Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaşı itibariyle çok fazla koşmasını beklemiyoruz zaten ama çok fazla top kaybetmesi, topu kaybettikten sonra elini kolunu sallaya sallaya sahada dolaşarak ilerde kalması ve top almak için kendini gostermemesi kötü oyunumuzun en büyük sebeplerinden biri bence.bunu kasıtlı yaptığına inanmaya başlıyorum ben artık

Yorum

• Bu yıl iyi kötü idare ediyor. Lakin önümüzdeki sezon enerjisinin bu kadar da olacağını sanmıyorum. Bazen yüz ifadesinden zorlandığını da görüyoruz. İyi bir alternatifini bulmamız gerekecek. Sözleşmesinin uzatılmasının sebebi de kendisidir belkide. Kariyerini kendi ülkesinde sonlandırma düşüncesi de olabilir.
      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 01.03.2020, 19:57.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Sözleşme 1.5 milyon bandı ise uzatılmalı. Seneye alternatif olur en kötü. Bu seneki gibi hor kullanılmaz.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sözleşmesi bitince teşekkür edilmeli.klasik 10 numara futbolcuların bırakma yaşı 35 bana göre. Adam futbol hayatı boyunca aklıyla oynamıs kullanmamıs yani motoru devreleri. Her klas futbolcu böyledir misal Pereira yı bırak 38 ine kadar zorlar belki bir tık düşer ama oynar cunku adam 15 senedir koridor koşmuş işi bu. Sosa kötü demiyorum ama bu kadar yani dahası olmaz. seneye bunun cok altında oynar boşa para saçmaya gerek yok.

Yorum

• Sosa bu yıl çok koştu,her maç en çok top kazanan futbolcu oluyor,etrafında onun açığını kapayabilecek tecrübeli ve 25-30 yaş arası bir Hüseyin Çimşir bulursak en az 3 yıl daha oynar.Dün gol öncesi attığı o uzun pası kaç futbolcu atabilir,az bulunur bir oyuncu,bu tür oyuncular sahada istediğini yapamadığını anladığında zaten bırakıyor,Tugay gibi,Alex gibi.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Vurdumduymaz olmana sebep olacak en büyük etken de ortadan kalktı, yardır Kaptan.

Yorum

• Kaptan sahne senin ?

(UEFA)

Yorum

• Kapo yine dümeni aldı.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sturridge gittiği için performansı baya yükselmiş(!)

Yorum

• Yine orkestra şefi gibi takımı yönetti ve yaptığı müthiş pas hatalarıyla takıma katkı sağladı. Yürümeye devam !!!
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yorulmak için oynamasına bile gerek yok takıma şunu yap bunu yap demekten oynamaya fırsat kalmıyor ki.

takımı yönetmekten yoruldu şu maçta kaç kez gördüm sağa sola zerzenişini. bi kaç pas atacak adam bulamadı kızdı kendi sürdü topu daldı kaç kişi arasına
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Acayip bir fiziksel düşüş var. Koşmadan bitiriyor maçları. En son iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum. Pereira gibi dinlendirilmeli daha çok uzun bir süre var bu şekilde sezon sonunu getirebilecek gibi durmuyor. Mikel-N'diaye ortasahası işi götürür bir süreliğine.

Yorum

• Çok net kötüydü bu maç hem de takıma etki edecek kadar kötüydü. Fiziksel yorgunluğu anlayabilirim ama Sosa kalitesindeki bir oyuncu bu kadar pas hatası yapmamalı.

Yorum

• Haftalardir berbat oynuyosun, derdin ne?
                              Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Bana son haftaların ardından bugün biraz daha hırslı, azimli ve ipleri eline almış gözüktü ama ya ben o umudu taşıdığım için yanıldım ya da onu izleyenler biraz acımasızlaşmaya başladı. Merak içerisindeyim şu an

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim