José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Isko6161
    • 11.11.2014
    • 1151
    • Hollanda

Var bi sorunu, bariz belli. Kafayi takmis bi mevzuya. Ama nedir o mevzu? Onu bulup çözmek lazim. Sosa yoksa ilk 3'de yok (gectim sampiyonlugu). Bu adamin kafasi rahat olmasi lazim

Yorum

• Cagdas Topal
      • 16.05.2008
      • 10899
      • Öğrenci
      • İstanbul

Sorunu çözemezsek herşeyin sonu olacak. Hem kendisini hem takımı hem de teknik direktör ve başkanı götürebilecek kalbirede.

Yorum

• pReN@_61
        • 10.12.2004
        • 26027
        • İstanbul

Captain what's the problem ?

(UEFA)

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 27087
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

İki gun önce niye sözleşme uzatılmadı diye isyan edilen Sosa bir maç kötü oynadı diye gönderilsin deniyor.

Yorum

• Cagdas Topal
            • 16.05.2008
            • 10899
            • Öğrenci
            • İstanbul

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
            İki gun önce niye sözleşme uzatılmadı diye isyan edilen Sosa bir maç kötü oynadı diye gönderilsin deniyor.
            Onları salla ama bir problem olduğu çok belli umarım problemi çözebilir yönetim.

Yorum

• Samet Berber
              • 08.05.2007
              • 9607
              • Akademisyen
              • Balıkesir

Denizli maçı kötü oynamayla açıklanamaz. Daha geçen haftaya kadar dizlerini parçalayan adam özellikle maçın 2. yarısında eli belinde dolaşmaya başladı bu yorgunluk vs gibi bir şey değil bariz belli oluyordu hareketlerinden. Bir problem var nedir bilmiyorum Ünal hocaya mı kızdı ya da saha içinde bir şey mi oldu bilmiyorum ama kesinlikle bir sıkıntısı vardı ya da dediğim gibi maç esnasında ortaya çıktı. Sturridge ile tartıştığını veya onun yüzünden bu hal tavırda olduğunu düşünmüyorum sorun başka bence.

Yorum

• Cagdas Topal
                • 16.05.2008
                • 10899
                • Öğrenci
                • İstanbul

İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi
                Denizli maçı kötü oynamayla açıklanamaz. Daha geçen haftaya kadar dizlerini parçalayan adam özellikle maçın 2. yarısında eli belinde dolaşmaya başladı bu yorgunluk vs gibi bir şey değil bariz belli oluyordu hareketlerinden. Bir problem var nedir bilmiyorum Ünal hocaya mı kızdı ya da saha içinde bir şey mi oldu bilmiyorum ama kesinlikle bir sıkıntısı vardı ya da dediğim gibi maç esnasında ortaya çıktı. Sturridge ile tartıştığını veya onun yüzünden bu hal tavırda olduğunu düşünmüyorum sorun başka bence.
                Yönetimin tavan ücret olarak 1.5milyon euro yu baz alarak sözleşme yenileme teklifinde bu rakamı önermesi bence. Stu ' nun 3.5 aldığını düşündüğümüzde bundan başka sebep yok bence.
                En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 18.12.2019, 12:12.

Yorum

• artvints
                  • 20.06.2012
                  • 29952
                  • öğrenci
                  • Bursa

problem saha içinde başka yerde aramaya gerek yok. sosa geçen sene savunma önünde bile oynasa takımın yöneticisiydi. isterse uzun pas, isterse kısa pas yapıyordu, istediği yerden final pası atıyordu. takım da bu şekilde kurulmuştu. sosa da fiziksel olarak iyi seviyedeydi ve şevkle oynuyordu. şimdi yanında mikel var, sağa sola bas diye işaret edemezsin.

yusuf savunma arkasına koşu yapıyordu, gerektiğinde pas almaya geliyordu önde pres yapıyordu. strurridge ise topu bana ver final pası atayım diyen biri şuan.

parmak'a maç içinde yoruldum sen geç ön tarafa zorla diyerek savunma önünde maçı bitiriyordu, boşluğu dolduracak üç tane enerjik ortasaha vardı şimdi sadece sosa var.

Yorum

• Samet Berber
                    • 08.05.2007
                    • 9607
                    • Akademisyen
                    • Balıkesir

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                    problem saha içinde başka yerde aramaya gerek yok. sosa geçen sene savunma önünde bile oynasa takımın yöneticisiydi. isterse uzun pas, isterse kısa pas yapıyordu, istediği yerden final pası atıyordu. takım da bu şekilde kurulmuştu. sosa da fiziksel olarak iyi seviyedeydi ve şevkle oynuyordu. şimdi yanında mikel var, sağa sola bas diye işaret edemezsin.

yusuf savunma arkasına koşu yapıyordu, gerektiğinde pas almaya geliyordu önde pres yapıyordu. strurridge ise topu bana ver final pası atayım diyen biri şuan.

parmak'a maç içinde yoruldum sen geç ön tarafa zorla diyerek savunma önünde maçı bitiriyordu, boşluğu dolduracak üç tane enerjik ortasaha vardı şimdi sadece sosa var.
                    2 hafta önce dizlerini parçaladı bu adam sahada, o kadar uzağa gitmeye gerek yok yani sorunu çözmek için. 2 hafta önceki maçı izleyin bi de Denizli maçını izleyin farkı görürsünüz. Sorun saha içinde olabilir doğrudur ama sorun buysa eğer bu hafta ortaya çıktı. Hatta maçın 2. yarısında.

Yorum

• artvints
                      • 20.06.2012
                      • 29952
                      • öğrenci
                      • Bursa

İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi
                      2 hafta önce dizlerini parçaladı bu adam sahada, o kadar uzağa gitmeye gerek yok yani sorunu çözmek için. 2 hafta önceki maçı izleyin bi de Denizli maçını izleyin farkı görürsünüz. Sorun saha içinde olabilir doğrudur ama sorun buysa eğer bu hafta ortaya çıktı. Hatta maçın 2. yarısında.
                      valla altay maçında da benzer bir tavrı vardı. 2 hafta önce de böyle gamsız bir takımla maça çıkmıyorduk.

Yorum

• Ozan Yılmaz
                        Forum Yöneticisi
                        • 10.12.2013
                        • 14493
                        • CPA
                        • İstanbul

Defanstan top çıkarma rolüne dönmeli tekrar, başka türlü verimsiz oluyor
                        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Murat'
                          • 07.03.2005
                          • 32879
                          • YEMİNLİ TERCÜMAN
                          • Ankara

Kötü oynamasını anlarım, ama ikinci goldeki hali neydi öyle. Bizden daha güzel izledi.

Yorum

• tsukru61
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 25.01.2005
                            • 1317
                            • Trabzon

Süper Lig Tiyatrosu

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
                            Kötü oynamasını anlarım, ama ikinci goldeki hali neydi öyle. Bizden daha güzel izledi.
                            Golde hazır ola geçiyor.

Sosa&Hüseyin Türkmen&Ünal ve diğerleri verilen rolü en iyi oynamaya çalışıyorlar...

Rol yapmayı beceremediklerinden ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar...
                            En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 19.12.2019, 10:51.

Yorum

• Uğur Ö.
                              • 21.11.2008
                              • 15140
                              • Elektronik Mühendisliği
                              • Bursa

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi
                              Yönetimin tavan ücret olarak 1.5milyon euro yu baz alarak sözleşme yenileme teklifinde bu rakamı önermesi bence. Stu ' nun 3.5 aldığını düşündüğümüzde bundan başka sebep yok bence.
                              Sebep bu, o yüzden sözleşme uzatılmamalı
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Antonio
                                • 12.07.2012
                                • 13964
                                • öğretmen
                                • Isparta

Bu adam parayı sıkıntı yapıyorsa ne kadar istiyorsa versinler şayet sıkıntı çıkarmayacaksa.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...