Helal olsun valla 3-0dan bırakmamak büyük başarı.Biz fark 2ye çıkınca hücuma çıkamıyoruz..
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Benfica iyi bir takım kaliteli bir takım ama tecrübesiz
bugün bir Gaitan maçın dönmesine kolay kolay izin vermezdiYorum
-
Üzüldüğüm nokta şu . Şöyle bi maçta Türk takımının yaptığına sevinemedim. Ne hale geldik arkadaş."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Yorum
-
Adamlar bizim bir sezonda yaptığımız etkili ortayi 1 maçta yaptılar. 3 gol oldu. Neden Yusuf'tan Zeki'den Akbaş'tan olmaz sorusunun interaktif sunumunu yapti adamlar."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Antalya maçı dk 7 ve 1-0 oldu. Kaçınız ''döner?'' dedi, bide kendi sahamızda oynuyoruz. Adamlar CL de ilk yarı 3-0 rezil olup soyunma odasına gidiyorlar ve 2. yarı peş peşe 3 tane tıkıyorlar, az daha süre olsa maçı da kazanacaklar.
Şu yaşıma kadar hiçbir takımı bu kadar kıskanmamıştım. Fiko ya helal olsun, başkan ve yönetim dediğin budur işte. Nereden nereye getirdiler takımı. Bizde hala sabır bilmem ne, daha becerip bir forvet sağ bek felan getirmekten aciziz..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Yorum
-
2011 clde bu takımın başında kim vardı acaba? Ya şu anAntalya maçı dk 7 ve 1-0 oldu. Kaçınız ''döner?'' dedi, bide kendi sahamızda oynuyoruz. Adamlar CL de ilk yarı 3-0 rezil olup soyunma odasına gidiyorlar ve 2. yarı peş peşe 3 tane tıkıyorlar, az daha süre olsa maçı da kazanacaklar.
Şu yaşıma kadar hiçbir takımı bu kadar kıskanmamıştım. Fiko ya helal olsun, başkan ve yönetim dediğin budur işte. Nereden nereye getirdiler takımı. Bizde hala sabır bilmem ne, daha becerip bir forvet sağ bek felan getirmekten aciziz...
Şenol Güneş mi?
Bu kadar büyük tesadüf olamaz (!)"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
ben ikinci yarıda 3 gol atmayı tamamen takım ruhu olayına baglıyorum .
Benfica hata yapmamışmıdır ? Elbette yapmıştır . Şuan taraftarları forumda baya küfür ediyordur . İlk yarı 3-0 yaptıgın macı kurtaramıyorsan senın CL de işin yok falan deyip sayfalarca negatif yorumlar atıyorlardır .
Haklı taraflarıda vardır illaki ama bugün ikinci yarıda atılan 3 gol takım ruhu meselesidir .
Bakın abartmıyorum real madrid dahi bugün 3 gol atamayabilirdi . ki real madridin 90 dakika boyunca 1 gol atıp ıkına ıkına bitirdiği cok macı izledik ... Bu gün yasanan olay şahsi görüşüm tamamen ruh meselesidir .
Bizim takımda eleştirdiğiniz mevkilere parayı basıp istedıgınız oyuncuyu yerlestirin , yinede ikinci yarı cıkıp 3 gol atabilecegımızın garantısını veremezsınız61Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum