Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mac bitti..

Yorum

• bu hakemde kayseri maçını izlemiş sanırım uzattıkça uzatıyor
      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• yakışır sana drogba yakışır

spiker de biliyor bu işi

Yorum

• hakem objektif olunca fener maçı alamadı.
          türkiyeye hoşgeldin ezikbahçe
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• haydi hayırlısı fb elendi ben dışarda korna sesi duyamıyorum kimse bağırmıyor acaba neden
            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• teşekkürler chelsea
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bitti herkes rahatladı sanırım
                Bordomavi.net

Yorum

• geçmiş olsun fb...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• [quote=Mustafa Önal;1242761]NE berbat maç yanımda hala oğlu var bjk lı olur kendisi sanki fener bjk ile oynuyor diyor. ş. liğinin en kötü ilk yarısı ilan ettim ben bu maçı futbol oynatmadı resmen fener . lampard gol atarsa gol diye bağırmaya hazırlanıyorum. başkasını kabul etmiyoz. [/quote]
                    eyvallah lampard kırmadın beni seneye katulunyaya bekliyoruz. drogbayıda al gel dicem ama istanbul takımlarına karşı böyle oynıcaksa gelmesin
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Liverpool Chelsea'yi çok rahat eler.İyi oynamadı bugün.Ama ona rağmen yine goller kaçırdılar.Ballack ve Essien iyiydi diğer oyuncular çok kötüydü.Mustafa'nın da dediği gibi ManU Liverpool finali olur.Kupayı da ManU alır.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        NE berbat maç yanımda hala oğlu var bjk lı olur kendisi sanki fener bjk ile oynuyor diyor. ş. liğinin en kötü ilk yarısı ilan ettim ben bu maçı futbol oynatmadı resmen fener . lampard gol atarsa gol diye bağırmaya hazırlanıyorum. başkasını kabul etmiyoz.

selman sırf senin için lampard gol atsın diyordım
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Liverpool Chelsea'yi çok rahat eler.İyi oynamadı bugün.Ama ona rağmen yine goller kaçırdılar.Ballack ve Essien iyiydi diğer oyuncular çok kötüydü.Mustafa'nın da dediği gibi ManU Liverpool finali olur.Kupayı da ManU alır.
                          Evet sonunu yazmayı unutmuşum ManU da liverpool u rahatlıkla eler
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            umutun daha çok hareketli olması lazım
                            Fatih yine süpersin.D
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Teşekkürler Chelsea.Fenere vuran ayaklarınız dert görmesin

İlker Yasin denen adam.Ne güldürdü beni yahu.Direkten dönen top için "karambol pozisyonu" dedi.

Yorum

• Film bitti acı son .. Febe şimdi hakemleri kafalamaya baksın ligde 5 haftaları var .

Bu arada Star tv nit taaa.. ulan bu armutları nerden bulmuş yahu ? adamı sinir hastası ediyor ahaydın doğan ah .. futbolumuzun bile içine ettin.. iki tane armutu spiker yorumcu diye koymuşlar oraya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X