Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saylamlar otelin başka işi yok kasımpaşalı futbolcuları ishal edecekler. onlarda ahçı getirsin madem peşlerinde
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• kasımpaşa çok başarısız bir ekip diğer maçlarındada diğer rakiplermi ishal etmiş onları acaba....

bence karadeniz fırtınasının esintisinden hasta olmuşlardır
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• tebrikler Rizespor.

(UEFA)

Yorum

• Uşaklar Saraçoğlunda ezikbahçeyi çimlere gömdüğümüz maçtan sonra ezikleri işte böyle çılgına çevirdik biraz müstehçen ama affınıza sığınıyorum bilhassa ALİ KESKİN kardeşim fener düşmanı olduğu için birass küfür etmiş olabilir sonuna kadar seyredin...

http://www.youtube.com/watch?v=BtAxgtvGIjo bu videoda maç bittikten sonra ezikleri deli ettiğimiz görüntüler biraz küfürleştik ama ezikleri çılgına çevirdikkk mutlaka sonuna kadar seyredin kopacaksınız ŞAMPİYON KARADENİZDEN
          En son Lazrail53 tarafından düzenlendi; 29.11.2007, 12:39.
          Yan Sanayi DeğiL
          OrjinaL
          A
          Z

Yorum

• rize spor un sevincide üzüntüsüde bizimdir türkün dostu türkdür karadenizin dostu varmı ben göremedim hep destek tam destek forza rizesporum

Yorum

• İlk olarak Lazrail53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uşaklar Saraçoğlunda ezikbahçeyi çimlere gömdüğümüz maçtan sonra ezikleri işte böyle çılgına çevirdik biraz müstehçen ama affınıza sığınıyorum bilhassa ALİ KESKİN kardeşim fener düşmanı olduğu için birass küfür etmiş olabilir sonuna kadar seyredin...

http://www.youtube.com/watch?v=BtAxgtvGIjo bu videoda maç bittikten sonra ezikleri deli ettiğimiz görüntüler biraz küfürleştik ama ezikleri çılgına çevirdikkk mutlaka sonuna kadar seyredin kopacaksınız ŞAMPİYON KARADENİZDEN

güzel videolar

(UEFA)

Yorum

• ankaraspor 1-2 Rizespor

Tebrik ederim Rizespor'u...

(UEFA)

Yorum

• Rizespor Tebrikler Böyle devam
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• evet neden olmasın kı ama su gergınlıgı de anlamı olmalı bosuna neden gerılıo<z
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• aferim çaykoy rizespor bir sen bir biz kaldık KARADENİZDEN başka kimimiz var
                      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• 6 puanlık maçta rakibini yenen Rizesporun başarılarının devamını dilerim.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu bahsettiğiniz birlik hiçbir zaman olmayacak.üzgünüm ama öyle.biz kazanmaya başladığımızda bunu göreceksiniz.kazanmak derken şampiyonluk yarışının içinde olmaktan bahsediyorum.

Yorum

• benim soyledigim bir laf var Karadenizli olsun isterse tasdan olsun bunu hebimiz kabul etmedikce , rize degil iki kapi ilerdeki kardesimizle bile oturupda insanca konusamayiz...

Yorum

• İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu bahsettiğiniz birlik hiçbir zaman olmayacak.üzgünüm ama öyle.biz kazanmaya başladığımızda bunu göreceksiniz.kazanmak derken şampiyonluk yarışının içinde olmaktan bahsediyorum.
                              Senin gibi zihniyetleri biz kendi içimizde çürüttük.artık sizde çürütün..bize bizden başka dost yok..siz 2.yarıda iyi transferler yapıp çıkışa geçmeniz lazım.dökme suyla değirmen dönmez.rizespor olarak biz üzerimize düşeni en iyisini yapıyoruz zaten.3 istanbul ezikleri 2.yarıya rizeye gelecekler.9 puan bırakıp gidecekler.bu arada sizde kazanmaya başlarsanız aradaki farkı kapatırsınız.trabzonspordan başka kimimiz kaldı süper ligde...
                              Yan Sanayi DeğiL
                              OrjinaL
                              A
                              Z

Yorum

• bu sene Rizespor ikinci yarı çok daha iyi olacak bence. Samet Aybabaya tahammül edilemedi ama aldığı yabancılar bu takımı taşıyacak gibi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X