Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rıza hoca o cümleyi kursaydı ve başkan olsaydım, çoktan yolu göstermiştim ona...

Rezalet...

Bu lafı demişse tabi...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• hala utanmadan konusuyor 3 macta Konya yi cözemiyen antaval herif gelmis konusuyor. herkesin yendigi Konya yi yenemiyorsun rakip 10 kisi kalir yenemiyorsun korkakliyin on safta hala konusuyor. Riza ya birileri Antalya yi ddegil trabzonsporu yönetmeye calistigini söylenmeli. Ayni sonuclari istanbul takimlarinda yapsa bu aciklamalari yapsa kovulurdu. Defol git Riza
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ligin en cok teknik adam degiştirien takımlarından birisin, son 10 yılda belki 15 e yakın teknik adamla calıstın,30 yılda belki 50 ye yakın, sonuc?....

verdigi demecleri begenmezsin, takım galip gelince sol beki ileri cıkarmadıgı icin elestirirsin, takım yenilince ana avrat dümdüz gidersin, vizyonsuz hoca diye takım iyi gitsede hocanın katkısını yetersiz gorursun, adam degil diyerek onceki sezonlarda tekme tokat kovdugun teknik adamı goklere cıkartırsın, oyuncu degistirir yerle bir edersin degiştirmez soversin küme düsme noktasına yakın destek yerine bela okursun, kenarda bagırmaz heyecansız dersin bagırır gereksiz hareket dersin; gencleri oynatır yeri degil diye kızarsın oynatmaz yine soversin, efsane dersin daha ikinci haftadan kestaneye gecis yaparsın....

sonuc olarak trabzonspor hicbirzaman aradıgı teknik direktoru bulamayacak, cünkü yukarıdaki gercekleri yalanlayacak bir adam yok....gercekler ile yüzlesmezsen fikrin yoksa sonuc herzaman aynı olacaktır....

hayattaki basarınız kısır donguleri yıktıgınız veya yıkmaya edeceginiz cesaret kadardır, sonucları ve ana fikri bagdastırmak size kalmıs....

kısır dongu ile hayatı kimseye zindan etmeyin....
        En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 14:53. Sebep: not editi
        ıslak imza....

Yorum

• 20 yıldır piyasada "iş" yapan ve 0 (sıfır) başarısı olan bir elamana 20 maç değil 20 dakika bile şans verilmez.

Tabi amacımız başarı ise.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Saat 23'de A Spor canlı yayınında ne işin var be hoca ?

Yorum

• yilin fotoshopu

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rıza. Defol git be adam!!!

Yorum

• Korkak bir hoca olmadığını göstermeye çalıştı ve Hubocan değişikliği ile vasıfsızlığını ortaya serdi. Takımın saha içinde ne yaptığını bilmemesine zaten alıştık. Eğer, korkak olmadığını ispatlamak istiyorsan Burak beyefendiyi çıkaracaksın
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kötü hocalıkta son nokta. Takım tam toparlamış, pozisyonlar buluyor. Pozisyon hazırlıklarında Okay da var. Salak gibi gitti Okay’ı stopere çekti.

Daha ne kadar kötü hoca olunabilir bilmiyorum.

Yorum

• Bugün dönmesin mümkünse kalsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Yok mu şu herifi korkutup, yeni yönetimin önünü açmak için istifa ediyorum dedirten bir babayiğit koca memlekette?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Defol bu takımdan artık.

Yorum

• Defol defol defol..

Sadece bordo mavi .
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İstifa da etmiyor herif. Yüzsüz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Mağlubiyetten dolayı çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bugün takımın başında Fatih Terim de olsa belki GS bizi yenecekti ama böyle şahsiyetsiz bir oyun ortaya koymanın kabul edilebilecek bir tarafı yok...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X