İtiraf etmeliyim kendisini görünce boş boş geviş getirip boş boş bakan bir keçi suratı aklıma geliyor. Eti sütü faydalı ama yararlanamıyoruz. Belki parasının verilmemesinden ama bu tavrı dahi gönderilmesini gerektiriyor
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN? -
Tatilden kadeh fotoğrafı atıyor adam inanılır gibi değil.
Şu an kampta olan takım arkadaşları bu saygısızlıkları kesinlikle kabullenmez.
İnşallah transfer olacağı için bu kadar rahat hareket ediyodur.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
-
yazcı satılırsa (ki satılmalı ünal karamanla gelişim kaydedemez) sosa forvet arkası rolünde serbest takılıp ilk 11 in değişmezi olur.
ünal karamanla düşmeme mücadelesi vereceğimiz belli oldu.olası sezon içi ayrılığında takımı toparlayacak tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyacağız.sosa da bunlardan biri.maaşı yüksek ama kriz zamanlarında en çok ihtiyaç duyulan oyuncu tiplemeleridir bunlar.
gelmemesi olayı gayet normal.sen maaşını vermezsen kozlar oyuncunun eline geçer.bu iş her zaman karşılıklıdır aga.bu arada sosa tipi oyuncular gayet profesyoneldir.her daim fit olurlar.foto da buda dikkatimi çekti.netEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.06.2018, 14:04.TEKKEBALLYorum
-
Bu arjantinlilerden hep böyle mi çekeceğiz
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Bu futbolcu müsveddesi alacakları bir gün geciktimi surat yapıyorsa sende yönetim olarak kampa geç kaldığı her gün için 100 bin euro ceza keseceksin bu şımarığa. Nereden bela ettiler bunu bize. Ben çok kazık transfer gördüm ama tarihimizde bundan daha büyük bir kazık yoktur eminim.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Binbir zorlukla yıllık 4 milyon euro paraya buraya gelen adamın indirime yanaşacağını düşünen yoktur değil mi?
Tamam kardeşim paranı alamamış olabilirsin, kulüpte umduğunu da bulamamış olabilirsin ama bu kulübe yüksekten bakan adamların kulübün kapısından içeriye alınmaması lazım.
Kampa katılmasın mümkünse, masraf olur.Yorum
-
Sosa transferi artık Trabzonspor'un son noktasıydı, o transfer ve kadroyla şampiyon olunsaydı vs ancak olumlu birşey denilebilirdi ama o transfer fiyaskosuyla birlikte (toplam maliyeti şu anki borcumuzun %10u) artık bu tarz transferleri talep etmek bile yasaklanmalı
Trabzonspor kendi altyapısından üretmeli
Trabzonspor Anadolu'dan palazlanmadan oyuncuları toplamalı
Trabzonspor Gürcistan, Azerbaycan, İran gibi yakın coğrafyadan çıkabilecek her oyuncuyu takip edebilmeliHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum