gs yi desteklemiyorum diye TÜRK olmuyor muyum . tövbe tövbe tövbe ya !!!!!!!!!!
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
itibarimiz var mida itibara gerek kalmaz diyorsun? Almanyada yasiyorsun, bizim türklerin ne kadar itibari var bu almanyada? En iyi sen bilmen lazim aslinda. Yarin diyecek arkadaslarin "Hey, wir haben euch gestern fertig gemacht" eger Hamburg yenerse, sen ne diyecen? "Na und, ich bin kein GS Fan." Onlarda sana öyle bicim gülecekler, bu ne bicim türk diye. Itibarimiz olsa gülmezler ama...
Ve herkes kendi bilir degil, bu bir milli olay, türkiye disina cikinca ,rengi ne olursa olsun kirmizi beyazdir. Ic meselemizi burda halledelim, disarda degil.Yorum
-
-
Kırmızı karttan sonra gs yürüyerek oynuyor, tempo çok düştü
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Arda atlama yavrum , atlama.
Ayakta kal. Dik oyna
Yok , yok ne yürümesi , basbaya bir tarafları çıkacak neredeyse
Yorum
-
peki sen biliyormusun almanlarin hepsinin bayernin her zaman yenilmesini istedigini cunki bayernden nefret ettikleri icinitibarimiz var mida itibara gerek kalmaz diyorsun? Almanyada yasiyorsun, bizim türklerin ne kadar itibari var bu almanyada? En iyi sen bilmen lazim aslinda. Yarin diyecek arkadaslarin "Hey, wir haben euch gestern fertig gemacht" eger Hamburg yenerse, sen ne diyecen? "Na und, ich bin kein GS Fan." Onlarda sana öyle bicim gülecekler, bu ne bicim türk diye. Itibarimiz olsa gülmezler ama...
Ve herkes kendi bilir degil, bu bir milli olay, türkiye disina cikinca ,rengi ne olursa olsun kirmizi beyazdir. Ic meselemizi burda halledelim, disarda degil.
daha fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu bence. herkesin kendine gore görüsü varYorum
-
-
hasan şaş oyunda arda çıkıyor
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Almanya Fenerbaheççliler derneği,Bu maçta Hamburgu desteklemek için Hamburgu desteklıyrolar
Türkiyede İstanbul nevizadede bi İtalyan arkdasımız vardı,Sıkı Juventus tarftarı İnter Cl den elendiği maçı nevızade'de izlemiştik inter gol yedıkçe tek başına kalkıp dedliler gibi bağırıyordu
şimdi ben ona oylemi baktım ne biçim italyansın len senmı dedim,aksine saygı duydum rekabet bu olsa gerek diye
Bu bizim ülkemize özel birsey değil.
Eminim Almanyada su anda Bayer Leverkusen'lierde Galatasarayı desteklıyordurENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARIYorum
-
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Arda çıkıyor
Yorum