Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• futbol iste bu nedenle guzel bir oyun, dun kicina teneke baglayip gondermeye calisiyorduk bugun gercek kral benim diyerek hepimize selam cakti..omru hayatimda trabzonspor'da izledigim en iyi orta saha performanslarindan biriydi..daha once neredeyse hicbir topcumuzun boyle iyi oynadigini gormedim..herif siir gibi oynadi.
    sosa bu sekilde oynamaya devam ederse bu takimi bir sekilde ilk uce sokar..

Yorum

• 11.09.2017, 09:25
      11.09.2017..
      İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok büyük adam çok...kadro kurulurken 1- sosa..2-yazıcı...gerisini herkes seçebilir
      yeter ki ona özgüven aşılansın, güvenilsin..Buraka verilen değerin 1/5i verilsin
      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Söyleyecek bir şey yok, müthişti.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasıl bir terbiyesizlik bu? Cahil herif, git yorumlarımı oku önce. Trabzonspor'un bu maaşları verme ihtimali yok, bu tarz transfer yapılmamalı dedim. Adamın kalitesine en ufak lafım yok. Ayrıca defansın önünde oyun kurucu olarak oynaması gerektiğini de ilk ben söyledim burada. Senin gibi tipler yüzünden burnumuz pislikten çıkmıyor, akıllanmıyorsunuz da maalesef. Ne kadar iyi olursa olsun bu maaşları verme lüksümüz yok. Madem oynatmak zorundayız, tek oynayacağı yer defansın önü, 10 numara falan oynayamaz.
          Xeki geldi diye cilgin atan sen, cahil ben ?
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ali Ece mactan sonra harika yorum yapti.

En klas macini oynadi. Helal. 1 tane de gol atsa keske.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tebrikler iyi performans. Çalışmaya devam....

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Xeki geldi diye cilgin atan sen, cahil ben ?
                Aynen, cahilin önde gideni hem de.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sosa üstüne koyarak devam inşallah sana inanıyoruz sen Türkiye liginin en iyi 8 numarasısın...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasil gizli aga adam ortaya cikmak icin tam olarak ne yapmali ? Macin iki kahraminindan biriydi bence.
                    Gizli derken gol ya da direkt asist yapmadığı için dedim.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bu performansı sürpriz bulan net futbol cahilidir.

Sosa en kötü oynadığı maçta bile bu takımdan 10 gömlek üstün bir futbolcu olduğunu haykırıyordu. Huzurlu bir Sosa bu ligde her takımı tek başına taşır. Şu adamın sırtı dönük oyunu, tek pas oyunu ve top gelmeden pası nereye atacağını biliyor olması ders diye okutulur. Sonra yok 3 alıyormuş da yok Kamboçya Rieline çevirirsek 4 yılda 700 zebilyar zararımız varmış. Vizyonu ancak Çamlıcaspor'u tutacak kapasitede adamlar şu herifi TS forması altında izleme zevkine erişiyor ya ona üzülüyorum. GS maçından da Sosa'yı çıkar bambaşka bir maç olurdu ama herkes yapıyor primini işte. Halbuki bu heriflerin elinde olsa Sosa şu an Arjantindeydi.
                      En son Karmam tarafından düzenlendi; 03.09.2018, 14:19.

Yorum

• son 2 maç harika oynuyor devam böyle
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sezon başından beri tüm maçlardaki oyuna olan katkısını bir yana bırakalım, adam 4 golde de başrol oynamış, buna rağmen Sosa'ya laf atanlar var sosyal medyada.

Diyecek söz yok bence..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen, cahilin önde gideni hem de.
                            Iptidai adamin tekisin.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sen hep böyle oyna,gol atıp atmaman çok da önemli değil.Sen yeter ki sahiplen,isteyerek şiir gibi oyna,yeter ki böyle oyna,oyna ki biz yeniden haykıralım mutluluğumuzu,denizler yeniden bordo olsan toprak bordo koksun.
                              Sen sev ki takım şahlansın,sen iste ki sandıkta tutulan bayraklar yeniden aynı heyecan için çıkartılsın.
                              Sen hep böyle ol Sosa,koca bir camianın mutluluğu senin ayaklarında

Yorum

• Ben bu herife hâlâ güvenmiyorum, bir iki maçlık performansinin aldatıcı olduğunu düşünüyorum.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim