ;
Lazio taraftarı , Roma'yı Avrupa maçlarında destekliyor mu ?
Tottenham taraftarı , Arsenal'i Avrupa maçlarında destekliyor mu ?
Everton taraftarı , Liverpool 'u Avrupa maçlarında destekliyor mu ?
Real Madrid taraftarı , Barça'yı ŞL'nde destekleyecek mi ?
Milliyetcilige gerek yok diyorsun, o zaman akp li sayin basbakanimiz davosta "one minute" dedigi icin yari akp li olmayan türk halkimiz bu durumdan sikayetcidir kesin. Hata keske ordaki adamlar Erdogana sallasalardi diye düsünenler vardir. Simdi ne alaka, yada politika baska spor baska durumuna getirme, hepsi ayni kapiya variyor. Burda iste ayni olay.
Evde istedigimiz kadar yerden yere vura biliriz herkesi, sözüm meclisten disari, ama is tr sinirini gecince degisir...
Ve o dedigin taraftar topluluklarida belki disdan öyle gösteriyorlardir ama icten "oh be, yine bizim ülke basa yarisiyor" diye övünüyorlar. Sen uyu, ne diyeyim ben.
Bu arada saygisilik etmek istemiyorum, yani kimse yanlis anlamasin beni.Yorum
-
Nesi net goldü anlamadim.
Ümit karan rakibine kosar halde iken celme takti ve hakli olarak gol verilmedi.
Pozisyonu bir daha izlemeni tavsiye ederim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Yorum
-
Abi iyi bak. Mathijsen'e dokunmuyor bile. Adam kendi kendine celme takiyor. Faulle uzaktan yakindan alakasi yok."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Ben hatırlamıyorum. İlk 10 dakika içinde olduysa bilemem o ara izleyemediydim ama ondan sonraysa penaltılık bir şey olsa aklımda kalırdı. En azından benim standartlarımda penaltı değilmiş o dakikadan sonra yapıldıysa demektir
O dediğim taraftar toplulukları senin dediğin gibi yapmıyor , sen öyle yapmaya devam ettiklerini san. Ne Lazio'lusu , Ne Madrid'lisi.Milliyetcilige gerek yok diyorsun, o zaman akp li sayin basbakanimiz davosta "one minute" dedigi icin yari akp li olmayan türk halkimiz bu durumdan sikayetcidir kesin. Hata keske ordaki adamlar Erdogana sallasalardi diye düsünenler vardir. Simdi ne alaka, yada politika baska spor baska durumuna getirme, hepsi ayni kapiya variyor. Burda iste ayni olay.
Evde istedigimiz kadar yerden yere vura biliriz herkesi, sözüm meclisten disari, ama is tr sinirini gecince degisir...
Ve o dedigin taraftar topluluklarida belki disdan öyle gösteriyorlardir ama icten "oh be, yine bizim ülke basa yarisiyor" diye övünüyorlar. Sen uyu, ne diyeyim ben.
Bu arada saygisilik etmek istemiyorum, yani kimse yanlis anlamasin beni.
Benim için Avrupa , Türkiye fark etmez. Tutmam Galatasaray ile Fenerbahçe'yi. Başbakan ile ilgili verdiğin örneğe girmeye gerek var mı ? Bence yok
Yorum
-
Bende katılıyorum , orada faul yoktu
----------------------------------------
BÜLENT KORKMAZ'A SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Galatasaray’ın Hamburg ile oynadığı UEFA Kupası 4. tur mücadelesinde oyundan alınan Lincoln, teknik direktör Bülent Korkmaz’a tepki gösterdi.
Galatasaray, karşılaşmayı 1-1’lik eşitlikle ve 10 kişiyle sürdürürken, maçın 59. dakikasında oyuna girecek olan Mehmet Güven’in yerine kendi numarasının tabelada yer aldığını gören Brezilyalı oyuncu daha sahadan çıkmadan memnuniyetsizliğini belli etti.
Yedek kulübesine doğru el hareketleri yaparak oyundan çıkan Lincoln, kulübeye geldiğinde Bülent Korkmaz’a sert tepki gösterdi. Bülent Korkmaz’ın Brezilyalı futbolcuya cevap vermemesi daha büyük bir gerginliği önlerken bir süre daha şikayetlerde bulunan Lincoln daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.
Daha önce de benzer bir diyalogu Michael Skibbe ile yaşayan Lincoln’e karşı nasıl bir tavır alınacağı merakla bekleniyor.
------------------------------------------------
"LINCOLN'ÜN HAREKETİNİ ÜZÜNTÜSÜNE VERİYORUM"

Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz, Hamburg maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Korkmaz yaptığı açıklamada "Oyun 11'e 11 iken daha dengeliydi. İyi yayıldığımızı düşünüyorum. Bir kişi eksik kalınca aksaklıklar yaşandı. Kewell'ı stoper oynatmak zorunda kaldık. Biz daha önce oturup ekibimizle konuşuyorduk. Bu tür eksiklikler yaşanabilir diye çeşitli önlemler alıp çalışmalar yapıyorduk. Sonuçta Kewell'ı orada oynatmak zorunda kaldık. Kewell'ı da tebrik ediyorum. Bizi utandırmadı.
1-1 deplasman için iyi bir skor. Baktığınız zaman bir avantaj. Sonuçta Ali Sami Yen'de oynayacağız. Bizi zor bir periyot bekliyor. Bu zorluğun üstesinden gelebileeğimizi düşünüyorum. Takım haline mücadele ettiğimiz zaman kimin hangi pozisyonda oynadığı önemli değil.
Önümüzde önemli bir Trabzonspor maçı var. Oyuncularımızın bu periyottan başarılı bir şekilde çıkacaklardır.
Lincoln içine ise oyuncular üzülebilir. Bu gayet normal bir şey. Üzüntüsüne veriyorum bunu. Ama gerekli konuşmaları yapacağız tabii ki" dedi.
Maraton
Yorum
-
Ben baktim,kosan oyuncuya arkadan dokunuldugunda bile oyuncunun düsecegini ve faul oldugunu bilmelisin.
Agir cekimde bu net olarak gözüktü.
Ayrica keske golleri verilseydi de biraz rehavete girselerdi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Beraberlik fena değil. Bizim maçta gsnin aklı rövanş maçında olur büyük ihtimal. Biz bu gsyi bu vaziyette de yenemezsek şampiyonluğun ş'sinden bile bahsetmeyelim bence.Yorum
-
gs yedigi gol ve kirmizi kart sonrasi cok zorlandi.
kirmizi bence dogru idi, Mehmet Güven'in saclarinin ucu gole engel oldu
Ümit Karan'in pozisyonunu birdaha izlemek lazim, sanki Mathjsen kendi takilmis.
biz bu gs'yi yeneriz !
bu arada, Kewell'a helal olsun...Servet'den daha iyi bir defans oyuncusu oldugunu gösterdi
En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 13.03.2009, 00:24.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
İngiliz yorumcu haddini aştı
13 Mart 2009 .hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}UEFA Kupası 4. turunda Hamburg ile karşılaşan Galatasaray’ın maçını İngiltere’de yayınlayan kanalın spikeri büyük gaflara imza attı.
İngiltere’de maçın yayınını gerçekleştiren Setanta Sports kanalının yorumcuları tarafından Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz’a çirkin yakıştırmalar yapıldı.
Karşılaşmanın spikeri Martin Fisher ile birlikte yayına yorumlarıyla katılan Pat Dolan, ilk yarıda hakeme itirazlarda bulunan Bülent Korkmaz için “Saha kenarında acınacak halde duruyor. Bir karton süte ihtiyacı olabilir, Mourinho'dan da beter” şeklinde sözler sarf etti.
Pat Dolan, bununla da yetinmeyerek Bülent Korkmaz’ın hareketleri için, “Bunlar klasik Galatasaray numaraları” dedi.
Patrick Dolan 42 yaşında ve İrlanda doğumlu. Futbola 16 yasında Arsenal'de basladı ancak burada tutunamadı. Arsenal'in ardından çeşitli İrlanda takımlarında oynadıktan sonra yorumculuğa başladı.
Ingilizlere "irkci" deriz, Turleri sevmiyorlar deriz ama ben yukaridaki ingilizlerin yorumlarina aynen katiliyorum. Belkide dunyanin en cirkef takima GS dir..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum