Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rıza Çalımbay'ın Barış Yurduseven'e verdiği cevap güzeldi.

Bunlara layık oldukları gibi davranmak gerekiyor, hatta hoca kibar cevap verdi.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• "Sorun yokken sorun çıkarmayın" dedi adam tam bizim camiaya layık bi laf..
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Gazeteciler toplumları aydınlatmak için çalışmalı, fitne çıkarıp ordan para kazanmak, toplumu da bozmak için değil
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İdare eder şimdilik.Defans konusunda bir şey yapamaz. Bu kadroyla her hoca kolay gol yer.

Devre arası iki stoper şart.Bir tane üst düzey alınsa bile gene işimiz zor.Hatta devre arası bir kaç sağlam takviye yapmak lazım belli mevkilere ki ikinci devre seri puanlar alalım.Hocanın henüz kredisi bitmedi abdülkadiri oynatmama sebebini tam çözmüş değilim ikinci devreye mi hazırlıyor çocuğu anlamadım....
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abdülkadiri oynatmama sebebini tam çözmüş değilim ikinci devreye mi hazırlıyor çocuğu anlamadım....
            cok basit

sahada abdülkadir oldumu fiziksel zaaf büyüyor ve takim olarak topa hükm edemedigimizden bu agir bir zaafa dönüsür

bunu ey döneminde gördük

kucka - okay merkezi ile ve yeni ve saglamlasmis tandemlen büyük ihtimallen takim olarak abdülkadirin takima eksi etkilerini daha kolay tolere edecegizdir

burak, yusuf, abdülkadir gibi oyuncularin artilari 3. bölgede öne cikiyor

1. ve 2. bölgeden cikamadigimiz sürece ters tepiyorlar...
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bunu ben de düşündüm ama abdülkadir pres yapabilen de bir oyuncu ve diri. tabi ki dediklerin mantıklı ancak stoper dandikliğinden dolayı da hala kolay gol yiyoruz farkındaysan kolay gol yiyoruz bir şekilde abdülkadiri takıma monte etmesi lazım devre arası da transfer şart nasıl yapar ne eder çözmesi lazım hocanın bunu
              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok basit

sahada abdülkadir oldumu fiziksel zaaf büyüyor ve takim olarak topa hükm edemedigimizden bu agir bir zaafa dönüsür

bunu ey döneminde gördük

kucka - okay merkezi ile ve yeni ve saglamlasmis tandemlen büyük ihtimallen takim olarak abdülkadirin takima eksi etkilerini daha kolay tolere edecegizdir

burak, yusuf, abdülkadir gibi oyuncularin artilari 3. bölgede öne cikiyor

1. ve 2. bölgeden cikamadigimiz sürece ters tepiyorlar...
              "Annuit cœptis"

Yorum

bunu ben de düşündüm ama abdülkadir pres yapabilen de bir oyuncu ve diri. tabi ki dediklerin mantıklı ancak stoper dandikliğinden dolayı da hala kolay gol yiyoruz farkındaysan kolay gol yiyoruz bir şekilde abdülkadiri takıma monte etmesi lazım devre arası da transfer şart nasıl yapar ne eder çözmesi lazım hocanın bunu
                iste ondan stoperlerden oyunu uzak tutuyor hoca
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Uzun vadede Trabzonspor'a vereceği katkı olmadığını düşündüğüm için onun görüşleri ile transfer yapmanın hatalı olacağına inanıyorum. Zaten bu yönetim de artık transfer yapmamalı. Önce kulüp nasıl yönetilir onun yöntemini öğrenmeli.

Yorum

• ..
                    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 09:35.
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şu maç ve önceki 1-2 maç daha (kaza ilen, keza kötü oynayarak, keza hakem hatası...vs. ile olsun ) bana şunu gösterdi ki Rıza Hoca ile takım "bir şekilde" kazanıyor...Bu bir şekilde kazanmayı nedense Ersun Yanal ile bir türlü beceremedik (10 maçlık seri sonrası garip bir şekildeki zihin bulanıklığı olmazsa ki EY'nin bu tür sağlık/zihin/özel hayat problemlerine alıştı tüm futbol camiası)

Kupa maçı gibi "dandik" bir hedef de olsa Erzurum gibi "mütevazi" bir rakip de olsa takım sahada özel bir mücadele sergiledi.Bu tabi ki Hoca sayesindedir.

Rıza Çalımbay'ın "yabancı futbolcu diyalogları" en büyük defosu gözükse de (Antalyaspor referansı) çalıştırdığı takımlar üzerinde "beyefendi, anadolu çocuğu" imajı kişiler (futbolcu) üzerinde etkili olmasındaki en büyük artıları, futboldan kazandığı tecrübeden çok...(teknik yeterlilik)

Futbolcular arasını açacak, ego tatmini üzerinden "çakallık" peşinde koşmadığınızı futbolcularınız anladığı zaman işler biraz da olsa düzeliyor, çünkü ortada bir " iyi niyet" söz konusu.

Yani aslında fazla söze de gerek yok " Adaletin olmadığı yerde...." veya " Adalet mülkün temelidir" gibi güzide özdeyişlerimiz var bizim

Bu nereye kadar devam eder...?

Şu son kupa maçı en büyük "baş ağrısı" olmaya aday Roda'yı ( son bol gülücüklü hali ile mutlu olmuş sanki) "terbiye" etmiş gözüküyor...Burak,Olcay, Onur, Volkan'ın başat olduğu yerli tayfasının da pek sesinin çıkacağını zannetmiyorum. Sosa da bu takıma bir şekilde " Rıza imajı" ile katılırsa bir " postmodern FEDA BJK'si " çıkabilir ortaya...

İnsan yönetimi zor iş, ekstra karakter ve beceri gerektiyor !
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 02.12.2017, 09:34.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 50 yaşımı geçtim sanırım bir 50 daha yaşasam bizim Trabzonspor taraftarı gibi bir daha göremem. Herkes T.D. herkes futbolcu. Abdülkadir kesinlikle çok iyi bir futbolcu hatta takımdaki direk oynayan bir çok oyuncudan çok daha yüksek bir kapasiteye sahip. Ancak ona bu takımın yıldızı muamelesi yapmak ona ve futbola ihanettir. Aldığı süreler 45 dakikaya çıkarılabilir. Yusuf gibi bir yeteneği her geçen hafta sıradanlaştırdığımızın farkında bile değilsiniz. Oynadıkça tecrübe sahibi olunur. Ancak genç bir futbolcu bir maçta dahi maçın ilk 10 dakikasında sert 2 müdahalede hemen oyundan düşer. Yusuf buna en iyi örnek. Çabuk şişirip çabuk bitirmeyelim. Hepimiz istiyoruz her maçta 5 atalım ama futbolun gerçeğine ters.orta saha oyuncularımız çabuk kırılgan yapıya sahip. Ve kaptırılan her top bize gol olarak dönüyor. Her zaman bu takımın orta sahasında mücadele gücü yüksek 2 oyuncu şart. Şike olayına gelince bunu aklayanlar ve örtbas edenler değilde adı hiçbir şekilde bu olaya karışmamış bir adama bu tip çocukça iftiralar bizi sadece yerimizde saydırır. Trabzonspora 1 beden küçükmüş . Dünyanın en popüler hocaları bir çok takıma geldi. Ama tenekeler arkasına bağlanıp gitti. Dünya şampiyonluğu sonrası gelen del bosqeu örneği ortada. Başarı için dokuların uyması gerekir. Olayı sadece hocaya bağlamak veya oyuncuları yermek aptallıktır. Herkes kazanmak ister. Kazandıkça hem değerleri artacak hem daha çok para kazanacaklar ama bazen bunu istesenizde olmaz işte o zaman %50 taraftar %20 T.D. %20 mental destek %10 medya desteği devreye girer. Kısacası bizler taraftar olarak yeterince takımı her anlamda desteklemediğimiz ortada. Maçlardaki 15 dakikalık klişelemiş tezahürattan başlayıp forma satışlarından durgunluğa kadar. Daha neti bazı kardeşlerimin anlayacağı dille 1 TL verip 100 TL'lik sokmak gibi bir mantık. Önce biz düzelelim sonra sonra onlardan hesabını soralım
                        En son sethfilo tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 11:15.
                        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Basın toplantıları konusunda yönetimin ve Can'ın uyarılarını dikkate almış olacak ki biraz daha sınır getirdi.

Yorum

• antalya'yı da yenerse taraftar kendisini iyice benimser

6 maç 5 galibiyet 1 beraberlik şu anda

malatya maçını saymıyorum çünkü geleli 2 gün olmuştu, sosa ve hakem de maçı sabote etti

ama galatasray maçından itibaren taktiksel farkını ortaya koydu

Yorum

• evet devre arası ne düşünüyor hoca kadromuz yeterli derse ve sağlam bir transfer yapmassa bahaneleri kabul etmeyiz madem takımın başına geldi ikinci devre başlamadan stoper ve bazı takviyeler düşünmeli kadromuza güvenin derse o zaman hocayı savunmam sağlam bir stoper transferi bekliyoruz devre arası
                              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iste ondan stoperlerden oyunu uzak tutuyor hoca
                              "Annuit cœptis"

Yorum

evet devre arası ne düşünüyor hoca kadromuz yeterli derse ve sağlam bir transfer yapmassa bahaneleri kabul etmeyiz madem takımın başına geldi ikinci devre başlamadan stoper ve bazı takviyeler düşünmeli kadromuza güvenin derse o zaman hocayı savunmam sağlam bir stoper transferi bekliyoruz devre arası
                                Riza hoca seneye büyük ihtimal bizimle olmayacak Riza Hocaya göre transfer yapilmaz, eksikler belli Baskan son demlerini oynuyor 1 stoper 1 tanede Bbel tarzi bir adam bulup getirsin.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X