İkisinin oyun yapısına bakarsanız Avrupa'da daha başarılı olabileceklerini görürsünüz. Çünkü oraya uygun oynuyorlar. O oyun ligde yemez. Çünkü ligde rakip senden topu almıyor zaten, yatıyor defansa bekliyor seni. Ligde o oyunlarla kapanan takım açamazsın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
IlelebeTS Kesinlikle katiliyorum umarimda oyle olur. Ligde kagit uzerinde ve eldeki donelerle kilidi acacak en iyi iki takim biz ve bjk gibi gorunuyor.En son Ortahisar61 tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 23:42.
Yorum
-
Avanak abdik çok itici. Çöp ülkede bir tek ben beğenmiyorum bunuEn son yatmaztara tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 23:48.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Fener'in penaltı iptal mi oldu (: Tekrar mı atıyor.
Yorum
-
sorma ya abartmasini geçtim bir tarafindan bir seyler uyduruyor...İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvanak abdik çok itici. Çöp ülkede bir tek ben beğenmiyorum bunu
bi ara hinterreger'in yere yatip elle durdurdugu pozisyonda îtiraz ediyor falan bir seyler afkurdu, tekrarinda bile baktim îtiraz yok bir sey yok, niye yalan konusuyorsun lan hiyar herifTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Güzel maç oluyor, ilk 10 dk bjknin bir topu direkten döndü, Ajax'ta Haller sanırım altıpasta vuramadı, Anthony pas,şut karışımı bir vuruş yaptı direkten dışarı çıktı.
Bjk beklediğimden iyi oynuyor ama golü yerse dağılacak muhtemelen.
edit:yediler.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 28.09.2021, 19:55.( ゚д゚)
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum