Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun zamanında denenmişti bu birkaç maç,
    Onazi geriden çıkarken canlı bomba gibi, top kaptırıp her an gol yedirme potansiyeline sahip,
    Bunu deneyim ettik, yine aciz durumlara düşen taraf bizim takım oldu.
    aksine takımın oturduğu dönemde onazi'nin geriye çekildiği dönem. pas hatalarını ikisi de yapıyordu. okay'ın önde bastığı daha çok yan yana durdukları dönemde galibiyetler geldi.

sezonun ilk yarısı okay stoperlerin arasında pas alıyordu, tek başında önliberoda kalıyordu. ikinci yarıda yan yana oynamaya başladılar. hücuma çıktığımızda savunma önünde bekleyen onazi oldu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aksine takımın oturduğu dönemde onazi'nin geriye çekildiği dönem. pas hatalarını ikisi de yapıyordu. okay'ın önde bastığı daha çok yan yana durdukları dönemde galibiyetler geldi.

sezonun ilk yarısı okay stoperlerin arasında pas alıyordu, tek başında önliberoda kalıyordu. ikinci yarıda yan yana oynamaya başladılar. hücuma çıktığımızda savunma önünde bekleyen onazi oldu.
      Onazi yetersiz bir oyuncu, bizim o bölgede daha sağlam, ayağı düzgün ve aklı başında bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Bu kadar sakar bir oyuncu orayı idare edemez.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Son zamanlarda takımın başında gördüğüm en çelişkili konuşan hoca. Bir de konuşmasını dinleyince sinirli olduğunu gördüm. Hem eleştirileri okumam takmam diyorsun hem de eleştirilerden dem vurmuşsun konuşma boyunca. Demek ki takıyorsun, konuşmana da yansımış. Bir de ısrarla Sosa ve Yusuf aynı mevkinin oyuncuları demekten bıkmadın mı? Yani gerçekten bir hoca bu kadar saçma bir şeyi nasıl söyleyebilir aklım almıyor.

Yorum

• "Ben oyuncu değiştirirken herkesin bilmediği şeyi biliyorum"

Ne biliyorsun Rıza neyi biliyorsun Rıza ne konuşuyorsun ne anlatıyorsun Rıza??? Ulan bu adamın yardımcıları ne iş yapıyor biri çıkıp yahu hocam rakibin en sağlam stoperi atıldı hemen Onazi'yi alıp Yusuf'u geri çekip Hugo'yu alıp çiftleyelim ceza sahasında kalabalık olalım rakibin hocasına yem atalım forvet çıkarttıralım iyice yaslansınlar demiyor mu...Yusuf'u Okay ile ikileyip Sosa'yı sokalım demiyor mu...70 dakikamız var hocam şimdiden riski alıp gol yesek bile çıkaracak süremiz var demiyor mu...Hocam Bero'yu sokarsak hücumda yaratıcılığımız düşer demiyor mu...Hocam 3 lü savunmaya dönelim orta saha 5 li forvet ikili olsun demiyor mu...Hocam şu Burak'ı fırçala ofsaytta kalıyor dikkat etsin demiyor mu...

Hadi Rıza'yı anladık ulan yardımcılarından da akıllı bir adam yok mu nedir bu bizim çektiğimiz ya...Üstüne konuşup konuşup adamı iyice ayar ediyor sus be adam sus yeter...Sezon sonuna kadar sus ve lig biter bitmez pılını pırtını topla terket burayı...

Susarsan sakinleşeceğiz.
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bütün açıklamaların çelişki yumağı Rıza Hoca,

Gs yendin yok Antalya ile oynadıydım çözdüydüm, eee kaç maçtır konyayı çözemedin..

Yusuf ve Sosa aynı anda oynamazmış da bilmem neymiş, eee damdoy forvet değil mi forvet dışında heryerde oynatıyorsun adamı.

Tamam anladık oyun okuyamıyorsun bari zekamızla oynama

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2.2 puan ortalaması tutturmak sapıtmaksa sapıtmamak nasıl oluyor onu çözümleyemedim
              Hocam
              Sadece bu kelimeyemi takildin?

Ki evet hoca sapitti maalesef. Son macta yaptiklari yapamadiklari tam bir facia.

Ama, yazimdaki konu sadece Riza hoca ile alakali degildi.
              Yillardir bizim hocalar sacmalar bize gelince, keza futbolcularda o sekilde.
              Anlatmak istedigim bu idi.
              TRABZONSPOR

Yorum

• Sana t.direktör diyorlarya vahki ne vah bizim çilemiz hiç bitmeyecek her halde
                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Tebrikler..

2 sıra birden yükselerek 5.sıraya çıktık..!

Yorum

• Cay tv ye yaptığı açıklamalar dogruysa ve eğer bu yönetim hala bu gereksize böyle açıklamalar için müsade ediyorsa yazıklar olsun. Ben böyle rezillik kepazelik görmedim günde üç kere röportaj verip sürekli aynı şeyleri soylerek bi insan neyi amaçlar.

Yorum

• Bu adamı hemen kov , getir Preud'u. Şimdiden yapsın gelecek sezon planlamasını.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Şayet bunlar dogruysa yazıklar olsun

Hemde bunları Cevat Kol’a söylemiş.

-Futbolcular maaşlarını alamıyor.
                        -Transfer istedim fakat yönetim maddi imkansızlıktan yapamadı.
                        -50.yılda ki şampiyonluk sözü ben varken verilmedi, bu kadroyla bu mümkün değil dedi.
                        -4 İstanbul takımın kadrosu bizden daha kaliteli

Vs vs.

Yorum

• Belli ki stres kaldıramıyor 2 hafta eleştirildi hemen bütün ihaleyi yönetimin kucağına attı.

Daha 5.sıradayken yerellerden gelen eleştiriye patlayan adam yarın şampiyonluk yarışında olsan işin içinde İstanbul medyası olsa bu stresi hayatta yönetemez.

Ayrıca çok dogmatik yeniliğe kafası kapalı kendi şablonundan çıkmaya korkuyor.

Sanırım bizimle olan macerası Antalya ve Kasımpaşa'dan farklı olmayacak.

Seneye kendisini tv de Trabzon'u aldım takımın 9 puanı vardı biz orada şöyle yaptık böyle yaptık diye anlatırken az çok kafamda hayal edebiliyorum

Yorum

• Doğru değildir herhalde bu haber. Doğru ise rezalet. Bu köylü hayatında böyle bir kadro ile çalışmış mı daha önce ? Kulüpte maaşlar ödenmiyorsa bunu basına malzeme yapmazsın. Fener'in ve Gs'nin kadrosu senden iyi değil. Yedek kulüben bu takımlarınkinden daha iyi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Beşiktaş taraftarı neden nefret ediyor bu adamdan diye düşünüyordum haklılar galiba çok konuşuyor çünkü. Her şeye şikayet her şeye şikayet en nefret ettiğim insan tipi bu tiptir. Bazı şeyleri net hatırlamıyorum yaşı büyük olanlar daha iyi bilir bu takım 2004-2005 sezonunda hasan Hüseyin ön liberosu ile nasıl 76 puan toplamış hayret ediyorum. Lig o zaman da kızışıkmış ayrıca. 77 76 75 67 puan almış ilk dört takım. Şu an o kadro rızada olsa neler olur olur düşünmek bile istemiyorum. Ziya hocaya haksızlık etmişim bugüne kadar bir de onu anladım. Çok farkınız yoktur gerçi ama senin gibisi harbiden gelmedi sanırım. Bir de Marcelinhoyu solda oynatan bi herif vardı o. Şenol hoca volkan şen i takımında istiyor bizim paşamız elindeki o kadar kanat oyuncusunu kullanmayı denemiyor. Bir de mantığı çok basit. Her maç ne yapacağı belli olmayan bir adamı oynatmaktansa ne vereceği belli olan ama bir şey vermeyen bir adamı oynatmayı tercih ederim. Ndoye ısrarı bu yüzden. Orada duruyor işte ne zararı var diyor. Ortada bir yönetim olsa derhal kovar bu adamı ve ait olduğu yere döner. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sonra başlar orada da dokuz puanımız vardı kümede tuttum bi sol kanat almadılar bilmem ne cidden çenesi çok düşük bir adammışsın onu görmüş olduk. Şenol hoca intihar etmeliydi demek ki aldığı eleştiriler sonucunda iyi dayanmış yine.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şayet bunlar dogruysa yazıklar olsun

Hemde bunları Cevat Kol’a söylemiş.

-Futbolcular maaşlarını alamıyor.
                                -Transfer istedim fakat yönetim maddi imkansızlıktan yapamadı.
                                -50.yılda ki şampiyonluk sözü ben varken verilmedi, bu kadroyla bu mümkün değil dedi.
                                -4 İstanbul takımın kadrosu bizden daha kaliteli

Vs vs.
                                Programı izledim açıkçası bu başlıkların hepsi doğru da diyemem yalan da. Biraz yorum katılmış. Mesela oyuncular paralarını alamıyor diye bir ifadesi olmadı. Her kulüpte gecikmeler olabiliyor dedi ki bunda haklı. Bugün çok övülen Fikret Orman, her fırsatta kulübünü övmek adına medyaya oyuncularımız paralarını günü gününe alıyor söyleminde bulunuyor. Ama sonra bir bakıyorsunuz oyuncular ayrıldıklarında içerde paraları olduğu ortaya çıkıyor. Gökhan Töre kaç kere alacakları için başvuru yaptı. Zaten normal şartlarda kulübün gelirleri belli. Borcumuzun hiç olmadığını ve faiz ödemediğimizi düşünelim. Teknik kadroyu, stopajları, bonservisleri, menajer komisyonlarını, kulüp çalışanlarının maaşlarını tamamen bir kenara bırakalım. Bu takımın oyuncularının yıllık garanti ücretleri 30 milyon euro. Bu ödemeler genelde 10 aya göre planlandığından ayda 3 milyon euro yapıyor. 1 ay içerisindeki 4 maçı kazandığınızda bile TFF'den bu ücretin ancak yarısını alabiliyorsunuz. İstanbul takımlarının tribün, ürün satışı ve sponsorluk gelirlerinin yanına zaten yaklaşamıyoruz. Hacıosmanoğlu döneminde hiç değilse her yıl 5 milyon euro civarında Avrupa gelirimiz oluşuyordu. Ona da çizik atıp duruyoruz. E bu paralar nasıl ödenecek?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X