Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çarşamba 14:00'da ntvspor'da.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Panele katılmak zorunlu, yoksa prolisansı iptal edilir ve hocalık yapamaz daha. Bunu açıklamıştı hoca daha önce.
      hocalık yapamaz mı ? bu kadar ağır bir yaptırımı olduğunu sanmıyorum en fazla lisansının derecesi artmaz.

emre,mecnun,halil özer şirkete bak sen. bi defa kulüp buna izin vermemeli.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocalık yapamaz mı ? bu kadar ağır bir yaptırımı olduğunu sanmıyorum en fazla lisansının derecesi artmaz.

emre,mecnun,halil özer şirkete bak sen. bi defa kulüp buna izin vermemeli.
        Basın toplantısında bu konuyu sormuşlardı, hoca da katılmak zaten zorunlu katılmama gibi bi seçeneğin olmadığını söylemişti. Ama kulüp halletmiş, katılmayacak hoca.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basın toplantısında bu konuyu sormuşlardı, hoca da katılmak zaten zorunlu katılmama gibi bi seçeneğin olmadığını söylemişti. Ama kulüp halletmiş, katılmayacak hoca.
          adı üstünde zaten zorunlu bilmem ne programı ama ceza kısmında yok öyle hocalığı biter falan ayrıca katılmıyorsa demek ki zorunluluk kısmı sadece kağıt üstündeymiş. tepki olmasaydı muhtemelen katılacaktı bu konuda yönetim rıza hoca'ya göz kulak olmalı.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adı üstünde zaten zorunlu bilmem ne programı ama ceza kısmında yok öyle hocalığı biter falan ayrıca katılmıyorsa demek ki zorunluluk kısmı sadece kağıt üstündeymiş. tepki olmasaydı muhtemelen katılacaktı bu konuda yönetim rıza hoca'ya göz kulak olmalı.
            O prolisans iptal işini bi yerde okudum bi haberde ama bulamadım şimdi. Öyle bişey var yani, ama ne derece uygulanıyor soru işareti tabi. Eskişehirle hazırlık maçı lafları dolanıyor şimdi de, Rıza hocaya baya bi göz kulak olmak lazım aynen

Yorum

• Bein'deki röportajındaki transfer görüşünde çelişki vardı. "4 transfer yapmamız lazım önce kesinlikle solbek alacağız" dedi. Akabinde "2 hakkımız varsa bunlardan birini stopere diğerini kanat forvette kullanırız, solbeki de içerden çözeriz" dedi. Mustafa'nın asıl yeri zaten solbek değil. Üstüne istikrar sorunu da var. Hubocan da stoperde oturmuşken tekrar sola çekmek de sıkıntı yaşatabilir. Dolayısıyla stoperde Durica, Hubocan, Uğur, Mustafa ve hatta Okay varken solbek yerine stoper transferi çok büyük hata olur...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• .

Yorum

• o kadar oyuncu izletiyorsun bula bula Sakıp ve Maicon'u mu buluyorsun Allah akıl fikir versin hocam

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bein'deki röportajındaki transfer görüşünde çelişki vardı. "4 transfer yapmamız lazım önce kesinlikle solbek alacağız" dedi. Akabinde "2 hakkımız varsa bunlardan birini stopere diğerini kanat forvette kullanırız, solbeki de içerden çözeriz" dedi. Mustafa'nın asıl yeri zaten solbek değil. Üstüne istikrar sorunu da var. Hubocan da stoperde oturmuşken tekrar sola çekmek de sıkıntı yaşatabilir. Dolayısıyla stoperde Durica, Hubocan, Uğur, Mustafa ve hatta Okay varken solbek yerine stoper transferi çok büyük hata olur...
                    Hocanın hiç transfer işine girmemesi lazım ancak yönetici de kalmadı kulüpte.. Rıza hocaya bu işi bırakırlarsa ileride başımıza bela olacak oyuncular toplanacaktır yine..

Yorum

• ziya doğan dönemine çok benzetiyorum rıza çalımbay dönemini...
                      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Bildiğim kadarıyla takımda kondisyoner yok.. Öncelikle çözülmesi gereken problem.. Miguel Peiro'yu zamanında yollamayacak her hocaya dayatacak yönetimimiz olsaydı sıkıntı yaşamazdık bu kadar..

Edit: Ayhan Tenbeloğlu bu işe bakıyormuş soyisim ironik
                        En son Sefa tarafından düzenlendi; 04.01.2018, 23:39.

Yorum

• Takımı 45 dakika kış uykusuna yatırıp ikinci yarı kendine gelebilen futbolcular ile bu zamana kadar gelebildin. Son maçlarda görüldü ki bu taktik daha gitmiyor. Büyük takım 15-20 dakikada golü bulur. Kadromuz bu ligde bunu başarabilecek güçte. Lütfen bize futbol izletin.

Yorum

• Ndoye'yı ısrarla sol kanatta oynatmaya çalıştınya hele de o kadar kanat oyuncumuz varken benim gözümde bittin.

Yorum

• Sakip ve Maicon'u istemiş. Denecek pek bir şey bulamıyorum. Sene sonundan sonra ayrılması taraftarıyım yoksa kulüp antalyaspora dönebilir. Ayrica her Allahın günü röportaj vermesi nedendir bilmiyorum, evet hoca, malatya maçıni 2 hafta sonra oynasaydin cok farkli olurdu anladik artik yeter da. daha once çalıştırdığı kulüpleri de bize örnek gostermekten vazgeçsin artik, komik oluyor.

Yorum

• Hoca 2-3 gün arayla neden basın toplantısı yapıyor anlamış değilim çok saçma değil mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X