Senin derdin nedir aslanım?
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Ya sözleşmeyle ilgili ya da takımla ilgili bir sıkıntısı var bariz belli. Geçen hafta dizlerini parçalayan adam bugün resmen yürüyerek oynadı.Yorum
-
Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay dönemlerinde bile bu kadar kötü bir Sosa görmedik. Takım da çok kötüydü ama Sosa'nın yrı bir sıkıntısı varsa bilemem...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Iyi bir sözlesme veremediler de mi sattin takimi Sosa bey. Zahmet mi oldu bugun oynamak. Hic mi utanmadin bugun yürürken.Yorum
-
Sahada oynamama sebebi yönetimin kendisine 1.8 milyon euro teklif etmesinden kaynakliymiş . Sanirim 1.8 m verirseniz oynayacagim oyun budur diye sahada yürümüş . Evet aidet güzel bir duygu ama yönetimle olan problemini sahaya yansitman doğru olmadı . Puan alinmasi gereken 2. Maçtada 3 puan biraktik ne diyebilirizTwitter : @EY61_
Youtube : EY61Yorum
-
kötüydü ama tek kötü o değildi. herkesin yazdığı gibi bi sıkıntı var gibi arka planda sanki. alıştık tabi her maç süper oynamasına. ilk kez bu kadar pasif gördüm sosayıYorum
-
Ruhunu bulda gel.
Kötü oynarsın ama bu kadar isteksiz olmaz. Hele bir pozisyonda yine hata yapıp topu kaptırdın ve arkanı döndün Yusuf isyan etti orada bassana diye. Hiç yakışmadısadece aşk bizimkisiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum