Yazik oldu. Chelsea kötüydü. Bu Chelsea'yi yenebilirdi Fenerbahce ama olmadi. Bir yandan iyi olsada yinede turu gecmelerini isterdim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih yine süpersin.
D

adem git işine ne alaksı var umut ile chelsea'nın maçtan sonra bana görüşecez demiştin kursağında kaldı sanırım
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
turu geçse sevinirdim.İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadem git işine ne alaksı var umut ile chelsea'nın maçtan sonra bana görüşecez demiştin kursağında kaldı sanırım

Geçemedi.Çokta tın.
Özkan SÜMER
Yorum
-
İddaa yattı
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
estağfirullahİlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih yine süpersin.
D

chelsea haketmedi desek
Bordomavi.net
Yorum
-
aynen hacıİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİddaa yattı
liverpool maçına ilk yarı 0 maç 1
fener maçına ilk yarı 1 maç 0 oynadım
1e 78 veriyodu girmedi lanet top
Yorum
-
üstmü oynamıştın.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİddaa yattı
Özkan SÜMER
Yorum
-
Evet hatta banko yazmıştım.İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstmü oynamıştın.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrİkler Chelsa
Tebrikçi arkadaşlar yok bugun ortalıkta moralleri mi bozuldu acaba ne dersin Cemil
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
Benim ki tuttuİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİddaa yattı
Sağolsun Chelsea ve Liverpool
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum