Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son 7. Eğer seneye kendisiyle devam kararı alınırsa Trabzon'daki taraftarlar kulübü basmadıkça Trabzonsporluyuz demesinler.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son 7. Eğer seneye kendisiyle devam kararı alınırsa Trabzon'daki taraftarlar kulübü basmadıkça Trabzonsporluyuz demesinler.
      Gelecek olan yönetim böyle bir aptallığı yapmaz.
      Biraz düşünme yetisine sahip olan kimse yapmaz.
      Hamiş

Yorum

• Az kaldı kurtuluşa. Sezon sonu beklenmeden yeni hoca gelsin takıma alışsın. Buda gitsin Konyaspora
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Açıklamaların ve oyunculara karsi tutumun utanç verici
          Az önce basın toplantısında Hubocan'ı sarı kart gördü diye gömerek kendini akladın
          Burak Alanya'da o dirseği vurduğunda konuştun mu ?
          Ya da gereksiz yere maç içinde sarı kart gören ilk oyuncu mu Hubocan

Ersun'dan devraldigin yerli çetesi komutanlığını nirvanaya çıkardin bravo
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• gitmeden takimin icine dinamit birakiyor resmen

dakika beklenmeden kovulmali
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Olcay ın düşüncelerine katılmadığına sevindim hocam umarım takım içinde Olcay sen kendine işine bak demişsindir. Bu takım resmen ahıra dönmüş. Birileri takımda bariz ağalık yapıyor ve takımda bunu engelleyecek kimse yok. Umarım yeni gelen yönetim takımdan bu kadar kopuk bir yönetim sergilemez hocasıyla birlikte tabii
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Takım içerisinde çok az var olan arkadaşlık ve yine çok az var olan disiplin de tükeniyor. Daha fazla karışmadan çok çok iyi bir hoca getirilmeli takımın başına. Yoksa İHO döneminin son günleri gibi olabilir ortalık. Hoca değişikliği haricinde, hocasına ayar vermek amaçlı açıklamalar yapan ve başkasının bir tarafıyla gerdeğe girmek sözünü bizim gibi bir takımda uygulamaya çalıştığı için yönetimin sorumluluk alıp Olcay bey'i kadro dışı bırakması gider ayak çok büyük bir kıyak olur takım için..
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Ersun Yanal kalsaydi daha kotu durumda mi olurduk acaba? Dusunmeden edemiyorum

Yorum

• Yahu sen değil miydin kanat forvet almadık diye ağlayan sızlayan? Sonra ne değişti de "transfer yasağı Trabzon'u güçlendirir" "kongre Trabzon'u güçlendirir " dedin? Yavaştan kendine yol mu yapıyorsun?
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Yallah. Ne başarı elde etti de bu kulübe hoca oldu anlamadım.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Güzel konuşmuş Demirkol
                        En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.04.2018, 19:53.
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Yanal kalsaydi daha kotu durumda mi olurduk acaba? Dusunmeden edemiyorum
                          Ben de diyorum...fakat Ersun'un yasattigi facialarin bir bedeli olmasi gerekiyordu. Kovulmasi dogru karardi. Derbilerde iyi futbol sergilememize ragmen, yanlis kararlarindan dolayi galibiyetleri kaybettik.

Ersun'un Riza'dan kesin olarak iyi hoca oldugunu gormus olduk. Fakat bu cok zor bir basari degil.

Yorum

• yav durup durup düşünüyorum. kadronun afedersiniz bi tarafına koydu ya.
                            leş ötesi bir adam.
                            duruşu, vizyonu, teknik direktörlüğü...
                            lanet gibi bir şey.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmet demirkol nokta atisi yapmis.bunu bizim aptal yoneticiler haric herkes bu adamin ne mal oldugunu biliyor.

Yorum

• ziya doğan'ın bile bir teknik direktörlük duruşu vardı... beterin beteri varmış....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X