Rizespor'u kutluyorum. Bizi de ekran başına kitledii..Seneye Trabzonspor ile birlikte güzel bir sezon geçirmesini arzu ederim.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
evet çok güzeldi..Allaha şükürler olsun ki atlattık bu badireyi..Seneye bu ligten kolkola siz şampiyonluğa bizde inş uefaya gideceğiz..Bu dostluk artık herkesin korkulu rüyası olacak..O istanbul yalakaları Karadenizi görecekler..www.rizesporluyuz.biz MEKANSIZ
Trabzon-Rize Kardeştir ayıranlar kalleştir..Yorum
-
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞYorum
-
Rizespor başkanıydı galiba yada bir yöneticiydi elinde Trabzon formasını sallıyodu.Özkan SÜMERYorum
-
Tatangalar Rize , Rizeliler Sakarya ortak mevzuda Trabzon sesleri duydum sanki, Sakarya - Ç.Rizespor maçından ziyade dikkatimizin üzerinde olması gereken maçların hiç birisinde beklenen olmadı.
Vestel Manisa - Denizli maçı olması gereken gibi berabere bitti , en kıl olduğum ve izlemek için can attığım Sivasspor - Erciyes maçında acaba dedim ama son dakikalara girerken onurlu mücadele verildiği anlaşıldı , kendine büyük sıfatı yakıştırıp ortalıkta çığırtkanlık yapanlarda NEREDE ? Lig A
Burada özellikle Sakaryaspor ve taraftarı en büyük alkışı haketti.Onurlu mücadelelerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor en kısa zamanda layık oldukları Turkcell Super Lige çıkmalarını umut ediyorum.Yorum
-
Tebrikler Rizespor.Ama iş burada bitmedi artık böyle strestleri yaşamaman dileğiyle.keyif adamı ..Yorum
-
Amcamın oğlu da maça gitmişti Rizeyi desteklemek için.
Tebrikler Rizespor. Ama bize birdaha böyle korkulu anlar yaşatma ne olur.
Bahtın açık olsun. Seneye inşallah ligi hakettiğin yerde bitirirsinODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
rizespora tebrikler zor da olsa ligde kalmayı başardı. inşallah önümüzdeki sene daa iyi bir grafik .izecek ligde. böyle sevenlerini de korkutmayacak.Yorum
-
Tebrikler RizesporTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Helal Rizespor.. Herşeye rağmen ligde kaldı.. İnşallah bundan sonra küme korkusu yaşamaz
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum