Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burası Hollanda , Sivasspor'un Kampı ..
    Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1 Tane İl Göster Bana Sizinle Kardeş Olupta Büyüklerden Trabzon'u Tutan .. Trabzonspor'u Başka İllerden Tutan En Cok Rizeli Var Bunuda Unutmayın .. Benim Çok Akrabam Var Ts'yi Tutan ..

Benimde çok akrabam var ben Giresunluyum..Zannetme ki bi siz ts yi destekliyorsunuz..Bizzat bnim dayım trabzonspor delisidir yakınımdan birisini söylüyorum bak..Giresunda her arabanın arkasında en cok su 3 sey gorulur giresun atkısı-bayragı yanında ts bayragı veya turk bayraqı..bunun özü budur..Karadeniz takımları arasında Giresun-Trabzon-Rize birbirini yememeli destek olamidir..habu cok önemli bi konudur..akadaşlar yapayın boyle yanlıs düşünmeyin..Bu sene rize deplasmanı yasadıqım hayalkırıklıgından baska bısı deıldı ztn..nasil böyle düşman belliyor şu rizeliler karadenizlileri..yanlış işler bunlar..gerçi bize farketmiyor..bilen bilir..tüm rize yanlıs bılse neolur ki =)

Yorum

• Rizelileri veya diğer Karadeniz insanını neden Trabzonspor'u desteklemiyorsunuz diye eleştirmek saçma bence. Tamam, Trabzonspor şehir takımının biraz ötesindedir, Trabzonlu olmayan sevdalıları da çoktur ama tutup da Rizede neden o kadar Fenerli bilmem neli var diye sormak bizim haddimize değil. Orduspor maçında Ordulular stada girdiğinden itibaren bütün tribün maçı bile bırakmış Ordulularla küfürleşmeye başlamıştı. Bu mu Karadeniz kardeşliği... Bırakın Allah aşkına. Büyüğüz diyoruz ama gereğini yerine getirmiyoruz. Rizespor, Orduspor, Giresunspor, hatta ve hatta Samsunspor bu ligde olursa her zaman bizim için avantajdır. Ama biz onlara ufak bir el uzatma gereğini bile duymuyoruz üzerimizde.. İki yabancımız MTVde oynayacağına neden bunlarda oynamıyor... Karadenizspor saçmalığına girileceğine neden bu takımlarımıza oyuncu gönderilmiyor.. Sonra Karadeniz kardeşliği, sonra neden Fenerlisiniz....
        -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
        suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
        disruption it would bring with it
        -

Yorum

1 Tane İl Göster Bana Sizinle Kardeş Olupta Büyüklerden Trabzon'u Tutan .. Trabzonspor'u Başka İllerden Tutan En Cok Rizeli Var Bunuda Unutmayın .. Benim Çok Akrabam Var Ts'yi Tutan ..
          şanlıurfaspor
          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak qiResunztaR28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benimde çok akrabam var ben Giresunluyum..Zannetme ki bi siz ts yi destekliyorsunuz..Bizzat bnim dayım trabzonspor delisidir yakınımdan birisini söylüyorum bak..Giresunda her arabanın arkasında en cok su 3 sey gorulur giresun atkısı-bayragı yanında ts bayragı veya turk bayraqı..bunun özü budur..Karadeniz takımları arasında Giresun-Trabzon-Rize birbirini yememeli destek olamidir..habu cok önemli bi konudur..akadaşlar yapayın boyle yanlıs düşünmeyin..Bu sene rize deplasmanı yasadıqım hayalkırıklıgından baska bısı deıldı ztn..nasil böyle düşman belliyor şu rizeliler karadenizlileri..yanlış işler bunlar..gerçi bize farketmiyor..bilen bilir..tüm rize yanlıs bılse neolur ki =)
            Ben Sadece Rizeli Tutuyor Demedim En Çok Rizeli Tutan Var Dedim.. Rize - Giresun Olaylarında , Birazda Tarafsız Bak Olaylara , O Zaman Göreceksin Neyin Ne Olduğunu , Bizde İsteriz Karadeniz Birliğini Ama Bunu Bozmak İsteyen Çok , Bunada Yapcak Bişey Yok .. Bozmak İsteyenler Olduğu Sürece Bizler [ Karadeniz Takımları ] Bank Asya'da Sürünmeye Devam Ederiz ..
            Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

Ben Sadece Rizeli Tutuyor Demedim En Çok Rizeli Tutan Var Dedim.. Rize - Giresun Olaylarında , Birazda Tarafsız Bak Olaylara , O Zaman Göreceksin Neyin Ne Olduğunu , Bizde İsteriz Karadeniz Birliğini Ama Bunu Bozmak İsteyen Çok , Bunada Yapcak Bişey Yok .. Bozmak İsteyenler Olduğu Sürece Bizler [ Karadeniz Takımları ] Bank Asya'da Sürünmeye Devam Ederiz ..
              Ordulu olarak Rizeye karşı ayrı bir sempatim var .. Ne zaman Rize Orduya gelse trübünler bir başka oluyor.. Karadeniz birliğine gelince kendine amigo deyip peşinede işsiz güçsüz gençleri toplayıp rakibe söymekten başka bişey bilmeyen insan müsveddeleri ayıklanmadıktan sonra bu iş olmaz...

Yorum

• İlk olarak Kobalas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                son hafta oynadığımız rize macı sanırım bır milat oldu bır-kaç kendınıbılmezın futursuzca konuşmaları dısında hersey dostluk havası ızerisinde geçti.macta acılan Trazbonspor'umuza türkiye kupasında başarılar dılerız pankartı,Trabzon gol attıktan sonra Rize trübünlerinden yukselen alkıs sesleri..forumlarda yayınlanan dostluk mesajları..olmaz olmaz denilen bir sey gercekleşiyor ve Rize ile aramızda uzun yıllardır olan dusmanlık bitiyor.gezdiğim rize forumlarının hepsinde bu kardeşliğe dem vuran baslıklar gördüğüm için kendi forumumuzda da böyle bır baslık acma gereği duydum.zamanında yapılan bır cok yanlış olmustur belki suclu biziz yada Rize her şeye bir sünger cekip olması gereken bir kardeşlik baslatırız umarım.lütfen bu baslığa cevap yazacak arkadaşlar yazmadan once bır kere daha dusunup yazsınlar.çünkü koca gorumda bir iki kişi olumsuz konussa dikkat ceken o yorumlar oluyor...umarım son Rize macımızdaki olanlar bundan sonrada devam eder
                Vayy be hersey 2007 de basLamıs

Yorum

• Vallahi Bende duyuyordum , ama İnanmıyorum pek Fenerbahçeyi tuttuklarımıza.. Rizede en cok tutulan takım trabzonspordur. bizim köyun % 70 Felan Trabzonsporludur. çok severler ya Taparlar Görmeniz lazım. ama bilmiyorum ama Fenerbahçeyi tutuyorlarsa yazıklar olsun. Karadenizli Olupta İstanbul Takımları Tutulur mu . Rizesporu Tut Bari..
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İşin komik yanı da sadece Rize'de var çift takımlılar diye yansıtmanız..81 vilayette sadece Rize'de tutuluyor 3 istanbul kız kardeşi..Hadi fener şampiyon oldu niye kutlama yapamadılar? Niye bir tane fb bayrağı yok şehirde? Gerçi doğru mağara psikolojisi var..Ne kadar kendini aklamaya çalışsan da en ufak fırsatta Rize febeli Rize bilmem neli de pisliği at kenara çekil..Ben trabzonda okuyorum..Tribün liderlerinin çoğuyla tanışıp muhabbet etme fırsatım oldu..Keza okulda Ts tribününe kovalayan arkadaşlarla da..Hiç biri bu tarz düşünmüyor..Ama devreye klavye girince insanların samimiyeti değişiyor..Hemen başlıyorsunuz giydirmeye..Ne Trabzonun Rizeye ne Rizenin Trabzona ihtiyacı vardır..Biz eski muhabbetleri çoktan kapattık ve kapalı kalması için elimizden geleni yapıyorsunuz..Ama bu yargılamalar devam ettiği sürece ne dostluk ne kardeşlik kalır..Sonuçta iki tarafta zararlı çıkar.
                    Mekansızlar Grubu

Yorum

• İlk olarak Çağrı Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşin komik yanı da sadece Rize'de var çift takımlılar diye yansıtmanız..81 vilayette sadece Rize'de tutuluyor 3 istanbul kız kardeşi..Hadi fener şampiyon oldu niye kutlama yapamadılar? Niye bir tane fb bayrağı yok şehirde? Gerçi doğru mağara psikolojisi var..Ne kadar kendini aklamaya çalışsan da en ufak fırsatta Rize febeli Rize bilmem neli de pisliği at kenara çekil..Ben trabzonda okuyorum..Tribün liderlerinin çoğuyla tanışıp muhabbet etme fırsatım oldu..Keza okulda Ts tribününe kovalayan arkadaşlarla da..Hiç biri bu tarz düşünmüyor..Ama devreye klavye girince insanların samimiyeti değişiyor..Hemen başlıyorsunuz giydirmeye..Ne Trabzonun Rizeye ne Rizenin Trabzona ihtiyacı vardır..Biz eski muhabbetleri çoktan kapattık ve kapalı kalması için elimizden geleni yapıyorsunuz..Ama bu yargılamalar devam ettiği sürece ne dostluk ne kardeşlik kalır..Sonuçta iki tarafta zararlı çıkar.
                      Dediğin işler gerçekten kapandı öyle düşünen pek yok..

Yorum

• Tamam aramız iyi olsunda kardeşlik falan olmaz..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam aramız iyi olsunda kardeşlik falan olmaz..

Neden peki ?
                          Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden peki ?
                            kardeşlik ayrı bir kavram..gerek yok bizim böyle şeylere..iyi geçindiğimiz tribünler olur kötü oldugumuz tribünler..Kardeş falan yapmacık şeyler bunlar..gün gelir tek adam söver sorgularsın her şeyi..

Yorum

• Rizespor'la aramızın düzelmesine en çok ben sevindim şüphesiz annesi iyidereli babası oflu olan bi vatandaş olarak : )

Karadeniz'de bize yakın olarak gördüğüm tek takım Rizespor'dur.. Kim ne derse desin , Giresunspor , Orduspor zart zurt.. Zaten Samsunspor malum..

Yanlış anlamayın bölge insanına bir lafım yok dikkat ettiyseniz sonuna SPOR ekledim sonra tartışma çıkmasın..

Rizespor'lularla aramızın iyi olmasını çekemeyenler oluyor bazen mesela okulda G.Saray'lı fakat Rize'li bir arkadaş sürekli bu dostluğu eleştiriyor yok işte Rizespor , Trabzonspor'un arkasına takılıyormuşta bilmem neymiş.. İşte böyle adamlara kıl oluyorum ben..

Allah biliyor sempatininde sevgininde en yakınını Sakaryaspor'a besliyorum , Trabzon atkısıyla çok maç izlemişimdir orada : )

Fakat Rizespor'la aramızın iyi olmasını hiç bir şekilde eleştirmem.. İnşallah araya nifak tohumu ekenler olmaz..

Yukarıda Murat arkadaşın dediği gibi bu dostluklar klüpler arası değil daha çok gruplar arasında kuruluyor.. Mesela Ankaragücü tribünlerinde Bursaspor'u o tribünün geneli sevmez sadece belli gruplar.. Bunun gibi bir sürü örnek var..

Mekansızlar grubunun bende ki yeri ayrıdır hele 61. Dakikada Trabzon demeleri bambaşka bi dünyadır.. Varolun beyler : )
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 3 yıldır rize'de okuyorum, şunu söyleyebilirim ki fenerbahçe ya da diğer takımların sempatizanlığı azalıyor iyice
                                rizespor birinci lige çıksa çok daha değişecek durum
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X