lincoln olmayan gs hucum hattında etkisiz, gs iyi defans yaptı
gs sol kanadı rakibe göre zayıf alanzinho iş yapar son 30Dk
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
itibardan bahseden renktasimiz bize gs nin hsv lu oyuncu sakat yerde yatarken topu niye disari atmadigini anlatirmi?
topu itibar geregi disari atmasi gerekmiyormuydu?
Türklüklede bir alakası yok bunun,Burdaa uefa kupasını gosterip bize sekıl ben yapmıycam onlar yapıcak...
Sende kazan , sende yap. Maalesef biz degilde, onlar saliyor kupayi. Bizde mecburen Samp. Ligini alicaz, alicaz ki sallamak nasil oluyor görsünler...
İlk olarak DeeP__61 tarafından gönderildi
gs yi desteklemiyorum diye TÜRK olmuyor muyum . tövbe tövbe tövbe ya !!!!!!!!!!
Türklügüne bir sey diyemem, haddime degil ama dediklerimi bir düsün istersen.
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi
O zaman Türkiye'nin neredeyse yarısı Türk değil
Hatta daha fazlası .
Dogrudur, onlar öyle diye sende mi öyle olucan?
İlk olarak NeoTs tarafından gönderildi
Yaw isteyen istediği takımı tutar belki iddaa oynadım hamburgun üstüne o zaman nolcak gine mi gs yi tutcam Türküm diye
Hayir, o maca oynamasan yeter.
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
peki sen biliyormusun almanlarin hepsinin bayernin her zaman yenilmesini istedigini cunki bayernden nefret ettikleri icin
daha fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu bence. herkesin kendine gore görüsü var
Öyle degil iste. Onlar almanyada bayernden nefret ediyor, bayern avrupada oynuyunca degil. Bende biliyorum bu nu, burda yasiyorum bende. Fanatik arkadaslarim var ama hic birni "ahh ahh, bayern gene sampiyonlar ligi ceyrek finaline cikti diye üzüldüklerine görmedim"
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi
Almanya Fenerbaheççliler derneği,Bu maçta Hamburgu desteklemek için Hamburgu desteklıyrolar
Türkiyede İstanbul nevizadede bi İtalyan arkdasımız vardı,Sıkı Juventus tarftarı İnter Cl den elendiği maçı nevızade'de izlemiştik inter gol yedıkçe tek başına kalkıp dedliler gibi bağırıyordu
şimdi ben ona oylemi baktım ne biçim italyansın len senmı dedim,aksine saygı duydum rekabet bu olsa gerek diye
Bu bizim ülkemize özel birsey değil.
Eminim Almanyada su anda Bayer Leverkusen'lierde Galatasarayı desteklıyordur
Bir daha söylüyorum, onlar serefsiz o yolu secmisler, simdi soru: sen hangi yolu seciyorsun?
O italyan da o zaman ayni duruma düsmüs. Senin ona öyle bakmaman zaten senin nasil davrandigini anlatiyor, yani zaten sende bizim türk takimlarina böyle davrandigin icin o italyan arkadas sana normal gelmis.
Birde bize özel birsey dir demedim, bu her yerde var, ama bizim ülkede maalesef asiri bir sekilde. Ve son dediginde dogru degil.
Yorum