Denayer gs takimindan bir gomlek ustun. Bizdeki Mbia etkisi olsturdu ilk macta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
adamın hayatı yalama ustune kurulu. azizi, gs,yi, yarsuvat'ı, hacı yı bileİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece Ertem Şener:
Athletico'dan 1 tane yıldız oyuncu gösterebilirmisiniz ?
... Adam bildiğin çok aşırı şekilde ciddi idi

)
13 Vitor Hugo
Yorum
-
Mactan once gsli bi arakadasa aynini dedim , adami da hic izlemisligim yok amaİlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenayer, Cavanda'nın stoper versiyonu. Çok beğendim.
Tam ihtiyacimiz olan hizli stoperin karsiligi gibi sanki ...
Yorum
-
Bu giren sizin Torres değil, değil mi?İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oliver Torres'in yedek kalması benim için hayal kırıklığı oldu.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Aynen abi. Douglas yerine bu gelecekti, yanına da Papy mükemmel olurdu. Douglas tandem de hızlı olması gereken profil ama hızlı değil. Seneye yerine adam arıycaz yine. Douglas'ı da Denayer'i de ilk defa izledim, üzgünüm ama arada çok fark var.İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMactan once gsli bi arakadasa aynini dedim , adami da hic izlemisligim yok ama
Tam ihtiyacimiz olan hizli stoperin karsiligi gibi sanki ...
Bu arada Yasin çok çok iyi oynuyor.
Yorum
-
Maalesef değil.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu giren sizin Torres değil, değil mi?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Galatasarlaylılar kendi kendine düşmeye başladı.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Arjantin liginde çok izledim. Ama Atletico'nun hocası Simeone'nin oğlu olan Giovanni Simeone çok daha iyi Correa'dan. Bence 1-2 seneye bu transferi yapar Atletico.İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorrea'yı bir türlü izleyemedim. Keşke oyuna girse
Bu arada Torres giriyor bu çocuk 2-3 sene sonra müthiş para edecek.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum