Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazıklar olsun chelsea !!! üst oynamıştım bea
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• fenerin elenmesine üzülmedim.buraya kadar gelmesine tamamda bundan ileri gitmesi trabzonspor adina hic de iyi olmazdi.ama yine de feneri tebrik ediyorum.chelsea ya ezilmediler,oynamasi gerektigi gibi oynadilar.net pozisyonlari 1-2 pozisyon haric yoktu.bunda chelsea nin cok iyi kapanmasinin rolü büyüktü.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Cok Yazik Oldu Cok,... neyse, biz gs karsi bu hafta kazanalimda fenerin yuzu gulsun

Yorum

• ooooo abiii yine iddaa peşindesin tutmadımı
          SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• oh ohhh fener yenildii hihihihihihi
            SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• chelase turu geçti belki ama hiç top oynamadan geçti turu hocalarının derhal gönderilmesi lazım bu takım böyle futbol ancak bu hoca tarafından oynatılır sanki deplasmanda 10 kişi kalmış gibi geriye yaslanmak ne oluyor o kadar dünya yıldızı en iyi kaliteli futbolcular var bu kadar korkak futbol niye bir reikad birde bu adam derhal yollanmalı bencede manu turu geçer ve şampiyon olur

Yorum

• tebrikler chelsea sonunda susacak ezikler kupayı ya Man U. yada Liverpool alır

Yorum

• İlk olarak favory_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tebrikler chelsea sonunda susacak ezikler kupayı ya Man U. yada Liverpool alır
                  yok ya onlara susmayi bilmezler yine bulurlar uyduruk bisey demeye
                  YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Tebrikler Chelsea.Yüzümüzü kara çıkarmadın.Sahada canla başla mücadele eden Terry, Essien, Ballack, Ashley Cole ve Makalele'ye teşekkür ediyorum.Özellikle Essien seni alnından öpüyorum.ççç
                    En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 09.04.2008, 00:52.
                    Colmandante

Yorum

• bizi buraya kadar basariyla temsil eden fenerbahce'yi kutluyorum.
                      Insallah artik bir daha ki sene olur mu bilmem ama ondan sonraki sene bizde kendi takimimizi buralarda görürüz.
                      Tabii bunun icin bu sene önce saglam bi kadro..iyi bir tesis ve muhtesem bi stadimiz olmasi lazim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        star tv de canlı yayında Trabzonsporlu bi adam çıktı ailesiyle chelsea taraftarıyız dedi
                        tuh be ben goremedim acaba bi yerde bulunabilinirmi bu görüntüler

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          duydun mu hikmet karamanı ...
                          hikmet karaman ne dediki, ben alman kanalinda izledim

Yorum

• maci izledigim yerde fb liler hakemden cok sikayetciydi nedense

hakeme baya bi küfrettiler, icimden ne cabuk unutmuslar kayseri macini dedim

Yorum

• zico: "Yabancı kısıtlaması belimizi büküyor"

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zico: "Yabancı kısıtlaması belimizi büküyor"
                                Ya ne denilebilir ki bir kisitlama var fenerde hakli
                                ama Turk kisitlamasi
                                ben federasyon baskani falan olsam
                                fenere kadroda 4 Turk oynatma zorunlulugu getirirdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X