Bu kardeslik bana biraz tuhaf geliyor ....
Herkes adam gibi her takima ve takim taraftarina saygi duydugu anda herkes ile kardestir.....O zaman Futbolun güzelliklerini görürüz.
Neden BIr Baba 6-7 yasindaki cocugu ile bir deplesmana gidemez ve cocugunun o sehirdeki güzel anilari heyecanla anlatmaz?????
Neden yabanci bir Forma ile stadin yakindaki bir mekanda bir cay veya bir bira icemez??
Neden bu kadar Polis ve bu kadar polemikler olur???
Trabzon -Rize kardesligi ne selam veriyorum, ama Sivas, Diyarbakir, Bursa, Kayseri, Denizli ve 3 istanbul takimlari ayri ülkenin insanlarimi???
Herkes adam gibi her takima ve takim taraftarina saygi duydugu anda herkes ile kardestir.....O zaman Futbolun güzelliklerini görürüz.
Neden BIr Baba 6-7 yasindaki cocugu ile bir deplesmana gidemez ve cocugunun o sehirdeki güzel anilari heyecanla anlatmaz?????
Neden yabanci bir Forma ile stadin yakindaki bir mekanda bir cay veya bir bira icemez??
Neden bu kadar Polis ve bu kadar polemikler olur???
Trabzon -Rize kardesligi ne selam veriyorum, ama Sivas, Diyarbakir, Bursa, Kayseri, Denizli ve 3 istanbul takimlari ayri ülkenin insanlarimi???

Bu hafta çok zorlu maç olacak ama ben inanıyorum Rize'ye, hem Bıçakçı zamanında ligde nasıl kollandıkları apaçık olan şu Pastırmacıları yenecek ve 2.lige gönderecek hem de 1.ligde kalmak için büyük bir avantajı sağlayacak
Haydi Rize!

Trabzon’dan taraftar desteği Ankaragücü ile oynayacağı maç için Rizespor’a destek amacıyla komşu kent Trabzon’dan 100 dolayında bordo mavili taraftar Rize ‘ye geldi.
Yorum