İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
X
-
Kimseyle dalga geçtiğim yok.Rizeliler benim kardeşim canım ciğerim . Bilmediğiniz şeyler olduğundan lütfen benim sorunum olan bir takım meselelere karışmayalım ...saygılar"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
-
RizeLiler Kardesindir Ama Rizespor Düşmanindir Bunumu Demek İstiyorsun Ayrica Bundan Cikacak Baska Hic Bir Sonuç Yokİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimseyle dalga geçtiğim yok.Rizeliler benim kardeşim canım ciğerim . Bilmediğiniz şeyler olduğundan lütfen benim sorunum olan bir takım meselelere karışmayalım ...saygılar"İmza BMN Forum Kurallarınca Düzenlenmiştir"
Yorum
-
RİZE KÜMEYE imzası ne demek oluyor,bunu anlıyamaadım,insanları kırdığının farkındamısın,bir dostluk oluşmuş,bunu bozma bence,senin sorununa gelince belki özel birşeydir ama burada biz tplumu konuşuyoruz,İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimseyle dalga geçtiğim yok.Rizeliler benim kardeşim canım ciğerim . Bilmediğiniz şeyler olduğundan lütfen benim sorunum olan bir takım meselelere karışmayalım ...saygılar
saygılarSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İşi alevlendirme güzel kardeşim,elif kardeşimiz kaldıracaktır o imzayı sanırım,İlk olarak ShekiL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeLiler Kardesindir Ama Rizespor Düşmanindir Bunumu Demek İstiyorsun Ayrica Bundan Cikacak Baska Hic Bir Sonuç YokSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
elif kardeşim ben dışardan burnumu sokuyor gibi olmayım ama Rize kümeye yazısını kaldırırsan gerçekten tam süper olur.kendine göre haklı olduğun bir olayın vardır ama seninde çok sevdiğin saygı duyduğun hem bu forumdan hemde çevrenden bir sürü Rize li vardır onların hatırına sen gel imzandaki o yazıyı kaldır.yok olmaz dersen sen bilirsin saygı duyarım ama bir büyüğün olarak ben senden rica ediyorum.saygılar kardeşim.(bu arada ben Rize li değilim Niğde liyim haberiniz olsun.)İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimseyle dalga geçtiğim yok.Rizeliler benim kardeşim canım ciğerim . Bilmediğiniz şeyler olduğundan lütfen benim sorunum olan bir takım meselelere karışmayalım ...saygılarŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Sen bilirsin elif kardeşim,bu forumu ve bütün rize-trabzon forumlarını her iki tarafta sürekli takip ediyor,
sanırım sen rize-trabzon dostluğunu kaldıramadın öyle anlaşılıyor,ve bozulmasından yanasın,
bence yanlış yoldasın,bir kez daha düşün ve kaldır diyorum sana rica ederek
Saygılar.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
Ya arkadaşım sen bilmediğin bişeyler için ne yorumlar yapıyorsun öyle. Yok kaldıramadın yok bilmem ne. Konu uzamasın dedikçe bişeyler yazıyosunuz. Lütfen ! ben nasıl sana saygı duyuyorsam aynı saygıyı beklerim. Zamanı gelince kaldırıcam diyorum .Ne istiyorsun daha ????"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Sanki bu başlık TSelife muhalefet olma yolunda.Elife özel bi başlık gibi olmuş.
İkili tartışmalara gidiyosunuz arkadaşlar.
Elif imzasını mutlaka değişecektir.Geçen gün Rizeli bi üyeden aldığı özel ama pislikçe ve sapıkça mesajlardan sonra imzasını böle yapmıştı.Çok morali bozıldu.Söylenmiyecek insanın yazarken utanacağı küfürlü mesajlar almıştı.
Yoksa dostluğu kardeşliğe bi takıntısı olacağını sanmıyorum.En son Nebiye tarafından düzenlendi; 19.04.2007, 15:00.
Yorum
-
arkadaşlar benimde öm me rizeli olduğunu iddia eden ancak ormandan kaçmış hayvanlar gibi argo sözcükler içeren mesajlar geldi.... bunu bana yazmak ne kadar ayıpsa bir bayana yzmak 2 kat ayıptır...
eğer tartışacaksak bu insanlık fukaralarını tartışalım.. hangi hayvanat bahçesinden kaçtıklarını güvenlik önlemlerinin yetersizliğini tartışalım..
benim gözümdede rizeliyle Trabzonlu mizahi öğeler dışında ayrılamaz birer bütündür.....
ama elif arkadaşımızı eleştirmeden önce neden böyle yaptığını sorgulasak daha iyi olur kanattindeyim....
kaldıki herkes rizesporuda sevmek zorunda değil.... rizede nasıl fb gs liler varsa ve rizenin başarısı yada başarısızlığı umurlarında değilse Trabzondada sevmeyenler olabilir... mesele duygu ve düşüncelerini saygı içinde hakaret etmeden anlatabilmek..... karşı taraf içinde anlayabilmek...En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.04.2007, 15:17.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İsteyen Rizey'le kardeş olur,isteyende düşman...Aynı şey Trabzon içinde geçerlidir.Ama bu kardeşlik ve düşmanlık bireysel olsun.İnsanlar, Rize ile kardeş olamayız (kendine göre sebeplerden dolayı) diyenlerede hakaretlerde bulunulmasın.Özellikle bayan arkadaşlarımıza bu tip hakaret etmek, ne erkekliğe,ne Rizeliye,ne Trabzonluya ne de insanlığa sığar.İnsan insana küfretmez...
Elif kardeşimizin kendisine göre haklı olduğuna inandığı sebeplerden dolayı,imzasını bu şekil yazmıştır.Bunu kendisine yapılan hakaretlerden dolayı verilmiş tepki olarak algılayın.Bu arkadaşımızın bu konuda artık üzerine varmayın.İmzayı kaldıracağım dediyse kaldıracaktır.Artık bunu sorgulamayın...Nedeni,niçini kurcalamayın?Onun imzasında yazılanlarla Rizespor'da küme düşmez.
Benim görüşlerim bir önceki sayfadadır.Rizespor'un küme düşmesini kesinlikle istemiyorum.İstanbul'un 3 kız kardeşi Rize'ye gitmek için Trabzon havaalanına inmek zorundalar.Bu bile Rize'nin küme düşmemesi için büyük bir nedendir.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Orjinalini yazan: Rizesporlu
Orjinalini yazan: LAZogluLAZ
Orjinalini yazan: Rizesporlu
ben sırf kardeşiliği pekiştirmek amacıyla uye oldum sitenşze ama konu bulamadım..bir tane vardı o da kapalıydı...???
konu burda hemşo
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?p=753943#post753943
nikim yüzünden ban yedim..varmı boyle bir şsey???bumu dostluk bumu kardeşlik...
Arkadaşlar,bazı rizeli dostlarımız sitemize üye olmaya çalışmışlar fakat ban yemişler,acaba nedendir ?
Yukarıdaki arkadaş www.rizespor.biz adlı sitede yönetici,sanırım bir yanlışlık sonucu olmuştur diye düşünüyorum,
NOT : bu arkadaş kendi sitelerinde RİZE-TRABZON kardeşliği diye bir bölüm açmıştı,sanırım biraz ayıp ettik eğer banlandıysa,En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.04.2007, 16:39.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
rize maçından sonra siteye her üye olan rizeli ahlak sınırlarını zorlayan öm lerle hakaret ettilerde ondan....
bence neden üye yapmadılar diye düşünecek yerde
nedenrizeliler böyle yaptı diye düşünün.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum