Ben buradaki bazı arkadaşlara gülüyorum adamlar bizle her fırsatta dalga geçmek için yer arıyorlar bizim kilerde yok efendim milliyetçilik falan, filan geçin bu işleri arkadaşlar bu şerefsizlerden bize dost olmaz bunu bilin unutmayın bizim bizden başka destekçimiz yok biz düşsek unutmayınki onlar bize bir tekmek daha vurur ama bizim aklı selim arkadaşlar yok efendim galatasaray yensin gibi sözler ediyor eğer gizli galatasaraylıysanız o zaman gidin galatasaray sitesinde takılın bu site benim çok sevdiğim TRABZONSPORUMUN sitesidir.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Alin iste hizir gibi imdadima yetisti,hos cocugun hos yorumu saol dostumBen buradaki bazı arkadaşlara gülüyorum adamlar bizle her fırsatta dalga geçmek için yer arıyorlar bizim kilerde yok efendim milliyetçilik falan, filan geçin bu işleri arkadaşlar bu şerefsizlerden bize dost olmaz bunu bilin unutmayın bizim bizden başka destekçimiz yok biz düşsek unutmayınki onlar bize bir tekmek daha vurur ama bizim aklı selim arkadaşlar yok efendim galatasaray yensin gibi sözler ediyor eğer gizli galatasaraylıysanız o zaman gidin galatasaray sitesinde takılın bu site benim çok sevdiğim TRABZONSPORUMUN sitesidir.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...Yorum
-
Bizim inanmamızla olsaydı 3. yıldızı bile takmıştık şimdiye kadar.
İç faktörleri(takımdaki futbolcuların performansları) ve dış faktörleri(rakiplerin performansları) her zaman göz önünde bulundurmak lazım.
@hoscocuk61
Belkide senin bahsettiğin taraftar sitelerindede aynı şeyleri söylüyorlardır.
Fakat hatırladığım kadarıyla Kıbrıs rum'daki anorthosis maçında tribünde her renkten taraftar vardı.Bu örnekleri çoğaltabiliriz.Fazlada umrumda değil aslında.
Sonuç olarak gs'nin elenmesinin TS açısından olumsuz olduğunu düşünüyorum.
Fakat öte yandan uefa'dan elenmelerinin takımı ligdede olumsuz etkilemesi muhtemel.
Neyse bizim için hayırlısı olsun diyelim.
Herkese iyi geceler.Özkan SÜMERYorum
-
-
[quote=Eomer;2074291]Galatasaray'ın sayesinde bu akşam oturup maç seyrettiniz. Fanatiklik gözünüzü kör etmiş sizin.
Gerçi bir çoğunuz milli takımı da desteklemiyorsunuz. Kime ne anlatmak istiyorum ki..[/quoto
Galatasaray sayesinde sen mutlu ol.
Bize gelmez.
Evet biz fanatiğiz.
Milli takımı işin içine karıştırıp da işi başka yöne çekme.
Baksana gs,bjk,fb çok desteklediler bizi avrupa maçlarında.
Bunları bilmiyor görmüyorsan, asıl körün kim olduğu belli.Yorum
-
Şurada her avrupa maçında tartışma çıkmasa şaşarım.
Tutan tutar, tutmayan tutmaz. Neyi uzatıyoruz ki?
Yok bir sonuca varılsa bir şey demeyeceğim.
Hamburger'e sevgilerle
Yorum
-
Hamburger İstedik CIZZZ'burger Geldi !
"Bu gece düğün var!" dedik! Galatasarayımızı Mecidiyeköy'den Kadıköy'e taşıyan minibüsümüzü gelin gibi süsledik! 42. dakikada Harry Kewell'ın süper penaltı golü ile öne geçtik. 48'de Milan Baros'un akıl dolu vuruşu ile skoru 2-0 yaptık ve bir anda cenneti yaşadık! 57 ve 60'ta Guerrero, 90'da da Oliç'in gollerine engel olamadık, üzüntüden cinnet geçirdik, yüreğimiz CIZZZ etti!
Dün gece Avrupa Fatihi Galatasarayımız, Ali Sami Yen'de avucunun içine kadar aldığı çeyrek final vizesini dramatik bir şekilde Hamburg'a verdi! Hamburger ziyafeti beklerken bir anda CIZZZburger geldi! 20 Mayıs'ta Kadıköy'de oynanacak finale gitmeye çok yaklaşmıştık! Ama olmadı! Avrupa'ya veda ettik! Bu hikaye de böyle hüzünlü bir şekilde bitti! İntihar nedeniyle kapalıyız!
Kaynak : http://www.fotomac.com.tr/gal101.htmlYaşamak Direnmektir!Yorum
-
Dün akşam yaşattığı mutluluk için Hamburg'a teşekkürler.Bu şekilde acı olması daha da güzel oldu.
Televizyonun sağ üst köşesine kilitlenip gol sevinci yaşamak da çok zevkliymiş yeni öğrendim
Uefa bizim hakemlere bu maçlarda görev vermedikçe bizimkiler bir halt yiyemezler.
Geçen hafta maçtan sonra stadyumda cinconluların yanında desteğimizi belirtmiştik zaten.Tebrikler Hamburg.
Kadıköye'de cimboluların yaşlı gözleri önünde o kupayı kaldırırsan daha mutlu oluruz.
T R A B Z O N S P O RYorum
-
-
keşke 1 tur daha gitseydiler. lig de rakibimiz olmaktan çıkacaklardı. oynıcak olduğu derbi maçlarla da bize katkı yapabilirlerdi.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
Yorum
-
suç uefada bu hakemlerle bu uefa kupası bitmez!!! bu maça neden yunus yıldırım atanmadı!!! büyük skandal!!!...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum