Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu nasıl bir sahiplenme Kaptan ?

Senden Allah razı olsun.

(UEFA)

Yorum

• golden önceki paslaşmalarda sosayı bir izleyin nasıl takım arkadaşlarını sahada yonetiyor kimin nereye pas atacagina nasılda yön veriyor ve nasılda topu isteyip şak diye sörlothun önüne bırakiyor. hatta paslaşırken stoperlere kenarlara açılın işareti bile yapıyor maestro

1988 avrupa sampiyinasını hayal meyal hatırliyorum 1990 yılından beri futbolun icindeyim Trabzonsporda daha once saha icinde takımını bu kadar yoneten oyuncuya şahit olmadım. Fatih Tekke son zamanlarında bu sekilde yönetiyordu takımını.

inanilmaz bir sahiplenme gercektende

Yorum

• Bravo kaptan kontak kapatacak maçı iyi seçtin , resmen yürüdün ya pes.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Maçın sonlarında yoruldu artık. Yapacak bir şey yok. Yerine girebilecek biri de yok.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Naptın ya olacak iş değil o son dakikalar neydi öyle, resmen el freni gibi haraketler aşırı şaşırdım
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bravo kaptan kontak kapatacak maçı iyi seçtin , resmen yürüdün ya pes.
              İlgisi yok. İlk yarıda yanlış yerde oynatılmasının ceremesini çekti, ikinci yarı toparladı ki gâyet de mücâdele etti. Hocan takımı sürekli geri çekerse sen nasıl oynayabilirsin daha?

Yorum

• Bu maç deli top oynadı ya yazık oldu emeğine.

Yorum

• Uzun zaman sonra ilk defa kötü oynadi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu maç deli top oynadı ya yazık oldu emeğine.

Sahsi kanaatim, son zamanda izledigim en kötü oynu idi.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• BJK maçındaki gibi kritik bir ortayla maçın kilidini çözdü ama ne yazık ki bunu değerlendiremedik. Kötü oynadığını pek düşünmüyorum sadece aşırı baskı yediğimizden fazla yoruldu ve bu yüzden istediklerini yeteri kadar yapamadı. Atak başlangıçlarımızın çoğunluğunda Sosa vardı. Antalya deplasmanı kolay gözükmese de kartlarını bir şekilde temizlemesi gerekiyordu...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sahsi kanaatim, son zamanda izledigim en kötü oynu idi.
                        Hücuma çıkarken attığı paslar olmasa bu takıma isterse elle taşıma imkanı verilsin yine de gidemezdik rakip kaleye. Özellikle Yusuf ve Pereira'ya top oynattı. Bilmiyorum beklenti neydi ama son dakikalar hariç işin savunma kısmında da insiyatif aldı. Yani yapamadıklarından ziyade yaptıklarına odaklanınca bence iyi oynamış oldu tabii ki herkesin beklentisi farklı olabilir.

Yorum

• Dar alanda iş bitirecek adamken tüm sahayı parselledi. Çok koştu çok yoruldu. Defansa da çok yardım etti. Asıl işini yapamayınca kötü göründü ama eksik taraflara çok katkı sağladı. Ayağına sağlık.

Yorum

• Yorgun olduğu çok belliydi sakatlıktan dönüşünün etkileri kaybolmamış.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu adam daha ne yapsın, sürekli defanstan top çıkarırken gördüm adamı.

Yorum

• bu adama az bi iş vereceksin onu mükemmel yapacak

ya adam ölüyor koşmaktan sağa sola yetişmekten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim