Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRABZON RİZENİN ABİSİDİR...
    ...Bunu kabul ettikleri sürece de sorun yoktur , olmayacaktır da
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rize Trabzon Elele Alayına Yok Vize
      29.04.2007

Trabzon’dan taraftar desteği Ankaragücü ile oynayacağı maç için Rizespor’a destek amacıyla komşu kent Trabzon’dan 100 dolayında bordo mavili taraftar Rize ‘ye geldi.

Maçtan bir saat Rize ‘ye gelen Trabzonspor taraftarlarını Ç.Rizespor As başkanı Yılmaz Zehiroğlu, ve yönetim kurulu üyesi Resul Çolak karşıladı. Yeşil mavili taraftarların alkışları arasında stadyuma giren taraftarlar Rizespor’u bu zorlu maçta destekliyor
      Bu Kötü Günümüzde Bizi Desteklemeye Gelen Gelmeyen Bütün Trabzonlu Kardeşlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz..
      Bu Kardeşliği Pekiştirmek İçin Bizde Bursa Maçına Avni aker deki Yerimizi Mutlaka alacağız...MEKANSIZLAR

Rizespor MEKANSIZLAR taraftar gurubu web sayfasından ( ana sayfa) alıntı.
      İstedik mi ne güzel şeyler oluyor dimi. Bu yoldan dönmek yok ,devam. Ayrıca Rizesporu bu hafta desteklemeye giden bütün taraftarlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Olacak, oluyor. Ha gayret
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Rize-ankaragücü maçına destek için giden trabzonsporlu taraftarlar video linki.

Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Gençlerbirliği-Rize maçına BMN olarak istanbuldan bir organizasyon olursa (inşallah olur) ben gideceğim.Olmasada kendi arabamı doldurup o maça gideceğim.Gençlerbirliği erciyes maçınıda seyrettim gençlerin yabancı oyuncuları haricindekilere biraz dikkat ettiyseniz maçın sonucunuda tahmin etmek zor olmayacaktı

Yorum

• Süleyman arabada yer var mı ?
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Süleyman arabada yer var mı ?
              önceden rezervasyon yaptırırsan mutlaka olur

Yorum

• ahan da ben de yaptırdım rezervasyon
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Rizenin tek deplasman galibiyeti var o da bize karşı İç sahada da yendiler Kardeşliği biraz abarttık mı ne

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ahan da ben de yaptırdım rezervasyon
                    seni saydım zaten

Yorum

• rezarvasyon mu yaptırıyoz kontejan kaç kişilik.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Allaha şükürler olsun..bir rizesporlu olarak gelinen noktadan cok mutluyum emegı gecen herkesı tebrık ediyorum..

bordomavı.net ve rizespor.biz sitesindeki gayretleri yurekten kutluyorum...

Yorum

• www.rizespor.biz
                          sitesinde www.bordomavi.net ana sayfada dost sitelere eklenmıstır..

bilgilerinize...

Yorum

• allahın izniyle kayseriyi kayseriye gömecek usaklar haydı rize yanındayız

Yorum

• Rizeyi fila bilmem ama karadeniz birliği bir hayaldir. Samsunda bize bakış hiç olumlu değil...

Yorum

• Daha önce de söyledim Türkiye de sadece Rize ile ortak yanlarımız daha çok diger karadeniz illeri biraz daha farklılar bu yüzden diyorum ki biz bir elmanın iki yarısıyız...Lütfen ayrım yapmayalım...Bu forumda yazan tüm rizeli kardeşlerime selamlar ve saygılar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X