yuhh bee fb ye bak...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Vay Anasini Ya Ben Bu Adamlar BaŞarisini Sevİndİnİ Her GÖrdÜmde Ölseydİm KeŞke DİyorumGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Yorum
-
Fb bu sene bir ilke daha attı, Ş.L'de bu sezon 2 gol yemişti, sadece Fb'den bu akşam 2 gol yedi..En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 02.04.2008, 23:32.Yorum
-
PeŞİn PeŞİn SÖylİyİm Allah GÖstermesİn Fener Yener Burda Bİr Tebrİk Mesaji GÖrÜrÜm Yakarim BurayiGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
yok ben de saka yaptim zaten
Adamlar sene basindan beri kadikoye kim gelse yendiler, lutfen sans, bilmemne diye camur atmayin. Ben de cok nefret ediyorum adamlardan ama sansla olcak seyler degil bunlar. Yok felanca oynasa bilmemne olurdu, yok teyzemin sakali olursa amcam olurdu, gecin bunlari. Serefsizler ama iyi takimlar, ne yapalim...Yorum
-
katılıyorumyok ben de saka yaptim zaten
Adamlar sene basindan beri kadikoye kim gelse yendiler, lutfen sans, bilmemne diye camur atmayin. Ben de cok nefret ediyorum adamlardan ama sansla olcak seyler degil bunlar. Yok felanca oynasa bilmemne olurdu, yok teyzemin sakali olursa amcam olurdu, gecin bunlari. Serefsizler ama iyi takimlar, ne yapalim...
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.RYorum
-
Yorum
-
yeri geldiğindede tebrik etmesini bilmek lazım. kaçıncı defadır geriden maç çeviriyorlar. Adamlar zorlaya zorlaya kova volkanı kaleci yaptı. (biz hala tolgayı bekliyoruz) Sağlam oyuncular getirdi. (biz yarı parasına junu getirdik.) Statlarını yaptı. Gelirlerini 10 katından fazlaya çıkardı. feneriumları çeşit çeşit ürün basıp satıyor. büyük düşünmek lazım. büyük oynamak lazım. Ama adım adım gitmek gerekli.
3 şut çekip ikisini gol yapmış olabilirler, volkan sağlam toplar çıkarmış olabilir. ama gerçekten bir tebriği hakediyorlar.
Federasyon kollar, hakemler kollar; doğrudur. Ama bir gerçek varki örnek alınıcak bir klüp yarattılar.
ßiz Gurbetçi Gençleriz! O Kadar!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum