bazı adamlar böyle olmaması için bir neden yoktu ama olmadı olamadı maliyeti de çok yüksek zaten kırılgan adam bi de maliyetin yüksek git kendine takım bul dediler artık kalsa da bi fayda sağlayacağını düşünmüyorum ayrıca kargalar bizim malı durumu elimizden çıkarmak istediğimizi de biliyorlar korkarım ki bu adam takım bulamadım diyecek ve sözleşmesi feshedılecek
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Bence gayet net pozisyonlar birkaçı hariç. Benim burda demek istediğim her şey istatistik değil. Bunlardan en az 6-7 tanesi gol olsa , direkten dönen 2 şutu da gol olsa burda Sosa'ya tapacaktilar.Olmayacak şeyler değildi aslına bakılırsa, pozisyonları vuruş anında durdurup, gol olur mu olmaz mı diye sorsak çoğu kişi bu atak gol olmuştur der bence. oyle pozisyonlar bunlar. Halbuki ikisi de aynı Sosa ama şimdi bakınca 2 asist yapmış oldu.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle katılıyorum..
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
O olsa şu olsa ile yürümüyor bu kervan.
O paraları kazanan futbolcu ya olduracak ya da...
kusura bakmayında çok büyük çoğunluk sizin gibi düşünüyor ve bu bence yanlış düşünce..
u21 deki donk şampiyonluğun en kilit adamı..
yedek bekleyen rodrigez en iyi oyuncu olması..dokunuşla oluyor..
takım oyunuyla oluyor..oyunculara verilen rol görevi ile oluyor..aynı Sosayı aynı performansla ver bjkye ağzı açık izle..
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
ailesi istanbula veya nereye isterse, oyuncuyada iki gün izin haftalik, 5 gün calissin 2 gün ailesinle gecirsin.
bu yildiz yabancilarin basarisizliklarina bir formül bulmak gerek artik. uyum muyum artik gina geldi.
performans artirici bir formül. bize gelen futbolu unutuyor, anormal birsey.
ayni ülkeden 4-5 oyuncuya odaklanmak yalan oldu ve yalan sayilir.
En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 10:35.
BJK Talisca'nın bonservisini alamazsa alternatiflerden biri Sosa. Sosa da İstanbul'da oynamaya çok istekli. Defans önünde veya forvet arkasında Şenol Hoca gözü kapalı oynatır.
En son merdeme tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 12:51.
Sosa'nın lütuf edip oynamasını bekleyemem.15 tane gollük pas vermiş de takım beceriksizmiş. Takım geçtiğimiz sezon ligin en golcü 4. takımı ,63 gol atmışız,Sosa ise 19 tanesi 11 olmak üzere 27 maça çıkmış ve toplam gol katkısı sadece 2.
Bazen ben de hocalara kızdım Sosa'yı oynatmıyorlar diye ama oynadığı maçlarda da aklımda olumlu tek maçı var o da 2. yarı oynadığımız Akhisar maçı,geri kalanında hep negatif.
Yeteneğine laf edilmez ama o kadar. Trabzonspor'un bu maliyette bir oyuncuyu ne kadrosunda tutacak maddi gücü var,ne de Sosa tarzı bir oyuncudan verim alabileceği bir kadro yapısı.O kadroyu da kuramayız kısa vadede,dolayısıyla en iyi seçenek elden çıkarmak.
Adama bir teneke bağlayıp arkasından kovalamadığımız kaldı nedir bu rezillik anlayamadım.
Neden rezillik?
Hangi maçtı hatırlamıyorum inatla savunma yapmadı, topu kaybetti eli belinde izledi, takımı sabote etti. O gün bir daha asla kadroya girmemesi lazım demiştim.
Esas rezillik onun yaptığıydı.
Kim olursan ol, ekmek yediğin yere saygın olacak, yaşadığın yere saygın olacak.
Hangi maçtı hatırlamıyorum inatla savunma yapmadı, topu kaybetti eli belinde izledi, takımı sabote etti. O gün bir daha asla kadroya girmemesi lazım demiştim.
Esas rezillik onun yaptığıydı.
Kim olursan ol, ekmek yediğin yere saygın olacak, yaşadığın yere saygın olacak.
Bahsettiğim şey performansla alakalı değil takılan tutumdur zira performansla alakalı olsaydı yusuf ve abdüş dışındakilerden hiçbiri sosanın kramponu etmez takımda , sosaya gelene kadar teneke bağlanacak çok adam var.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Bahsettiğim şey performansla alakalı değil takılan tutumdur zira performansla alakalı olsaydı yusuf ve abdüş dışındakilerden hiçbiri sosanın kramponu etmez takımda , sosaya gelene kadar teneke bağlanacak çok adam var.
Kendini takımdan üstün görmesinden, sabotajdan bahsediyorum.
Milyonları alıp üzerine kendini takımdan önde görmek olmaz
Yorum