Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikecilerin elenmesine sevinen tek ben değilim inşallah.
    Ne de güzel elendiler.
    Şike parası bulmakta zorlanacaklar bu sene.
    Ülke puanınında canı cehenneme.
    ***GeNÇ***

Yorum

• fb nin üzerindeki kara bulutlar devam ediyor

önce penaltı
      sonra direkten dönen top
      TEKKEBALL

Yorum

• Bölüm bölüm izledim. Tiago SAntos baya iyiydi, topla da çıkıyordu araya koşuyordu falan. Ne diye Mandi attı sahaya anlamadım. Girdikten sonra da çok kötüydü. Kazmaca girdi, kırmızı yedi.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Dk 88 de açtım, korka korka 92 de gozucuyla baktim korkarak yediler.
          Kapattim, uzatmada actim,
          İnceleme de kapattim, macin soncuyla rahatladim
          Şükür

Yorum

• fb iyi oynuyor diyen komedyendir, o oyuncularla o mâliyetlerle çöpler çççöööoppp
            avantaji kaybedince saldiriyorlar sdce o kadar
            iyi oldu iyi osssurukvolde yakti takimini ahahhahaha oe
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fb iyi oynuyor diyen komedyendir, o oyuncularla o mâliyetlerle çöpler çççöööoppp
              avantaji kaybedince saldiriyorlar sdce o kadar
              iyi oldu iyi osssurukvolde yakti takimini ahahhahaha oe
              fb bence yenilmesi zor bir takım olacak,zaten mourinho nun sistemi gereği böyle, lille maçında bence iyi sinyaller verdiler, sistem işliyor

gs nin molde ve zalgiris ve hatta bjk karşısında ne durumlara düştüğünü gördük, mourinho lu fb bence bu durumlara düşmez

bu maç 1 ay sonra oynansaydı fb nin lille i eleme şansı daha fazla olurdu
              TEKKEBALL

Yorum

• Lille'i Süper lige koysak kaçıncı olur?
                Kesinlikle fb'den daha iyi takım ama yinede kafa kafaya oynadı fb. Yani ligimizde şampiyonluğa bjk ile en yakın takım şu an için.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fb bence yenilmesi zor bir takım olacak,zaten mourinho nun sistemi gereği böyle, lille maçında bence iyi sinyaller verdiler, sistem işliyor

gs nin molde ve zalgiris ve hatta bjk karşısında ne durumlara düştüğünü gördük, mourinho lu fb bence bu durumlara düşmez

bu maç 1 ay sonra oynansaydı fb nin lille i eleme şansı daha fazla olurdu
                  Reis Molde ve Zalgiris maçları geçen sezon degilmiydi? Adamlar o maçlardan sonra sampiyon oldu işte Ne hallere düşmüşler, daha ne olsun. He sadece bjk desen neyse.

Yorum

• Mourinho bu sistemle büyük liglerde orta ve orta üstü seviyedeki takımlarla başarılı olabilir ama burada fb ile Anadolu takımlarına karşı çok zorlanırlar.Anadolu takımına iç sahada oynarken pozisyon vermeyeyim kafasında çıkarsan yatar,kalkar puanı alır.Bitik ADS bile 90+2'de beraberlik şansını buldu,atamadı.

Bu akşam fb'nin iyi oynadığı söyleniyor.Eleme maçı bir ölçü değil.Topunla tüfeğinle saldırıyorsun,beraberlik yeten rakip yaslanıyor tabii ki iyi görünebilirsin.Maçı izlemedim ama özeti izledim.Uzatmanın uzatmasında Cenk'in direkten dönen topu dışında ceza sahası içinde pozisyonları yok,hepsi uzaktan şut.Golü de taçtan rakibe çarpan toptan buldular.
                    En son Larking tarafından düzenlendi; 13.08.2024, 23:38.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Mourinho, kariyerinde ilk kez Avrupa Kupaları eleme aşamasında kaybetti.

Bu nasıl loserlık a.k?

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Reis Molde ve Zalgiris maçları geçen sezon degilmiydi? Adamlar o maçlardan sonra sampiyon oldu işte Ne hallere düşmüşler, daha ne olsun. He sadece bjk desen neyse.
                        süper ligdeki maçları fazla ciddiye almamak lazım, ben seviyeden bahsediyorum, süper lig şampiyonluğu oldukça düşük seviyedir bana göre
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mourinho bu sistemle büyük liglerde orta ve orta üstü seviyedeki takımlarla başarılı olabilir ama burada fb ile Anadolu takımlarına karşı çok zorlanırlar.Anadolu takımına iç sahada oynarken pozisyon vermeyeyim kafasında çıkarsan yatar,kalkar puanı alır.Bitik ADS bile 90+2'de beraberlik şansını buldu,atamadı.

Bu akşam fb'nin iyi oynadığı söyleniyor.Eleme maçı bir ölçü değil.Topunla tüfeğinle saldırıyorsun,beraberlik yeten rakip yaslanıyor tabii ki iyi görünebilirsin.Maçı izlemedim ama özeti izledim.Uzatmanın uzatmasında Cenk'in direkten dönen topu dışında ceza sahası içinde pozisyonları yok,hepsi uzaktan şut.Golü de taçtan rakibe çarpan toptan buldular.
                          lucescu süper ligde başarılı olduğu gibi türk takımlarıyla avrupada da başarılı oldu, mourinho nun bu ligde başarılı olma şansını yüksek görüyorum
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lille'i Süper lige koysak kaçıncı olur?
                            Kesinlikle fb'den daha iyi takım ama yinede kafa kafaya oynadı fb. Yani ligimizde şampiyonluğa bjk ile en yakın takım şu an için.
                            katılıyorum

fb ve bjk nin seviyesi an itibariyle süper ligin üzerinde, bunuda sağlayan bence teknik adamları

okan buruk ve avcı düşük kalıyor bu seviye karşısında

bizde fatih tekke olsaydı zirve yarışına ortak olmamız işten bile değildi

young boys isviçre liginde sonuncu an itibariyle, lakin gs ye 4 atarlarsa kimse şaşırmaz, molde de zalgiris te gs yi eleyebiliyor aga,yada çok rahat pozisyona giriyorlar

fb nin şansızlığı mourinho nun yeni gelmesi ve kurada lille i çekmesi

iddia oranlarında bu maça fb ye 1.62 verdi, lille karşısında,buda aslında fb nin gücünü gösteriyor
                            TEKKEBALL

Yorum

• Sen o kadar yatırım yap dünya çapında hoca getir bir tek oyuncu için 18m euro bonservis ver ama o hoca takımını CL için yeterli görmesin,Avrupa ligi tam bizlik desin..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen o kadar yatırım yap dünya çapında hoca getir bir tek oyuncu için 18m euro bonservis ver ama o hoca takımını CL için yeterli görmesin,Avrupa ligi tam bizlik desin..
                                Avcı vol2 oluyor işte
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim