Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjkliler son dk gelen golle kendini kandırıyor. Tuhaf bir gerginlik vardı üzerlerinde. Kaçan 1-2 gole rağmen bomboş bir oyunları vardı. Ligde beğendiğim yönleri burada yavan ekmek gibi kaldı; pres. Kupkuru presten başka bir şey göremedim. Sonra pilleri de bitti. Öyle ligdeki gibi korakor oyunu uzun süre sürdürmeye güçleri de yoktu cesaretleri de. S.Yalçının planı çok dar, hacimsiz kaldı. Pjanic bana fena gelmedi. Adamın yüzü falan şişik daha kilo fazlası var. Bizim ligde aveupada tutunamayan ghezzal iş yaptı bu da yapabilir.

Dortmund ise pek sallamadı maçı ve beceriksiz geldiler bana. Zehir bi avrupa takımı imajı veremediler.
    En son kaçarava tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 00:13.

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pjanici 90 dak. çok dikkatli izledim 20 metrelik bir konfor alanında dolandı durdu, kesinlikle sorumluluk almadı. Bu haliyle Hamsik'in bir bacağı olamaz
      Topsuz oyunda neredeyse hiç yok. Hazır olmadığı için mi bilmiyorum fakat Josef'i de bozdu.

Atiba da kötüydü.

On beş dakika oynayabildi Bjk. Dortmund kaptığı topları uzun oynadı. Stoperlerin arasına atıp, dönen topları almaya çalıştı. Biz öyle oynasak doldur boşalt der, kızarım. Ama özellikle ikinci devre birçok net pozisyon buldular. Pres buna fayda etmedi işte. Bekler de savunmada yoktu. Haaland iki stoperi peşine taktı.

Roma ve Dortmund şunu gösterdi: Çabuk oynamak büyük meziyet. Biz kağnı gibiyiz.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 07:05.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Topsuz oyunda neredeyse hiç yok. Hazır olmadığı için mi bilmiyorum fakat Josef'i de bozdu.

Atiba da kötüydü.

On beş dakika oynayabildi Bjk. Dortmund kaptığı topları uzun oynadı. Stoperlerin arasına atıp, dönen topları almaya çalıştı. Biz öyle oynasak doldur boşalt der, kızarım. Ama özellikle ikinci devre birçok net pozisyon buldular. Pres buna fayda etmedi işte. Bekler de savunmada yoktu. Haaland iki stoperi peşine taktı.

Roma ve Dortmund şunu gösterdi: Çabuk oynamak büyük meziyet. Biz kağnı gibiyiz.
        Türk takımları al ver yapana kadar saydığın takımlar kalenin önüne gidiyor.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bence yine iyi mücadele ettiler

(UEFA)

Yorum

• Farklı maç mı izledik beyler, Pjanic bir iki top alıp adam geçti, onun dışında sahada gezindi, tam bir yatışa gelen yıldız transferi izlenimi verdi.

Bjknin kalecisi birkaç top çıkardı(son dönem performansıyla a milli olmaması anormal) ve dortmund hücum hattı beceriksizlikleri vardı yoksa bu maç 5 olmuştu, bjk şu an moral bozmaz 2 1 bitti çünkü
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 10:47.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• oo Sarri Emice geliyormus ziyarete
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Halil baya saglam bi golcu olacak gibi.
                Basimizi taslara vuracagiz gibi geliyor 2 seneye.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gs kadroyu erken buldu. Arkalarını toplayacaklari yıldızlar yok kadroda. Tamamen oyuna odaklanıp, gelişebilirler.

Topun olduğu yerde kalabalıklaşma, geri dönüşler, hızlı oyun için potansiyel var. Oyuncuların reaksiyon süreleri kisa, kopma olmaz fazla.

Set oyununda zorlanabilirler, sampiyonluk yolunda birçok maçta skoru bulmak kolay olmaz ama bir sonraki seneye sağlam iskelet oluşur.

Yorum

• Çok yıpratıcı oluyor maçlar, bu takımlardan puan kayıpları bekliyoruz ligde.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Morutan'da Cicaldau'da iyi oyuncular cidden...

İleri de çok can yakarlar...

Zaten Terim Morutan'ı çıkarınca maçı bize verdi dedim geçen maç...

Kendide demiştir ben ne mallık yaptım diye...

Ama bizden korktu işte...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• gs iyi miyi ama bal iste, bize patricio heriflere yumurtlayan kaleci, ki fenâ kaleci de degil aslinda.... sansimizi bir kez daha.....................
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İnanılmaz gol..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Terim bal kavanozuna düşmüş küçükken
                            Y cuales deseos me vas a dar?
                            Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                            Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• ayrica lazio iyi miyi takim degil yaa, roma ile çok fark var net belli... ya da bu maçi ciddiye almamislar... yine de topçulara bakinca 3 4 kisi hâriç gerisi tirt, basiç diye birini aldilar bordeaux'daydi en son, mommok topçu bizim takima almam
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• balık takım ya kendi kendine gol attı adamlar.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X