Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Birkaç densiz bu tür girişimlerde bulundu,aynı şeyi trabzonlularda yaptı rizelilerin forumlarında,ben kendim şahit oldum yazılanlara,
    Birkaş kişinin bu tür terbiyesizliğini bütün herkese maletmiyelim,
    yukarıdaki arkadaş forum yöneticisidir,yapılan bence ayıp
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

benim kişisel fikrim buraya her üye olan hakaret edenin Rizeli olmayacağı.. hakaret eden küfür edenler arasında Rize ile Trabzon arasını açmak isteyen art niyetliler olabileceğini düşünüyorum.

Rizespor taraftarlarının banlanması konusuna gelince, BMN sadece Rizesporlulara değil Trabzonspor dışındaki bütün taraftarlara kapalı. Yani sadece Rizesporlular değil başka bir takım taraftarıda olsa forum kuralları gereği uzaklaştırılıyor.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Rizesporla oluşan bu dostluk ortamında bir imtiyaz tanınabilirdi,en azından forumlar arasında bir birliktelik olabilirdi,her rizesporluyu potansiyel suçlu gibi görmek açıkçası bize yakışmadı
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birkaç densiz bu tür girişimlerde bulundu,aynı şeyi trabzonlularda yaptı rizelilerin forumlarında,ben kendim şahit oldum yazılanlara,
          Birkaş kişinin bu tür terbiyesizliğini bütün herkese maletmiyelim,
          yukarıdaki arkadaş forum yöneticisidir,yapılan bence ayıp
          abicim yukarıda görüldüğü üzere herhangi bi gruba ayırım yapılamıştır. ayrıca BMN nin kendi içindede çok değerli rizeli abilerimiz ve kardeşlerimiz vardır. hatta yöneticilerimiz bile vardır.. yani bizde ayrım yok....

ortak payda takımımız ve takımlarımız.... ama buraya gelipte hakaret edenlerede hiç bir şekilde müsamaha yok.. onlar ban edilecek ve hayvanat bahçelerine geri döneceklerdir....

kayıt durumu geçicidir. burçak arkadaşımızda bu konuyu açıklamıştır. arkadaşımız daha sonra üye olup bizle seviyeli dostça sohbetler kurabilir. biz daima buradayız efendim....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

FORUM KURALLARI:

Bordomavi.net (BMN) forum, dünyanin her yerinde bulunan Trabzonspor taraftarlarini tek bir çati altinda biraraya getirmek hedefiyle kurulmus bir iletisim platformudur. Trabzonspor taraftarinin ilk sanal bulusma noktasi olan bordomavi.net forum, Trabzonsporlular tarafindan "Trabzonsporlulara özel" olarak hazirlanmis, Trabzonspor taraftarinin güç birligi olma hedefiyle yola çikmistir.

3) bordomavi.net forumda tüm üyelerin Trabzonsporlu olmasi, hiç bir üyemize rakip takimlara ya da rakip takimlarin futbolcu ve yöneticilerine forumumuzun düzeyini düsürecek sekilde küfür etme hakkini vermez.

Yukarıdaki arkadaş ve diğerleri bu yüzden banlandılar.Bunun sizin Rizeli olmanızla ilgisi yok.Bordomavi.net sadece TRabzonsporlulara özel olduğundan diğer takım taraftarları üye olduğunda.BANlanabiliyorlar.Bu yüzden BMN yönetimine kızmanın gereği yok...
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

bende seninle aynı görüşteyim ama sizin haberdar olmadığınız öyle hakaretler küfürler ediliyor ki. bütün bunlardan sonra kimsenin hangi niyetle girdiğini anlamak mümkün değil.
              art niyetliler sebebiyle , ne yazıkki iyi niyetli arkadaşlarda uzaklaştırılabiliyor.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abicim yukarıda görüldüğü üzere herhangi bi gruba ayırım yapılamıştır. ayrıca BMN nin kendi içindede çok değerli rizeli abilerimiz ve kardeşlerimiz vardır. hatta yöneticilerimiz bile vardır.. yani bizde ayrım yok....

ortak payda takımımız ve takımlarımız.... ama buraya gelipte hakaret edenlerede hiç bir şekilde müsamaha yok.. onlar ban edilecek ve hayvanat bahçelerine geri döneceklerdir....

kayıt durumu geçicidir. burçak arkadaşımızda bu konuyu açıklamıştır. arkadaşımız daha sonra üye olup bizle seviyeli dostça sohbetler kurabilir. biz daima buradayız efendim....
                Ben tam açıklıyamadım sanırım,BAN EDİLEN ARKADAŞ www.rizespor.biz adlı sitede yönetici ve kendi sitelerinde RİZE-TRABZON kardeşliği bölümü açmışlar
                ,bu yönetici arkadaş bizim sizteye üye olmuş birşeyleri paylaşmak için http://www.rizespor.biz/rizesporforu...&PID=3232#3232 ama banlanmış,ban sebebide

You have been banned for the following reason:
                BordoMaviNet 'de Forum Kuralları Gereği Başka Takım Taraftarların Üyeliği Yasaktır.
                Date the ban will be lifted: Hiçbir zaman

Samimi insnlarla,samimi olmayanları nasıl ayıracaz acaba,bilmem anlatabildimmi,
                En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 19.04.2007, 16:45.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

Ya Nerden Biliyonuz Rize Oldugunu Bunu Bir İtOgLu Provakasyon Olarak Yapamazmi Şimdi Gelse Bizim Siteye Trabzonlu Diye Bir Nick Bize Sövse Hakaret Etse Bu Trabzonludur Kesin Diye Bütün Trabzonlulara Yuklenmemızmı Lazım Biraz Degişik Acidanda Bakin Plss
                  "İmza BMN Forum Kurallarınca Düzenlenmiştir"

Yorum

Forum kuralları açık bir şekilde "BMN Forum Trabzonsporlularındır" diyor. Ve yine açık bir şekilde link vermenin yasak olduğunu da söylüyor. Bu kuralı farkındaysanız bir kaç gündür esnettik. Sebeblerini uzun uzadıya yazmaya da gerek yok. Oluşan hassas duruma yara vermemek açısından sabırlı ve toleranslı davrandık. Arkadaşın cezasını kaldırdım. Gelip mesajını bırakabilir.

Fakat bu durumun uzun sürmesi ne yazıkki imkansız. Herkesin kendine göre bir platformu var. O platformda yapacağınız hizmetlerle de dostluğa katkıda bulunabilirsiniz.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

selamun aleykum Trabzonlu kardeşlerim..siteye yeni üye oldum..ben www.rizespor.biz sitesinşn yonetıcısıyım..biz kardeşlik ilkesinin sürmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız ama daha gelir gelmez nikim yüzünden ban yemem beni üzdü..ark niyetli biri oslaydım ben nikimi değişir oyle girer başka şeyler yapardım..bunu örneklerini kendi sitemizde gorduk vede bu kişilerin üyeliklerini iptal ettik..
                      Benim site admininden vede yöneticilerinden ricam; bizim gösterdiğimiz çabayı sizlerinde göstermeniz..site içindeki yazılara dikkat etmeniz..bordomavi net üyelerini de www.rizespor.biz e bekliyoruz..bizim foruma istediğiniz nikle üye olabilirsiniz..herhangi bir sataşmada direk bana özel mesajla bildirebilirsiniz..ordaki nikim Rizesporlu dur..şimdiden başlattığımız bu kardeşlik muhabbetinin hayırlara vesile olmasını diler hepinize sevgilerimi sunarım..
                      www.rizespor.biz
                      Yönetici
                      En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.04.2007, 16:54.
                      [HTML]www.rizespor.biz[/HTML]

Yorum

Bordomavi.net'te Rizesporlular dahil hiçbir takım taraftarına, takımına, kurumuna, zümresine hakaret edilmemektedir. Hakaretin kime niçin yapıldığına bakılmaksızın cezalar uygulanmaktadır. Bu yüzden BMN Forumun herhangi bir yerinde hakaret göremezsiniz. Türkiye'de Bordomavi.net kadar seviyeli forum görmek kolay değildir.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

Sitelerdeki mesajları bastan asagıya kontrol edersenız ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız bence..bu tamamen konu dışı olsun isterseniz..biz bir el uzattık size..siz uzatırmısınız bunu bilemem..bu sizin gorusunuz..bu dostluk once burda baslasın dıye dusunduk..zaman ilerledikçe zaten reele de tasınacaktır..Uefa yolunda Allah yardımıcınız olsun...
                          En son tigin tarafından düzenlendi; 22.04.2007, 10:46.
                          [HTML]www.rizespor.biz[/HTML]

Yorum

İlk olarak Rizesporlu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sitelerdeki mesajları bastan asagıya kontrol edersenız ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız bence..bu tamamen konu dışı olsun isterseniz..biz bir el uzattık size..siz uzatırmısınız bunu bilemem..bu sizin gorusunuz..bu dostluk once burda baslasın dıye dusunduk..zaman ilerledikçe zaten reele de tasınacaktır..Uefa yolunda Allah yardımıcınız olsun...
                            Forumdaki mesajların geneline bakarsan dostluğun hakim olduğunu görürsün,yeterki karşılıklı saygı ve sevgi olsun
                            En son tigin tarafından düzenlendi; 22.04.2007, 10:47.
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

ya arkadaslarım abılerım uzatmayalım bu kadar konuyu bır yanlıs anlama dıyelım buna ısalllah kayserıyı elersınız bızıde mutlu oluruz

Yorum

atmaCa YÖNETİCİ

Rize MERKEZ KafASına Göre HerKEZ

Bu Konuya Dikkat Edelim..
                                « :»
                                Arkadaşlar Bilindiği Gibi www.rizesporluyuz.biz Site Adresi MEKANSIZLARIN Resmi İnternet Adresidir.TRABZON-RİZE Macından Sonra Bazı Forumlarda TRABZON & TRABZONSPORLULARA Küfür ve Hakaret Oluyor.Bu Kardeşliği İstemeyen Aramıza Nifak Sokmak İsteyen Kişiler Var.
                                Özellikle TRABZONLU & TRABZONSPORLU Arkadaşlara Sesleniyoruz.Diğer Forumlarda MEKANSIZLARIN Adını Kullanarak Size Hakaret & Küfür Edenlerle Hic Bir ALAKAMIZ Yoktur.Aksine Bu Kardeşliği Sonuna Kadar Desdekleyenlerde Bizleriz.

Yorum sizin arkadaşlar
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X