artık fayda sağlamaz
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Son yaptığı hareketle kulübe fayda getirmeyeceğini avaz avaz bağırıyor.
Maalesef Sosa gibi oyuncular iddiası olmayan takımlarda problem çıkarmaktan başka bir halta yaramıyor.
Bu tip oyuncuları motive edecek bir sebep yoksa Şekil A'da görüldüğü gibi sorunlar çıkıyor.Yorum
-
-
instagram hesabında hikayesinden ısrarla alkol aldığı fotoğrafları paylaşıyor, günler öncesinde çektiklerini falan.
birader 32 yaşındasınız hala kafalarınız ergen ya. defol git yallah ya. ne mesaj vermeye çalışıyorsun? bu kadar vurdumduymaz terbiyesiz olmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum.Yorum
-
-
Renkdas dogru diyon palzlanmadan okayi aldik kaca sattikSosa transferi artık Trabzonspor'un son noktasıydı, o transfer ve kadroyla şampiyon olunsaydı vs ancak olumlu birşey denilebilirdi ama o transfer fiyaskosuyla birlikte (toplam maliyeti şu anki borcumuzun %10u) artık bu tarz transferleri talep etmek bile yasaklanmalı
Trabzonspor kendi altyapısından üretmeli
Trabzonspor Anadolu'dan palazlanmadan oyuncuları toplamalı
Trabzonspor Gürcistan, Azerbaycan, İran gibi yakın coğrafyadan çıkabilecek her oyuncuyu takip edebilmeli
Beceripte takimin en genc vd en yetenekli adamindan kurus
Kar edemedik . Demekki bize saglam durust hakiki yoneticiler lazim yiyiciler degillYorum
-
Haklısın ama Okay'dan faydalandık ve yıllık ücretleri de dahil toplam maliyetinin üstüne sattık (bu övünülecek birşey kesinlikle değil)
Sosa'nın parasını çıkarmak için ligi şampiyon bitirmen gerekiyorken Okay'la üç sene üstüste 5. olup yine de zarar etmiyorsunHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
Çok para alıyorsun, maaşını 2.8 falan yap bari de biraz taraftarın gözüne gir..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
maaestroooo.
transfer zamanı buralarında maestroları vardı kulübün finansal yapısını iplemeyen ben taraftarım diyen sonra sosa demek şampiyonluk demek v.s v.s diyen şimdi 100 bin doların hesabını yapıp transfer yapamıyoruz. yine zerre akıllanmamıştır taraftar yarın aynı boku yine yiyecek bir çoğu bu kesin.
birde sözleşmede indirim niye yapsın ki bu adam bi bizde vardır herhalde bu olay genelde sözleşme yenilemeleri iyi formun sonucunda iyileştirme şeklinde olur. tutmadıysada satarsın ama şu haliyle nah satabiliriz sosa'yı. son demlerinde sıradan bir oyuncuya kamyon yükü maaş verince patlar elinde. o yüzden gelecek sezon 2-3 pas atınca maaaestroo diye gelinsin burayasadece aşk bizimkisiYorum
-
Aynen. Hala akillanmayan taraftar çok.maaestroooo.
transfer zamanı buralarında maestroları vardı kulübün finansal yapısını iplemeyen ben taraftarım diyen sonra sosa demek şampiyonluk demek v.s v.s diyen şimdi 100 bin doların hesabını yapıp transfer yapamıyoruz. yine zerre akıllanmamıştır taraftar yarın aynı boku yine yiyecek bir çoğu bu kesin.
birde sözleşmede indirim niye yapsın ki bu adam bi bizde vardır herhalde bu olay genelde sözleşme yenilemeleri iyi formun sonucunda iyileştirme şeklinde olur. tutmadıysada satarsın ama şu haliyle nah satabiliriz sosa'yı. son demlerinde sıradan bir oyuncuya kamyon yükü maaş verince patlar elinde. o yüzden gelecek sezon 2-3 pas atınca maaaestroo diye gelinsin buraya
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Aldığı paradan ötürü haklı olarak Sosa'ya takık olan çok insan var. Ama vicdani olarak bakarsak bu maçta hiç de yatmaya gelen bir Sosa yoktu. Son 20 dakikaya kadar yaşına göre sahada en fazla çabalayan oyuncuydu. Ama ne yazık ki ona ayak uydurabilen de tek bir oyuncu olmayınca hiçbir katkı sağlayamadı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Sosa'nın rahatlığı bende olsa saçım da bidene beyaz olmazdı
(not: sakallarım beyazladı)HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIRYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum