Yaşı itibariyle çok fazla koşmasını beklemiyoruz zaten ama çok fazla top kaybetmesi, topu kaybettikten sonra elini kolunu sallaya sallaya sahada dolaşarak ilerde kalması ve top almak için kendini gostermemesi kötü oyunumuzun en büyük sebeplerinden biri bence.bunu kasıtlı yaptığına inanmaya başlıyorum ben artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
José Ernesto Sosa
Daraltma
X
-
Bu yıl iyi kötü idare ediyor. Lakin önümüzdeki sezon enerjisinin bu kadar da olacağını sanmıyorum. Bazen yüz ifadesinden zorlandığını da görüyoruz. İyi bir alternatifini bulmamız gerekecek. Sözleşmesinin uzatılmasının sebebi de kendisidir belkide. Kariyerini kendi ülkesinde sonlandırma düşüncesi de olabilir.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 01.03.2020, 19:57.
Yorum
-
Sözleşmesi bitince teşekkür edilmeli.klasik 10 numara futbolcuların bırakma yaşı 35 bana göre. Adam futbol hayatı boyunca aklıyla oynamıs kullanmamıs yani motoru devreleri. Her klas futbolcu böyledir misal Pereira yı bırak 38 ine kadar zorlar belki bir tık düşer ama oynar cunku adam 15 senedir koridor koşmuş işi bu. Sosa kötü demiyorum ama bu kadar yani dahası olmaz. seneye bunun cok altında oynar boşa para saçmaya gerek yok.
Yorum
-
Sosa bu yıl çok koştu,her maç en çok top kazanan futbolcu oluyor,etrafında onun açığını kapayabilecek tecrübeli ve 25-30 yaş arası bir Hüseyin Çimşir bulursak en az 3 yıl daha oynar.Dün gol öncesi attığı o uzun pası kaç futbolcu atabilir,az bulunur bir oyuncu,bu tür oyuncular sahada istediğini yapamadığını anladığında zaten bırakıyor,Tugay gibi,Alex gibi.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
-
Kapo yine dümeni aldı.
Yorum
-
Acayip bir fiziksel düşüş var. Koşmadan bitiriyor maçları. En son iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum. Pereira gibi dinlendirilmeli daha çok uzun bir süre var bu şekilde sezon sonunu getirebilecek gibi durmuyor. Mikel-N'diaye ortasahası işi götürür bir süreliğine.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum