saylamlar otelin başka işi yok kasımpaşalı futbolcuları ishal edecekler. onlarda ahçı getirsin madem peşlerinde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
X
-
-
Uşaklar Saraçoğlunda ezikbahçeyi çimlere gömdüğümüz maçtan sonra ezikleri işte böyle çılgına çevirdik biraz müstehçen ama affınıza sığınıyorum bilhassa ALİ KESKİN kardeşim fener düşmanı olduğu için birass küfür etmiş olabilir sonuna kadar seyredin...
http://www.youtube.com/watch?v=BtAxgtvGIjo bu videoda maç bittikten sonra ezikleri deli ettiğimiz görüntüler biraz küfürleştik ama ezikleri çılgına çevirdikkk mutlaka sonuna kadar seyredin kopacaksınız ŞAMPİYON KARADENİZDENEn son Lazrail53 tarafından düzenlendi; 29.11.2007, 12:39.Yan Sanayi DeğiL
OrjinaL
A
Z
Yorum
-
İlk olarak Lazrail53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar Saraçoğlunda ezikbahçeyi çimlere gömdüğümüz maçtan sonra ezikleri işte böyle çılgına çevirdik biraz müstehçen ama affınıza sığınıyorum bilhassa ALİ KESKİN kardeşim fener düşmanı olduğu için birass küfür etmiş olabilir sonuna kadar seyredin...
http://www.youtube.com/watch?v=BtAxgtvGIjo bu videoda maç bittikten sonra ezikleri deli ettiğimiz görüntüler biraz küfürleştik ama ezikleri çılgına çevirdikkk mutlaka sonuna kadar seyredin kopacaksınız ŞAMPİYON KARADENİZDEN
güzel videolar
Yorum
-
ankaraspor 1-2 Rizespor
Tebrik ederim Rizespor'u...
Yorum
-
Senin gibi zihniyetleri biz kendi içimizde çürüttük.artık sizde çürütün..bize bizden başka dost yok..siz 2.yarıda iyi transferler yapıp çıkışa geçmeniz lazım.dökme suyla değirmen dönmez.rizespor olarak biz üzerimize düşeni en iyisini yapıyoruz zaten.3 istanbul ezikleri 2.yarıya rizeye gelecekler.9 puan bırakıp gidecekler.bu arada sizde kazanmaya başlarsanız aradaki farkı kapatırsınız.trabzonspordan başka kimimiz kaldı süper ligde...İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bahsettiğiniz birlik hiçbir zaman olmayacak.üzgünüm ama öyle.biz kazanmaya başladığımızda bunu göreceksiniz.kazanmak derken şampiyonluk yarışının içinde olmaktan bahsediyorum.Yan Sanayi DeğiL
OrjinaL
A
Z
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Böyle devam
Yorum