Anderlecht'ten alınacak adam Arjantinli forvettir sırt dönük top nasıl alınır servis nasıl yapılır adam ders veriyor..
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
-
Bizimle oynayacak Sivas o Sivas olmayacak. Bence de biz bu Sivas ı yeneriz...Ama öyle 5 atarız falan başlamasak yine...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yorum
-
-
-
Yorum
-
sivas super ligde daha sert oynayan bi takim olacak ki bizim hakemler buna daha cok izin veriyor. eet trabzonda isimiz bunlara karsi kolay ama sivasda oynanacak mac hakemin de farkiyla bizim takimdaki oyuncularin teknik ozellikleri nin on planda olmasiyla zor olacak geeneYorum
-
Erdal, ben beğenmedim Biglia'yı. Daha doğrusu seyrettiğim ilk maç. Ayrıca yazılanların etkisinde kalarak, belki de süper bir oyuncu bekledim. Defansif yönünü pek göremedik, Sivas hücum edemediğinden ama hücum da çok rahat olduğu halde (1 kez hariç) hep yan pas veya risk almadan oynadı.Yorum
-
ersen çıktı kamanan girdi. iyi de orta saha hiç yoktu ilk yarıda. erseni niye çıkarıyor bu bülent. ilginç bir değişiklik.
ikinci yarı başlar başlamaz boussoufa yine hızlı başladı. hadi bakalım gollere devam. petkoviç de gününde maşallah.
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum