Oyuna girdikten sonra top oynamaya başladık. Biz istemesen köylü oyuna sokmayacakti , acil kovupsun rıza.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Kardeşim lütfen yazdığım yorumları oku. Bu adamı beğenmemek için aptal olmak lazım. Yusuf ile beraber oynamalılar diye 100'lerce yazım var. İlk 2-3 maç inanılmaz oynamıştı ve benim istediğim bölgede yani defansın önünde oynamıştı. Keşke o şekilde devam etseydi. Daha sonraki süreçte takımı sabote edercesine, umursamaz ve bitik maçlar çıkardı. Her zaman yazdığım gibi, adam gibi oynayacaksa ondan iyisi yok ama diğer türlü çekilmiyor. İlk devre yaşanan travmalar, hoca değişikliği vs. yüzünden diyorsan bir şey diyemem ama dünyanın parasını verdiğin adam çıkacak her şartta işini yapacak. Kendisini ne kadar beğensem de kesinlikle Trabzonspor şartlarında yanlış bir transfer. Messi dahi olsa Trabzonspor bu fiyatlara oyuncu almamalı.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Sosamız var ve oynatmıyoruz kulüpteki lükse bak be.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Bence yine yedek oturtulmalı. Bu zamana kadar ne verdide bu saatten sonra ne verecek. 2 hareket yapıp geri kalan süre dalga geçer gibi sahada gezmesini izlettirir o kadar.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
şu adam 3-4 maç 90 dakika sahada tutulsada herkes görse nasıl olacağını. muğlaklık büyük zarar.
burak
yusuf-sosa-abdüş
böyle bir hücum hattı izlesek soru işaretleri dağılsa.
süreklilikte sorun yaşacağını düşünüyorum.En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 20:52.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Arkaya Onazi Kucka onlarında gerisinde stoper Okay.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Muharrem Usta'nın yaptığı ender iyi transferlerden biri olduğunu daha önce söylemiştim.
Yalnız Sosa takımın pas kalitesinin düşük olmasına bağlı olarak merkez orta sahada kullanıldığından aksadı.
Atıyorum BJK veya GS'de 8 numarada sırıtmaz. TS'nin 11 oyuncusu da toplu-topsuz hızlı oynamayı bilmediğinden verimsiz gözüktü.
Sosa varsa oynar. Kanat/10 numara farketmez. Fakat Rıza Çalımbay 90 dakikayı çıkaracak TD vizyonu olmadığından ne yazıkki yedek kalıyor.Yorum
-
Reyiz maçtan 53 saat sonra gece 2'de koreografiyi paylaştı hikayesinde
Onun da rüyalarına giriyor unutamıyor ambiansı
Oldu bu işİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
Yedek otursa bile ikinci yarının hemen başında oyuna girmeli.Yazıcının yapamadıklarını çok iyi bir şekilde yapabiliyor.Tek sıkıntısı 90 dkyı çıkarabilecek durumda olmaması.Yorum
-
Adam gecenin 2'sinde paylaşım yapıyor , o da dertli , o da biliyor Rıza'dan bir şey olmayacağını , merak etme reis hepsi çözülecek.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum