Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki maçta oluşturduğun tüm olumlu hava dağıldı. Bu tur geçilemezse sıkıntı büyük.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bi cacık olmaz aha buraya not ediyorum bu yazıyı. 3 gün arayla karabük ve konya yı yenemeyen adamdan td olmaz.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru yaptın hocam . Bu maç iki ayaklı bunun farkında olmayan arkadaslara bakma sen.
        Neyi doğru yaptı?
        Olcay'a hangi maksatla bu kadar şans verdi?
        Mesela 10 ve 5 dakika kala oyuncu değiştirmenin anlamı ne?

Skor bazlı konuşmuyorum,gerçekten,Hoca'dan bir şablon,bir oyun kurgusu bekliyoruz,tesadüflere veya bireysel yeteneklerin yaratıcılığına kalmış zavallı bir takım olmak istemiyoruz.
        • Memento mori

Yorum

• Umarım bu turu bir şekilde geçeriz. Bugün çok net şekilde Rıza hoca yüzünden maçı verdik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tek bir soru sormak istiyorum hocam,Onur ve Burak sana hocam biz izne çıkıyoruz haberin olsun konya maçı zaten kupa maçı çok önemli değil diye söyledi mi ve sen bu izin talebini isteyerekten mi yoksa çaresizlikten mi verdin ?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neyi doğru yaptı?
              Olcay'a hangi maksatla bu kadar şans verdi?
              Mesela 10 ve 5 dakika kala oyuncu değiştirmenin anlamı ne?

Skor bazlı konuşmuyorum,gerçekten,Hoca'dan bir şablon,bir oyun kurgusu bekliyoruz,tesadüflere veya bireysel yeteneklerin yaratıcılığına kalmış zavallı bir takım olmak istemiyoruz.
              Hoca ilk yarı Olcay'ı degistirmedi. Orada hatalı sonrasında Castillo ile arttırdığımız baskıda kilidi acmaya çalıştı. Castillo les atınca. Mecbur bekledi. Eğer 70'te Abdülkadir'i soksaydı. Defansif olarak ciddi zaaf yasayacaktık. Zaten baskimizin Ömer Ali'nin gerdigi anlardan sonra erimesi bunun ilanı. O arada büyük risk olurdu. Golü yerdik ki zaten saçma sapan top kayiplarimizda oldu maç sonu baski da yedik. Ben doğru olanı yaptı diyorum o an için. Çıkardığı kadro yanlış zaten yanlışı sıvamadi. Ersun öyle değildi misal takımın oyun ezberi yok uyumsuz yanlış kadro cikarinca kontrolsüz hucum oynatiyor bloklar kopuyor 4-5lik oluyorduk. Zaten Roda bu kadar kötü iken o riske değmezdi. Ilk fırsatı tepti bence ama batirmak yerine ikinci şansını evimzde iyi kullanır diye ümit ediyorum.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Herhangi bi oyuncumuzu parlatacak ona değer katacak bi hoca olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca çözmen gereken en büyük sorun bu. Büyük takımsın, zirveye oynuyorsun pas isabetinde ilk 10'da yoksun. Sadece şişirme topla bu iş gitmez.

İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu takım ne zaman, kime ve nasıl(isabetli) pas atması gerektiğini bilmiyor.
                  20.11.2017

Yorum

• trabzonspor ile birlikte tarih yazmak için sadece 5 ay kaldı.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Yakında gider. Gelene de aynısı olur. Şu Trabzonspor'un çapı neyse artık o olmaz bu olmaz. Taraftar diş bilemiş artık çok geç.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Devre arası çok önemli. İnşallah iyi değerlendirir.

Yorum

• Tercihler doğru ama zamanlama yanlıştı.. Takım ve Hoca da gelişirse yola devam edilir ama ışık yok.

Yorum

• Bu hocayla da olmaz küçük düşünen korkak pısırık yerli sevdası biriyle başarı gelmez maalesef yol yakınken yol verilmeli.

Yorum

• "Büyük takım gibi oynamak" tarzı 1980'lerde kalmış klişelerle bu adama vurmak ayıptır. Geldiğinden beri gayet başarılı, devam edilmeli. Hücum oynayacağım diye gelenden geçenden 3-4 gol yediğimiz "Büyük takım oyunu" yerine, kabız futbol oynayıp, 1-0 yenmeyi tercih ederim.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dün cikardigi ilk 11 ve oyunca cok gec müdahalelerinden dolayi avantajli dönemedik evimize.

Kendisini ispatlamasi icin 3 haftasi var. Takimdan gidecek ve gelecek oyuncularla bu isin bir mazereti kalmayacak.

Ak koyun kara koyun 21.01.18'de belli olacak. Umarim bu takimi zimba gibi yapar o tarihe kadar yoksa tüm kredisini biterebilir taraftarlarin gözünde.

Bu sezonu kurtaracak tek dal Ziraat Türkiye Kupasidir...! Umarim buna kendisini de oyunculari da inandirabilir.
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X