Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• elele verip seneye çok canlar yakacağız dün rize sokaklarında arabamla rizenin süper ligde kalışını kutlarken üzerimde yeşil mavi formamı boynumda bordo mavi atkımı gururla taşıdım biz rizesporluyuz.biz ailesi olarak seneye rizede oynanacak olan bütün maçlarda mutlaka trabzonsporumuzun ya atkısını ya formasını yada bayragını alıp öyle stadyuma gideceğiz seneye bu ligin tozunu atacağız hepberaber istanbul saltanatlıgına son vereceğiz
    seneye şampiyon karadenizden
    seneye şampiyon karadenizden

Yorum

• Dun mactaydık
      bir cok trabzonspor taraftarıda vardı sakaryada.5 bin rizespor taraftarı mac sonunda buyuk cosku yasadık.trabzon-rize kardeslıgıne selam olsun...

Yorum

• oh be inşallah seneye bu stresi yaşamayız trabzon rize el ele...
        TRABZON/RİZE/ARTVİN/SAMSUN/GİRESUN/ORDU D.KARADENİZİM BEAAA VARMI EŞİN..

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçtan sonra sahaya giren rizeliler bi ara trabzon trabzon sesleriyle ortalığı inletti.

trabzon-rize elele

Ne güzel bir dostluk oluştu,özlenen-özlediğimiz tablolar.Artık bunun geri dönüşü yok,
          Bu dostluk ben inanıyorumki TRABZONSPOR u şampiyonluğa taşıyacaktır.
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Dostluğa bir katkıda ben ve kardeşlerimden olsun...

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İnşallah şu "küme de kalma" denilen illet kelimeyi bir kenara bırakır Rize. Hersene aynı terane sıkıyor geriyor taraftarlarını. Kadrolarında kurt oyuncular var bir kaç takviye ile iyi işler yapabilir Rize.

Ben Sakarya'yı hiç istemedim Erciyes Bursa yada Denizli düşsün diyordum Antalya süpriz oldu.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• rize iyi işler yapacak önümüzdeki senelerde umarım karadeniz takımları çoğalır ligde

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rizespor'u kutluyorum. Bizi de ekran başına kitledii..Seneye Trabzonspor ile birlikte güzel bir sezon geçirmesini arzu ederim.
                  İnşallah,tek dileğimiz bu,trabzonum şampiyonluğa oynayacaktır.
                  Rizemizde en azından uefayı hedeflemesi lazım,yoksa her sene böyle stresi kaldıramayız
                  Güzel olan ise trabzon-rize dostluğu,inşallah büyüyerek devam edecektir
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu da benim arkadaş.Ben forma verdim o da atkı.

Yorum

• Buda benden,TATANGALAR'ın sitesinden alıntı,VİDEO
                      http://www.youtube.com/watch?v=lPvPf...89%26page%3D32
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Helal Rizespor.. Herşeye rağmen ligde kaldı.. İnşallah bundan sonra küme korkusu yaşamaz
                        bu yoruma kesinlikle katılmıyorum. yeter ama rize her sene bize bu korkuyu yaşatıyor.artık rize camiası takıma sahip çıksa da ortalığı kasıpkavuran bi rize izleyebilsek biz de.ne bu böyle kıl payı kıl payı lige tutunmalar?!
                        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• rize kendi sahasında iyi oynuyor. deplasman karnesi kötü. kendi sahasında yaşadıgı puan kayıplarını en aza indirirse seneye ligden düşme korkusu yaşamaz.

Yorum

• rİZE nin ligde kalmasına çok sevindim.Sakarya yı tekrar süper ligde görmek istiyorum.Bursa nın düşmesini isterdim.
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rizespor başkanıydı galiba yada bir yöneticiydi elinde Trabzon formasını sallıyodu.
                              Akşam bende gördüm teleligde,maçtan sonra sanırım ekrem cengizdi şeref trübününde,maç biter bitmez elinde trabzonspor formasını sallıyordu
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Rizespor yönetimi bu sezondan büyük dersler çıkarıp yeni sezona öyle girmeli,teknik heyetin istediği oyuncular imkan dahilinde alınmalı yoksa bi dahaki sene bu filmi tekrar izleriz bize bu zulmü çektirmeye kimsenin hakkı yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X