Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi futbol takımım olsa ve Dünya da tek teknik direktör sen kalsan kulübü kapatırım
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bize uygun bir hoca değil ama bütün günahları adama yükleyerek sıyrılamayız işin içinden. düzgün bir camia olsaydık rıza hocaya kalmazdı bu görev. oyuncular hocayı ne kadar sallamıyorsa, klübü de o kadar sallamıyorlar.

Yorum

• Bu çapsızın dünkü maçta takım gayet iyi oynamaya başlamışken, Gomise nefes aldırmayan Hubocan'ı çıkarıp orta sahada iyi kötü top kullanabilen, savunmadan top çıkarıp dikine gidebilen Okayı stopere çekmesini açıklayacak gönüllü var mı burada? Aynı şeyi bjk maçında da yaptı takım iyi kötü biraz bişeyler yaparken 2 değişiklikle maçı verdi adam. Ya abi anlamıyorum neden yav neden Hubocanı çıkarıyosun neden Okay stoper oluyor takım belli toparlanmış yavaştan pozisyon bulmaya başlamışız gol gelecek bariz ama bu çapsız tekere çomak sokuyor.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu çapsızın dünkü maçta takım gayet iyi oynamaya başlamışken, Gomise nefes aldırmayan Hubocan'ı çıkarıp orta sahada iyi kötü top kullanabilen, savunmadan top çıkarıp dikine gidebilen Okayı stopere çekmesini açıklayacak gönüllü var mı burada? Aynı şeyi bjk maçında da yaptı takım iyi kötü biraz bişeyler yaparken 2 değişiklikle maçı verdi adam. Ya abi anlamıyorum neden yav neden Hubocanı çıkarıyosun neden Okay stoper oluyor takım belli toparlanmış yavaştan pozisyon bulmaya başlamışız gol gelecek bariz ama bu çapsız tekere çomak sokuyor.
          En en en en en fazla sarı kartı var diyedir ama o da yeterli bi sebep değil dünki maç için yani karşılığı o değişiklik değil

Yorum

• Dün Mariano'yu yıldız yaptık yemin ediyorum. En az 10 maçını izlemişimdir bu sene bizim maçtaki kadar hiçbir maçta etkin olmadı. Sözde oynamak isteyen bir takım çıkarmış gibi gözüküyor ama maçı verdi resmen. Sanki Abdül ile Yazıcı'yı oynatınca oynayabilmiş oldun. Bero veya Olcay'ı koysaydın oraya adamların takım etkinliği %90 oranında azalırdı.

Mesela Pereira tek başına savundu o kanadı ama Novak yapamıyor o işi. Garip bir savunma anlayışı var çözemedim o adamı ben.

Başakşehir, BJK ve GS en rahat maçlarını bize karşı kazandılar. Hadi Başakşehir'i çıkartayım aradan, acayip ballı bir takım attı 1 gol yattı üzerine ama diğer 2 takıma karşı bu kadar rahat maç veren bir tek Karabük var bir de biz. Çok şey yazılır ama uğraşmaya gerek yok.

Not: Mariano yetersiz performansı yüzünden formasını Linnes'e kaptıran bir isim. Evet iyi bir oyuncu olabilir isim olarak ama sahada iyi bir performans göstermediği ortada. Resmen bedavaya maç veriyoruz herkese.
            En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 02.04.2018, 18:53.

Yorum

• bu çapsız kovmak için neyi bekliyoruz şampiyonluk şansımız yok Uefa mi bunla katılmak zor. Bu çapsız son maçlarda görmektense Altyapı hocası devam etsin. Mitomani Başkan bari 1 kere dogru iş yapsin
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ben artık tartışmıyorum daha gelmeden dedik büyük takım hocası değil çapı yetmez dedik herkez gördü bunu

Yorum

• Çapsızları getiriyoruz onda sıkıntı yok alıştık da üstüne bir de karaktersizleri nasıl denk getiriyoruz aklım almıyor. Sumudica söze direkt kalecinin değil benim problemim diye giriyor sorumluluğu üstleniyor. İstifa düşünüyorum diyor hem de Kayseri'de 3-5 gün sonra unutulacak niye fener'den 5 yedin denilmeyecek kulüpte.

Trabzonspor 6 yer hocası ayar verir, 10-12 maç kazanamaz yine ayar veri, 5 maç berabere kalır başarılıyım diye yine yeni yeniden ayar verir; hey gidi hey küçüldük, tükendik, bittik.

Yorum

• Kendisine üzülüyorum. Gerçekten de olmuyor. Hubocanı eleştirme konusunda ise sonuna kadar haklı. Yapamazsın sen öyle bir hareketi. Dün bana kalırsa da zayıf bir kadro sürdü sahaya. Abdül ya da yusuftan biri ya da ikisi olmamalıydı. O şekilde de maç kaybedilebilirdi elbette. Yalnız dün Trabzonspor sahada yoktu arkadaşlar. Yoktu. Gs ezdi geçti resmen. Hocaya kızmadan önce oyunculardaki bu laubalilik sorgulanmalı. Orada hoca diye fasulye sırığı da dikilse sen adam gibi çıkıp görevini yapacaksın. Okay orta sahada aynı haltı yapıyor ona da kızıyoruz ama oyunu açma şansı yaratıyor kendine zaman zaman ki inisiyatif alması hoşumuza da gidiyor. Ama arkadaş takım tam biraz kıpırdanmışken derdin ne niye yapıyorsun bunu? Hubocan sen niye arkadan giriyorsun adama sana hiçbir zararı yokken? Pereria senden ölümüne nefret ediyorum! Senin gibi futbolcuların neden bu şansa sahip olduğunu düşündükçe canım sıkılıyor. Hakem görse Pereria kırmızıyı yese o dakika maç bitmişti zaten. Bu takımın çok bariz bir disiplin sorunu var. Adam canı istediği için kırmızı göreceği hareket yapıyor var mı böyle şey? Bir buçuk hafta antrenman yapmış takım utanman yok mu? Arkadaşlarının emeklerini çalıyorsun resmen. Burak sen de böylesin. Bıktım usandım artık yahu. Yok olun gidin artık. Rıza hocanın ben sakıb derdini şimdi daha iyi anlıyorum yalnız hocam sen bu naiflikle bu takımlarda iş göremezsin. Üzülerek söylüyorum. Sen güzel bir insansın ama git bu çirkefliği bu keyfiyeti sen kaldıramazsın.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bir sonraki durağı bence Konyaspor olacak... Hevesle bekliyordur.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sumidica'nın açıklamalarından biraz ders alırsın umarım. Adam tam bir pro. İşte bu yüzden yabancı oyuncu ve teknik adamdan yanayım
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Gecenin 4 ünde bu başlığı okuyacak kadar sinirliyim bu yönetimin ciddi ciddi hain olduğunu düşünmeye başladım herşeyi üst üste koyunca mantıklı gelmeye başladı.
                          Ersun u takımda tutmak zaten en başından beri yanlıştı. Yanlıştan dönüp kovdunuz yerine Rıza denen çapsızı nasıl getirirsiniz?
                          Bence taraftarlar olarak bizim sabrımızla oynayıp daha ne kadar sinirleniriz neler yaparız onu deneyerek görmeye çalışıyorlar. Kobay faresi gibi...
                          Rıza nın oyunculara sahip çıkmaması ayrı dert Rodellaga bana ırkçılık yapıldı dedi ona karşı çıktı üstüne düşülmedi, oynadığı maçta Burak olsa gol atardık diyip taraftarın önüne at sonra sen bu adamdan hırs bekle. Çok doluyum fenerli midir gs li midir bilinmeyen bi başkan yanında bjk li teknik direktör birbirine girmiş yönetim kurulu olan bize oluyor gençliğimiz deplasman yollarında geçiyor.
                          Takımda lider ruhlu çok oyuncu var Burak,Sosa, Onur bunları idare etmek için daha lider ruhlu bir hocaya ihtiyaç var Rıza efendi bu işi başaracak en son insandır. Geldiği gün sevinmedim ama istemedim de çünkü karakterinin olduğunu düşündüm ama yanlışlık düşünmüşüm. Resmen bizimle dalga geçiyor Ersun u arar olduk fenere bjk ye başakşehir e deplasmanda kök söktüren takım ne hallere geldi bjk başakşehir elini kolunu sallayarak yendi. Takımda hiçbir şey yolunda gitmiyor kimi övsek sevsek bid sonraki maç bizi rezil ediyor. Bunda en büyük suçu teknik direktörde görüyorum geldiği günden bu yana takıma hiçbir şey katmadı ne bi taktik değişikliğini ne oyuncularda değişim. Hoş gelir gelmez bu takımda değişmesi gerekenler var diyip takımın en hırslılarından apo yu yedeğe çekti bu adam. Yazdıkça aklıma yeni rezillikleri geliyor çok doluyum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Yorum

• Geldiğinde disiplin ve adaleti sağlarsa başarır diyordum. Nitekim takım galibiyetler almaya başladı. Fakat zaman ilerledikçe bu 2 kıstasın yularını elinden kaçırdı. Tüm kusuru ona yükleyemem ama yöneticinin futbolcunun profesyonel olmadığı bir ortamda daha sağlam duran bir hocamız olmalıydı
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zır cahil, dünyanın en kötü teknik direktörü. Eline 1 lira emanet edilip fırına ekmek almaya gönderilmez ya parayı kaybeder ya ekmeği diye ama Trabzonspor emanet edildi bu marabaya.
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Senin kadar rezil bi teknik direktör daha görmedim Trabzonspor'un başında..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X