mac bitti..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
geçmiş olsun fb...
Yorum
-
[quote=Mustafa Önal;1242761]NE berbat maç yanımda hala oğlu var bjk lı olur kendisi sanki fener bjk ile oynuyor diyor. ş. liğinin en kötü ilk yarısı ilan ettim ben bu maçı futbol oynatmadı resmen fener . lampard gol atarsa gol diye bağırmaya hazırlanıyorum. başkasını kabul etmiyoz.
[/quote]
eyvallah lampard kırmadın beni
seneye katulunyaya bekliyoruz. drogbayıda al gel dicem ama istanbul takımlarına karşı böyle oynıcaksa gelmesin
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Liverpool Chelsea'yi çok rahat eler.İyi oynamadı bugün.Ama ona rağmen yine goller kaçırdılar.Ballack ve Essien iyiydi diğer oyuncular çok kötüydü.Mustafa'nın da dediği gibi ManU Liverpool finali olur.Kupayı da ManU alır.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNE berbat maç yanımda hala oğlu var bjk lı olur kendisi sanki fener bjk ile oynuyor diyor. ş. liğinin en kötü ilk yarısı ilan ettim ben bu maçı futbol oynatmadı resmen fener . lampard gol atarsa gol diye bağırmaya hazırlanıyorum. başkasını kabul etmiyoz.
selman sırf senin için lampard gol atsın diyordım
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Evet sonunu yazmayı unutmuşum ManU da liverpool u rahatlıkla elerİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool Chelsea'yi çok rahat eler.İyi oynamadı bugün.Ama ona rağmen yine goller kaçırdılar.Ballack ve Essien iyiydi diğer oyuncular çok kötüydü.Mustafa'nın da dediği gibi ManU Liverpool finali olur.Kupayı da ManU alır.
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
Fatih yine süpersin.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutun daha çok hareketli olması lazım
D
Özkan SÜMER
Yorum
-
Film bitti acı son .. Febe şimdi hakemleri kafalamaya baksın ligde 5 haftaları var .
Bu arada Star tv nit taaa.. ulan bu armutları nerden bulmuş yahu ? adamı sinir hastası ediyor ahaydın doğan ah .. futbolumuzun bile içine ettin.. iki tane armutu spiker yorumcu diye koymuşlar oraya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum