Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok ilginç yorumlarda çok iyiydi diyenler var. farklı maç mı izledik
    Yok herkes aynı maçı izledi ama kimse toplam performansını konuşmuyor. Beğenenler fizik güç, mücadele ve istek; beğenmeyenler pas oyununa katkı ve hücumu yönetemiyor oluşunu konuşuyor.

Maç sonu sadece istatistikleri okuyan adam sanar ki Sosa ilk maçta Okay'ın geçen seneki rolünü üstlendi.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Fiziği yapmak istediklerine engel aksini söyleyen kendini kandırır. Cagliari maçının 20. dakikalarında rakipten avantajlı konumdayken kurtaramadığı bi top vardı çok kolay yere yığıldığı. Başak maçında yine 2-3 kere ekstra iş yapayım derken topun kontrolünü yitirdi.

3.5 milyon alan adamın sahada güven vermesi gerekiyor. Ha oldu ha olacak topçulardan bıktım.

Yorum

• şu instagramda fink attığın gibi topun peşine gitsen, topa hükmetsen çok farklı şeyler olacak

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fiziği yapmak istediklerine engel aksini söyleyen kendini kandırır. Cagliari maçının 20. dakikalarında rakipten avantajlı konumdayken kurtaramadığı bi top vardı çok kolay yere yığıldığı. Başak maçında yine 2-3 kere ekstra iş yapayım derken topun kontrolünü yitirdi.

3.5 milyon alan adamın sahada güven vermesi gerekiyor. Ha oldu ha olacak topçulardan bıktım.
          iki yol var önünde ama fazla vakit yok,ya kuvvetlenecek ki zor ya da etrafı koşan, pres yapan kuvvetli oyuncularla donatılacak...

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fiziği yapmak istediklerine engel aksini söyleyen kendini kandırır. Cagliari maçının 20. dakikalarında rakipten avantajlı konumdayken kurtaramadığı bi top vardı çok kolay yere yığıldığı. Başak maçında yine 2-3 kere ekstra iş yapayım derken topun kontrolünü yitirdi.

O kadar para alan adam uçacak, takımı sırtlayacak. şikecilerdeki Alex gibi bir şey olacak.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sosa'ya hayran olup, Zeki'yi istemeyen zihniyet bu kulübü bitirdi. Bomboş bir top tepici.
              keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sosa'ya hayran olup, Zeki'yi istemeyen zihniyet bu kulübü bitirdi. Bomboş bir top tepici.
                De zekiyi isteyen zihniyetin bundan ne farkı var onu anlamadım
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kazma tabirli ön liberolar yerine klas ayaklara sahip Sosa her zaman beğenilir fakat görüldüğü üzere bu tempoyu kaldırması çok zor. Fiziği geçen seneye göre iyi olmasına rağmen ikinci yarıda pili bitti...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• abdülkadir ile aralarındaki bağ mükemmel. frikikte abdülkadiri topa itmesi çok çok şık bi hareket tam bir abi gibiydi, ahahahahah.

Yorum

• Bu adamı beğenmeyen futbolu bilmiyordur. Başka işlerler uğraşmalı böyle kişiler.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Futbolu bilmeyenler tarafından eleştiriliyor zaten futbolu bilen adam Sosa gibi oyun zekası yüksek seviyede bir oyuncuyu eleştiremez...
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Olcay'a bir pas verdi tüm rakip defansı bitirdi resmen fakat oyuncumuz da hazırlıksız yakalanıp kontrolüne alamadı topu.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Futbolu ıstatistik denen sahtekardan ibaret sanan Trabzonspor taraftarına karşı seni savunacağız

Sahada hava topuna çıkmadığı nokta,basmadık yer kalmadı

Olcay'a verdiği ince pas ve o pozisyonun ölmesi çok fazla şeyi özetliyor
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kendisinin vurabileceği noktada kazanılan frikiği Abdülkadir'in kullanması ve barajdan kornere gitmesi sonucunda köşe noktasına giderken Abdüş'ün başını okşaması çok değerli hareketti
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• ilk 45 dakika sasirtti

ikinci 45" micti
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim