Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu kardeslik bana biraz tuhaf geliyor ....

Herkes adam gibi her takima ve takim taraftarina saygi duydugu anda herkes ile kardestir.....O zaman Futbolun güzelliklerini görürüz.

Neden BIr Baba 6-7 yasindaki cocugu ile bir deplesmana gidemez ve cocugunun o sehirdeki güzel anilari heyecanla anlatmaz?????
    Neden yabanci bir Forma ile stadin yakindaki bir mekanda bir cay veya bir bira icemez??
    Neden bu kadar Polis ve bu kadar polemikler olur???

Trabzon -Rize kardesligi ne selam veriyorum, ama Sivas, Diyarbakir, Bursa, Kayseri, Denizli ve 3 istanbul takimlari ayri ülkenin insanlarimi???

Yorum

Trabzon ve Rize karadenizin iki güzide şehridir. Ayni coğrafyanın insanları
      Rize,1914'te Trabzon vilayetine bağlıydı.
      Bir bölgenin insanları daha sonradan ayrildilar.
      Kardeşlik mesajları son derece doğru tespit..
      TRABZON RİZENİN ABİSİDİR...
      Taraftarları kutluyorum. Bi başlangıç olmuş oldu herzaman iki klup arasında dostluk galip gelir.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

Bursaspor maçında Rizenin Avni Akerde yer alması mükemmel olur..
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

İnşallah gelecegiz kardeslerim insallah bundan sonra guzel gunler bızı beklıyor

Yorum

İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursaspor maçında Rizenin Avni Akerde yer alması mükemmel olur..
            İlk yarı bursadaki şeftalispor-Trabzonspor maçında tribünlerin trabzon kümeye diye bağırması trabzonlular olarak rizelileride çok üzmüştür,bu maçın rövanşında avni akere rizesporlu taraftarlarda gelecekler elele-yanyana trabzonsporumuza destek için (rizespor taraftar guruplarında bunun hazırlığı var)
            bursalılar görsünler trabzon-rize dostluğu bursankara dostluğunamı benziyor.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Bakalım o herkesin Güzel taraftar olarak övdüğü Kolpa texas taraftarı deplasmanda boy gösterecek mi işte buna gülerim...
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

32.haftadaki Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor maçında BMN Ankara olarak bu desteği devam ettireceğiz Allah'ın izniyle.

Yorum

Keşke Ankarada olsam formamla Gençler maçına gitsem.
                  Ankara bursa dostluğu özenti dostluk.. Biz aynı bölgenin komşu kentiyiz.
                  Bizim dostluğumuz baki kalıcak..
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

Su resmın guzellıgıne bakarmısın yaw kkardeslerımız bıze gelıp destek verıyorlar allah razı olsun bızde aynı destegı verecez ınsallah bıgun hep beraber bıde pıknık edelım yaaaa tanısmıs oluruz hemde

Yorum

• Bu tabloyu görmek çok güzel. Böyle devam uşaklar, Rize düşmeyecek bu sene. Erciyes 90'da attı maçı aldı bu ne şanstır Bu hafta çok zorlu maç olacak ama ben inanıyorum Rize'ye, hem Bıçakçı zamanında ligde nasıl kollandıkları apaçık olan şu Pastırmacıları yenecek ve 2.lige gönderecek hem de 1.ligde kalmak için büyük bir avantajı sağlayacak Haydi Rize!
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu tabloyu görmek çok güzel. Böyle devam uşaklar, Rize düşmeyecek bu sene. Erciyes 90'da attı maçı aldı bu ne şanstır Bu hafta çok zorlu maç olacak ama ben inanıyorum Rize'ye, Bıçakçı zamanında ligde nasıl kollandıkları apaçık olan şu Pastırmacıları yenecek ve 2.lige gönderecek Haydi Rize!

İnşallah kardesım guzel gunler bızı beklıyor ınsallah trabzonu sampıyon yapıp bızde pesınden uefaya gıdecez bu kotu gunlerı bı atlaalım hele guzel gunler onumuzde

Yorum

• İlk olarak rizeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah kardesım guzel gunler bızı beklıyor ınsallah trabzonu sampıyon yapıp bızde pesınden uefaya gıdecez bu kotu gunlerı bı atlaalım hele guzel gunler onumuzde
                          Umarım dediklerin gerçekleşir kardeş ne diyelim
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İşte budur yani bence bu olmalıdır hepimiz bütün karadeniz takımları birlik içinde olmalı çünkü şampiyon oldugumuz zamnalrda ligde cok sayıda karadeniz takımı vardı...İNŞALLAH RİZE BU KÜMEDE KALICAKTIR BÜTÜN TEMENNİMİZ BUDUR HERŞEY RİZE İÇİN....
                            RİZESPOR OLEY RİZESPOR OLEYYYYYY.....
                            tRaBz10SpOr

Yorum

• Rize Trabzon Elele Alayına Yok Vize
                              29.04.2007

Trabzon’dan taraftar desteği Ankaragücü ile oynayacağı maç için Rizespor’a destek amacıyla komşu kent Trabzon’dan 100 dolayında bordo mavili taraftar Rize ‘ye geldi.

Maçtan bir saat Rize ‘ye gelen Trabzonspor taraftarlarını Ç.Rizespor As başkanı Yılmaz Zehiroğlu, ve yönetim kurulu üyesi Resul Çolak karşıladı. Yeşil mavili taraftarların alkışları arasında stadyuma giren taraftarlar Rizespor’u bu zorlu maçta destekliyor
                              Bu Kötü Günümüzde Bizi Desteklemeye Gelen Gelmeyen Bütün Trabzonlu Kardeşlerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz..
                              Bu Kardeşliği Pekiştirmek İçin Bizde Bursa Maçına Avni aker deki Yerimizi Mutlaka alacağız...MEKANSIZLAR

Rizespor MEKANSIZLAR taraftar gurubu web sayfasından ( ana sayfa) alıntı.
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• burada yazılan ehmen hemen tüm mesajları okudum..hepinizden allahım razı olsun kardeşlerim..İçiniz de benden yaşça büyüğünüz de var küçüğünüz de..Tüm yazanların fikirlerine saygı duyuyorum..Dostluk kavramı öyle kolay bir kavram değil aslında..Kolay kolay sahip olmazsınız bu kavrama..Elbetteki tek bir maç ile veya bizim buradaki yazılarımızla bu dostluk olmayacak tam istenildiği gibi..Ama biz ne yapacağız; burada konuşup anlaşıp birbirimizin maçlarına gidip destek vereceğiz..Bence bu bir kaç maç tekrarlanırsa medyaya da yansır ve bizim internet aracılığıyla ulaşamayacağımız yerlere ulaşır mesajımız..
                                Gelelim bizim son haftaki maçımıza..Şunu tüm samimiyetliğimle yazıyorum: arkadaşımızın bir tanesi youtube dan bir link eklemiş siteye..onu izledim ve inanın tüylerim kalktı..Ben şuan da İstanbuldayım..Şayet Rize de olsaydım samimi söyluyorum o Bursa maçına gelirdim..ama burdaki ilk maçına gideceğimden emin olabilirsiniz..bu dostluk bu kardeşlik her daim sürecektir buna inanın..Ben bir Rizeliyim, İstanbulda çalışıyorum..Gurbetteyim evet.Evde 2 kişi kalıyoruz.Ev arkadaşım nereli biliyormusunuz??Söyleyeyim:Trabzon-Şalpazarı..1 yıldıur beraberiz ve Allaha şükür hiçbir ters fikirliğimiz yok..Anam babamda çok onu görüyorum..Oda tıpkı benim gibi..Biz bunu burda yapabiliyorsak herkez yapabilir bunu bence..Ordaki maçlara şahsen ben gelemeyeceğim belki ama Rizedeki taraftarlarımızın Trabzona gelip takıma destek vereceklerine inanıyorum..bu artık bir gelenek haline gelmesi lazım.. kupada elendiği için çok üzüldüm..Uefa yolunda başarılar diliyorum..Allaha emanet olun...
                                En son Gürkan tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 22:14.
                                [HTML]www.rizespor.biz[/HTML]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X