Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi oldu su şikebahce nin yenilmesine birdahakine Türkiyeden hakem götürsünler belki ozaman Penalti verirler. Türkiyede her takimi Avrupa da tutarim ama şikeBahce yi asla
    Birde hic dikkatinizi cektimi bilmiyorum şikebahceli futbolcular Türkiyedeki gibi hakeme hic cok ihtiraz etmiyor acap neden yapmadilar
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu maçta İngiltere'de olacaktım. Olmadık sebepten gidemedim.

FB geçseydi, bu sefer Liverpool maçı için İngiltere'ye gidecektim FB'li kuzenimle. Yine olmadı.

Ama üzgün müyüm, hayır.

Tebrikler Chelsea.

Yorum

• kpua finali ing de olabilir ama Barca manu maci cok süper gecicecige benziyo
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim ki tuttuSağolsun Chelsea ve Liverpool

selman avatarlar tersi yönde değişir demiştim
          Bordomavi.net

Yorum

• buarda iddam yatti ama tebrikler chealsea fener icin iyi oldu birdahaki turda 10yemekten kurtuldular
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bundan sonra gol kim atar oynıcam iki maçtda gol atacak isimleri bildim. ilk maçta devid atacak dedim attı bu maçtada lampard atacak dedim. iyi attı :=)
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• selman bu saatten sonra BARÇA diyebilirsiniz rahatça messi iyileşsede ronaldo messi kapışmasını izlesek
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• ne güzel bir hafta

bütün güzel şeyler üst üste geldi Allah bozmasın...
                  bu arada maça üst yazıpta yatanlara üzüldüm ayrıca chelsea'ye çok felaket öfkeliym 5-10 tane atamadıkları için neyse sağlık olsun önümüzde ki senelere bakacaz
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    buarda iddam yatti ama tebrikler chealsea fener icin iyi oldu birdahaki turda 10yemekten kurtuldular
                    fener kurtuldu ama aynı şeyi chelsea için söylemek zor. Arsenali 4 çeken Liverpool bu kadar aciz bir chelsea karşısında ne yapar şimdiden merak etmeye başladım.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selman bu saatten sonra BARÇA diyebilirsiniz rahatça messi iyileşsede ronaldo messi kapışmasını izlesek
                      Chelsea görevini başarıyla yerine getirmiştir Mustafa.Tabiyki Barca'lıyız.Birkaç gün daha Chelsea avatarım kalacak ama

Yorum

• Şampiyon Man U.Oynamaya bile gerek yok.

Yorum

• Ne oldu ezziikk cokmu üzüldün la muhahahahaha
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyon Man U.Oynamaya bile gerek yok.
                            O kadar da guvenme derim Manchester'e. Gecen sene de boyle cok saglam gidiyorlardi, ceyrek finalde Roma'ya 7 tane atmislardi. Sonra Milan eze eze eledi Manchester'i. Bu sene Barca da benzer birsey yapabilir.

Yorum

• Chelseayi tebrik ediyorum beni acaip sevindirdilercok guzel oynamadilar aslinda ama galip gelmeyi basardilar.Aziz beyin hakeme vermeye parasi yetmedi galiba.Tabi bundan sonra Barcayi destekliyorum.
                              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Teşekkürler Chelsea.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X