İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
X
-
Arkadaşlar bu başlıkta geçmişte çok yorulduk, olumsuz ve bizlere bir faydası olmayan yorumlarımızı yapmadan önce şu başlığa 2 sene öncesinden gelerek bir göz atmanızı rica ediyorum
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
ya abi bizim bi kinimiz yok ama stad açılınca fb i çağırıyolar başkanımızı davet bile etmemişler..zaten karadenizde ne kadar takım varsa başardıklarında biz yaptık küme düşüyolar Trabzonsporun yüzünden biz ne yapalım eziklerler ancak uğraşıyoruz bide bunlar çıkıyor ama rizeli olupta Trabzonsporu tutanlar sizleri çok seviyorum..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
belki dotluk için atılan adımlara engel oluyorz ama gerçekten arada bir dostluk olması çok zor...yıllarca rize deplasmanına gittik.olanları başımıza gelenleri biliyoruz..
96 da kaçan şampiyonluktan sonra şehri sarı-laciverte boyayan rizeliler, yıllarca deplasman maçlarında küfretti bize...
keşke olsa dostluk ama çok zor...Bordo Mavi
Yorum
-
ama tabi ki karadeniz takımlarının zamanında bize olan desteği unutulmaz.yaşamadık belki ama okuduk dinledik..şampiyonluk yıllarında çok puan topladık bizim takımlardan...
düşman ararsak akçaabat sebatla bile berabere kaldığımımz maçlar oldu..ya yen ya yenil.iki taraftan biri faydalansın dedik hep...Bordo Mavi
Yorum
-
bencede işin öüzü burası.dostluk karşılık beklemeden olur.saha sonuçlarına göre dostluk olmaz olursada onun adı dostluk olmaz.İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin özü;
Karadeniz takımlarımız Dost olmayı maçlarda birbirine puan vermek sanıyorlar.
Bu şekilde dostluk bekleniyorsa asla kimseyle dost olmayalım.
Çıkarsın maçını yaparsın kazanan 3 puanı alır alkışlanır.
Tribünde beraber izlersin maçı ozaman dost olmuşsun demektir.
Ama yok o bizi düşürdü, puana ihtiyacı yoktu öyle oldu böyle oldu dersen bu işin sonu gelmeeez.
ligde 32 maç oynuyor her takım. 2 tanesi de Trabzonspor ile.
diğer 30 maç kaybet puanları ama gel bunun hesabını Trabzonspordan sor.
var mı böyle bi saçmalık söyleyin..
bu dediklerim bütün Karadeniz takımları için geçerlidir.TRABZONSPOR
Yorum
-
rize bizim kardeşimizdir...yasasin rize trabzon dostluğuÇaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker
Yorum
-
Resimdekilerin İkiside Rizeli . Bi Yanda Böyle Kardeşlik Varken Bir Yandada Bu Kardeşliqi Bozanlar Var .. Doqruyu Sölemek Gerekirse Bunların Daha Çoqu Trabzonlu .. Trabzonlular Diqer İlleride Kendi qiBi Zannediyor . Hanqi İl Sadece Kendi Takımını Tutuyor .. Siz Daha Önce Şampiyonluk Yaşadığınız İçin Siz Tutuyorsunuz Helal Olsun . Ama Diqer İller Sizin Gibi Deqil . Trabzonlularda Bunu Anlamıyor Sanırım . Rize'yide Sırf Başka Takım Tuttuqu İcin Sewmiyor .. Onun İçin Trabzonun Dost'u Olmak Kolay DeqiL .. Bazıları Dost Desene Bunu Bozan Çok Oluyor . Rize'dede Bunları Bozan Var Tabiki . Ama Geçmişe Deqil Geleceqe Bakmamız Lazım ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
1 Tane İl Göster Bana Sizinle Kardeş Olupta Büyüklerden Trabzon'u Tutan .. Trabzonspor'u Başka İllerden Tutan En Cok Rizeli Var Bunuda Unutmayın .. Benim Çok Akrabam Var Ts'yi Tutan ..İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerizeliler kardeşimizdir ama onlar trabzondan önce fenerbahçeye önelik saglıyorlar• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Rizede fenerli çokmuş bizene,Rizenin sorunu bu bizniye kafamıza takıyoruz...
Kültürümüz aynı,yaşadığımız iklim aynı,akrabalıklar var kısacası bırbirimize benziyoruz sıkıntı nerede ozaman..
Bu siteye giren Rizesporlu kardeşlerimiz var sağolsunlar bizim başarılı olmamızı istiyorlar bende şahsen Rizenin başarılı olmasını istiyorum..
Fakat şöyle bir durum var süper ligde biraz başarılı olan takımlar hemen bizi rakip görüp, yok saymaya başlıyorlar ,inşallah rize bu yanlışa düşmez....
Rizedeki diğer takımları tutanlar beni hiç ilgilendirmiyor ben rizesporlulara bakarım...
Ben Trabzonsporluyum rizesporu ve Anadolu takımlarını seviyorum,bizi aşağıya çekmeye çalışmadıkları sürece...Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
-
Arkadaşlar hata yapıyorsunuz.Artık şu örümcek düşüncelerden vazgeçin.Trabzonspor sadece Trabzon un takımı değildir.Her yerde taraftarı olan bir takımdır.Ama siz böyle yaparak Trabzonlu olmayanları dışlıyorsunuz.Sonra benim Giresun lu Rize li Trabzonsporlulara lafım yok diyorsunuz.Ama düşman bellediğiniz nefret ettiğiniz illerde biz de varız.Yanlış yapıyorsunuz.Ya Giresun-Trabzon-Rize üçlüsünün nesi farklı?Bakın doğululara adamlar birlik olmuşlar.Karadeniz bölgesinde kaç tane il var?Birlik olmalıyız.Sadece takımlarla futbolla koca bölgeyi bölemezsiniz.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum