Son 7. Eğer seneye kendisiyle devam kararı alınırsa Trabzon'daki taraftarlar kulübü basmadıkça Trabzonsporluyuz demesinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 7. Eğer seneye kendisiyle devam kararı alınırsa Trabzon'daki taraftarlar kulübü basmadıkça Trabzonsporluyuz demesinler.
Biraz düşünme yetisine sahip olan kimse yapmaz.Hamiş
Yorum
-
Açıklamaların ve oyunculara karsi tutumun utanç verici
Az önce basın toplantısında Hubocan'ı sarı kart gördü diye gömerek kendini akladın
Burak Alanya'da o dirseği vurduğunda konuştun mu ?
Ya da gereksiz yere maç içinde sarı kart gören ilk oyuncu mu Hubocan
Ersun'dan devraldigin yerli çetesi komutanlığını nirvanaya çıkardin bravoİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Olcay ın düşüncelerine katılmadığına sevindim hocam umarım takım içinde Olcay sen kendine işine bak demişsindir. Bu takım resmen ahıra dönmüş. Birileri takımda bariz ağalık yapıyor ve takımda bunu engelleyecek kimse yok. Umarım yeni gelen yönetim takımdan bu kadar kopuk bir yönetim sergilemez hocasıyla birlikte tabiiOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Takım içerisinde çok az var olan arkadaşlık ve yine çok az var olan disiplin de tükeniyor. Daha fazla karışmadan çok çok iyi bir hoca getirilmeli takımın başına. Yoksa İHO döneminin son günleri gibi olabilir ortalık. Hoca değişikliği haricinde, hocasına ayar vermek amaçlı açıklamalar yapan ve başkasının bir tarafıyla gerdeğe girmek sözünü bizim gibi bir takımda uygulamaya çalıştığı için yönetimin sorumluluk alıp Olcay bey'i kadro dışı bırakması gider ayak çok büyük bir kıyak olur takım için..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.04.2018, 19:53.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal kalsaydi daha kotu durumda mi olurduk acaba? Dusunmeden edemiyorum
Ersun'un Riza'dan kesin olarak iyi hoca oldugunu gormus olduk. Fakat bu cok zor bir basari degil.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum